Įkraunama...
Įkraunama...

Pažintys internetu II

QUOTE(Zosse @ 2007 11 22, 10:58)
Su dabartiniu draugu susipazinau internete... o neseniai radau, kad jis savo anketa atnaujino... zodziu ten visokio plauko vyruku pilna, ir nebutinai geru ir rupestingu smile.gif
Kitiems tai tiesiog gyvenimo budas toks: susirasineti, susipazindineti su kuo daugiau moteru/merginu...

Tai ta prasme, ieško toliau, net ir turėdamas tave?
Tai vat, aš ir sakau, kad kažkaip normalių ten nėra. Arba labai mažas procentas.
O tai kokie saitai? kur ten susipažinti, mergos? Nu ir aš noriu berniuko bigsmile.gif
Atsakyti
Na taip,iesko ir toliau, nors atrodytu musu santykiais lyg ir patenkintas ir viskas gerai... o gal cia tiesiog budas toks pabendrauti... nezinau, ka begalvot...
Mes susipazinom www.draugas.lt
Atsakyti
Gal ir normalus būdas. Tik kiek žinau kas susipažino internete ir vėliau mėgsta ten palandžioti ir pasirašinėti. O tai normalu g.gif
Atsakyti
as pries tokias pazintis, nes tikrai visokio plauko veikeju ten yra. Is draugiu patirties zinau, kad vistik dazniau nuo to yra nudegama blink.gif

nors as irgi susipazinau internetu, bet netradiciskai - bendravom isimtinai darbo reikalais, tai nereikejo vienas pries kita plunksnu kedenti ir stengtis sublizgeti butais ar nebutais talentais biggrin.gif
Atsakyti
[O tai kokie saitai? kur ten susipažinti, mergos? Nu ir aš noriu berniuko bigsmile.gif
[/quote]

As irgi noriu paklausti to paties mirksiukas.gif
Rase www.draugas.lt, gal dar kur kitur galite pasiulyti?
Atsakyti
Nereikia interneto atmesti kaip vieno is potencialiu budu susipazinti, bet cia didele loterija. bent jau mano patirtis su tomis pazintimis nekokia, rimtu santykiu ar meiles ten retai kas iesko, daugiausiai papramogauti, pabendrauti, pafantazuoti apie save ir pan. Tiesiog kai kuriems zmonems tai kaip zaidimas, hobis, tie pazinciu puslapiai. Aisku, ziurint kur internete, jei sutinki kazka kokiame bendraminciu forume, gali ir kitaip viskas susiklostyti. Zodziu, nereikia ne vieno budo susipazinti atmesti kaip netinkamo, bet geriausia yra bandyti ir gyvai pazindintis, o ne tik lindeti pazinciu portaluose.
Atsakyti
mes net ne forume susipazinom ir visai nebuvo aisku, bendraminciai mes ar ne. Tiesiog musu kontoros (is skirtingu miestu) bendradarbiavo, turejom bendru reikalu smile.gif
Atsakyti
....ale kažkaip vyrų pasisakymų čia nematyt....nors blaiviai mastant susipažinusių skaičius turėtų būt lygus... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Oxen @ 2007 11 23, 11:06)
....ale kažkaip vyrų pasisakymų čia nematyt....nors blaiviai mastant susipažinusių skaičius turėtų būt lygus... rolleyes.gif

SM ne vyrų puslapis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lane: 23 lapkričio 2007 - 17:18
As grieztai pries tokias pazintis,pasiklausius radijo ar tv nieko tokio nesinori g.gif
Atsakyti
QUOTE(zydringa @ 2008 06 24, 09:01)
As grieztai pries tokias pazintis,pasiklausius radijo ar tv nieko tokio nesinori g.gif

O ko jau tiek prisiklausėt? g.gif Paskaitykit, kiek daug laimingų porų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Niurzgike @ 2008 06 24, 13:31)
O ko jau tiek prisiklausėt? g.gif  Paskaitykit, kiek daug laimingų porų rolleyes.gif

galbut, bet yra ir nelaimingu g.gif Na tai tik mano nuomone mirksiukas.gif
Atsakyti