Įkraunama...
Įkraunama...

Pažintys internetu II

QUOTE(venita @ 2007 05 28, 01:10)
Taip, kasdieniame gyvenime nezinau koks jis. Taciau teko stebeti kaip jis elgiasi su draugais ir tevais. Na taip, jis zinojo, kad as matau, bet jo tevai uztat ne...  rolleyes.gif

nesupyk tik, bet iš to, ką matei per web, nu max kiek laiko? 2-3 valandas, kaip jis su kitais, kad ir kasdien, tai yra labai mažai.. realiai būnant viskas gali būti visisškai kitaip.. atrodo ir aš, bendravau po 4-5 val su draugu, kasdien, iki pirmo susitikim, ir tai buvo 5 mėn. bet susitikus daug kas atrodė kitaip, na ne iš blogosios pusės, bet vistiek, dar per sekančias savaites sužinojau labai daug dalykų, kurių paprasčiausiai neatskelidi per web, turi jausti ir matyti žmogų, kad tą pasakytum...
Atsakyti
QUOTE(Simara @ 2007 05 28, 10:15)
Na,noreciau tau kai kur papriestarauti 4u.gif Visu pirma,kalba yra ismokstamas(ir gan greitai) dalykas.Antra,sutinku,kad Anglijoje ar Vokietijoje galima jaustis vienisu,Turkijoje tas neimanoma,jei,aisku,neesi uzkietejes pesimistas ir pats to nenori.Viena pagrindiniu vertybiu Turkijoje-bendravimas.O uzsienieciams apskritai skiriamas ypatingas demesys-visi nori bendrauti,kviecia i svecius,pobuvius,renginius.Ir kultura nera jau tokia skirtinga,isskyrus kai kuriuos niuansus-ir tai normalu.Su artimaisiais galima kasdien bendrauti internetu ir pan.,be to nuo Stambulo iki Vilnius tik 2,5 valandos kelio lektuvu.Ir dar pridursiu,jog nuomone,kad visi turkai vyrai yra melagiai mergisiai-tera tik mitas.Yra milijonai normaliu padoriu vaikinu,cia jau kaip kam pasiseka.Ir Lietuvoje galima ant nevykelio uzsirauti-kai paskaitau kertele sielai sm ir kitas panasias temas-plaukai ant galvos siausiasi....

Aš matau tą patį vaizdą, tik nelabai pasitikėjau savo nuomone, galvojau, gal vis dar truputis rožinių akinių liko, kuriuos man visi bando primest g.gif bet jei žmogus per 7 metus vis tą patį mato, tai viskas gerai su manimi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(tasha @ 2007 05 27, 23:30)
Niekam ne paslaptis cia,kad mano nuomone apie arabus, turkus, pakistaniecius ir t.t

LABAI kliūna turkų plakimas prie arabų. Pakistaniečiai tikriausiai irgi prie tų pačių arabų g.gif Skirtumas didelis. Be to, gyvendama Anglijoje tu NEGALI spręsti apietuos žmones, kokie jie yra savo tėvynėje.
Atsakyti
mano dvi drauges susipazino interu ir istekejo uz uzsienieciu wub.gif bet as kazkaip nelabai noreciau isteketi uz kitataucio,cia ne nusistatymas,galbut todel,kad nebuvau su tuo susidurusi:)
Atsakyti
Kartą buvau užmezgusi pažintį per internetą, bendravom porą mėnesių, kartais man paskambindavo, žiauriai mielas balsas, kuris mano vaizduotėję sukūrė be galo gražų, mandagų, švelnų vaikiną. Atėjo ta diena, kai nutarėme susitikti, jis atvažiavo is tauragės, kai jį pamačiau...nežinojau į kurią pusę bėgti, kur dėti akis iš gėdos, dėl to, kad buvau visiška kvailė tikėdama sutikti misterį idealybę...uh.. tai buvo eilinis kaimo pijokėlis, siaubingai dvokiantis pahmielu, apie apranga patyliu. Žodžiu, po to nelindau ir nebebandžiau per interį susipažint su niekuom doh.gif
Atsakyti
as savo meile atradau internete :] viena forume... is pradziu buvom draugai, bendravom, bendravom... ir prisibendravom biggrin.gif dabr jau daugiau nei du metai kaip drauge... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Niurzgike @ 2007 05 30, 14:38)
Kartą buvau užmezgusi pažintį per internetą, bendravom porą mėnesių, kartais man paskambindavo, žiauriai mielas balsas, kuris mano vaizduotėję sukūrė be galo gražų, mandagų, švelnų vaikiną. Atėjo ta diena, kai nutarėme susitikti, jis atvažiavo is tauragės, kai jį pamačiau...nežinojau į kurią pusę bėgti, kur dėti akis iš gėdos, dėl to, kad buvau visiška kvailė tikėdama sutikti misterį idealybę...uh.. tai buvo eilinis kaimo pijokėlis, siaubingai dvokiantis pahmielu, apie apranga patyliu. Žodžiu, po to nelindau ir nebebandžiau per interį susipažint su niekuom doh.gif

doh.gif čia tik pati kalta, jei per porą mėn tesugebėjot TIK kartais pašnekėti? tai net foto nebuvai mačius? web?
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2007 05 30, 19:27)
doh.gif  čia tik pati kalta, jei per porą mėn tesugebėjot TIK kartais pašnekėti? tai net foto nebuvai mačius? web?

Tai buvo labai senai gal prieš 7 metus ir man užteko išgirsti balsą, kad pradėčiau alpti smile.gif , nes sakau vaizduotėj nereikėjo foto aš ją ir taip buvau susikūrusi, per jauna ir kvaila buvau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Niurzgike @ 2007 05 30, 20:47)
Tai buvo labai senai gal prieš 7 metus ir man užteko išgirsti balsą, kad pradėčiau alpti smile.gif , nes sakau vaizduotėj nereikėjo foto aš ją ir taip buvau susikūrusi, per jauna ir kvaila buvau doh.gif

nu tada aišku wink.gif

dabar tai taip nerizikuotum jaučiu biggrin.gif
Atsakyti
O aš saviškį įsimylėjau nepamačius fotkės... O kai pamačiau, tai jau buvo post factum biggrin.gif Pasisekė man. FAinas. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Liūnuosna @ 2007 05 30, 22:20)
O aš saviškį įsimylėjau nepamačius fotkės... O kai pamačiau, tai jau buvo post factum biggrin.gif Pasisekė man. FAinas.  blush2.gif

iš dalies aš irgi...

o po kiek laiko pamatei foto? kaip susipažinot kur?
Atsakyti
Aš su savuoju irgi susipažinau internete prieš 5 metus ir nuo to laiko vis kartu smile.gif
nuotraukos iki susipažinimo nebuvau mačiusi, bet neapsirikau ax.gif
o praeitą vasarą ir šeimą sukūrėm biggrin.gif
Atsakyti