Įkraunama...
Įkraunama...

Pažintys internetu II

Aš gan ilgai sėdėdavau visokiose pažintyse, kol galų gale nusprendžiau, kad nieko iš to gero. schmoll.gif Žinau, kad kitoms sekasi, bet aš dažniausiai užsiraudavau ant tokių fruktų doh.gif kad neduok tu dieve... Kai bendraudavom virtualiai ar telefonu - viskas normaliai, bet vėliau... doh.gif Na, kartais koks vienas kitas dar toks pusėtinas būdavo... blush2.gif
Žinau, čia turbūt mano pačios, o ne interneto biggrin.gif problema, bet aš kažkaip iš pat pradžių nežiūrėjau į pažintis internetu rimtai ir turbūt nesąmoningai laikiausi tokios nuomonės iki pat galo... ax.gif
Atsakyti
niekad nezinai kur prarasi -kur atrasi,su savo vyru susipazinau per interneta thumbup.gif
Atsakyti
As taip pat atradau SB per interneta mirksiukas.gif Kartu jau 7 metai thumbup.gif
Atsakyti
as su savo vyru susipazinau per interneta.kazkaip net negalvojau kad kazkas normalaus ir rimto isirutulios.bet siemet mes sukureme seima wub.gif wub.gif wub.gif smile.gif vadinasi imanoma atrasti antra puse internetu. biggrin.gif
Atsakyti
mes taip pat labai juokingai susipazinome internetu ir jau 6metai kartu 4u.gif ir nematau skirtumo kur ir kaip susipazistama, svarbu kaip viskas klostosi toliau smile.gif
Atsakyti
Aš neseniai (ne)tyčia aptikau mano brolio anketą pažinčių tinklapyje blush2.gif
Kai perkaičiau koks jis ten teigiamas ir kaip save aprašo blink.gif lotuliukas.gif
Atrodo, tik griebkit merginos, beveik tobulas vyriškis mėtosi laisvas, net negeria ir nerūko. O ištikrųjų ir smoke.gif ir turi problemų su alc.gif Be to kelis metus draugauja su mergina.
Tai ir gaila moteriškių, kurios jam rašo, gaišta laiką ir puoselėja kažkokias viltis verysad.gif
Tikiuosi, kad ten nėra tiek daug tokių melagių doh.gif
Atsakyti
Mes su vyru irgi susipažinom internete. Kartu esam ketvirtus metus. Sesuo su savuoju irgi susipažino internete. rolleyes.gif
Atsakyti
O aš tiesiog mėgdavau vakarais chatinti, be jokių ten kėslų rasti vaikiną ar pan. Tiesiog bendraudavau. Susiradau daug draugų (daugiau mažiau, tikrų liko keli), daug pažįstamų, o tie draugai perėjo į realybę. Žodžiu, viskas gerai su tuo internetu. Ir šiaip patogus būdas informacija keistis ar priminti vieną ar kitą įvykį bendram pažįstamam ir taip turėti naują draugą. ax.gif
Atsakyti
ir uz ir pries
Atsakyti
QUOTE(GRAŽINA25 @ 2007 11 21, 22:48)
ir uz ir pries

o komentarai?
Atsakyti
QUOTE(Darija @ 2007 09 07, 21:33)
Aš neseniai (ne)tyčia aptikau mano brolio anketą pažinčių tinklapyje  blush2.gif
Kai perkaičiau koks jis ten teigiamas ir kaip save aprašo  blink.gif  lotuliukas.gif
Atrodo, tik griebkit merginos, beveik tobulas vyriškis mėtosi laisvas, net negeria ir nerūko. O ištikrųjų ir smoke.gif ir turi problemų  su  alc.gif Be to kelis metus draugauja su mergina.
Tai ir gaila moteriškių, kurios jam rašo, gaišta laiką ir puoselėja kažkokias viltis  verysad.gif
Tikiuosi, kad ten nėra tiek daug tokių melagių  doh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Tai vat, tas ir yra, kad visi melagiai.
Bet tikrai, kitu budu kaip susipazinti internetu nebelieka. verysad.gif
Atsakyti
Su dabartiniu draugu susipazinau internete... o neseniai radau, kad jis savo anketa atnaujino... zodziu ten visokio plauko vyruku pilna, ir nebutinai geru ir rupestingu smile.gif
Kitiems tai tiesiog gyvenimo budas toks: susirasineti, susipazindineti su kuo daugiau moteru/merginu...
Atsakyti