Įkraunama...
Įkraunama...

Pažintys internetu II

as uz thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dumblas @ 2009 05 06, 09:14)
Nemazai merginu is internetini pazinciu portalu , esu pamylejes, matau tik pliusus, ir internetui skiriu oirmaja vieta. 4u.gif

O tu rimtai ieskojai kada nors ar tik pasidulkinimui g.gif
gal mergina iesko gyvenimo draugo, o tu pad..... ir kitos ieskai, va tau ir internetines pazintys, nu nafig ant tokio kaip Dumblas uzsirauti schmoll.gif
Pala pala juk yra tokios kaip pazintysxxx tai ten ir ieskokis, o norinciu vau kiek tik spek dulkinti tongue.gif
Atsakyti
as siaip uz ax.gif

tik beda, kad bendraudamas internetu daznai susikuri visai kitoki vaizda nei yra realybej... doh.gif
Atsakyti
aš už thumb_yello.gif
p.s. gal norit susipažint? mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ElasBandis: 28 rugpjūčio 2009 - 17:50
QUOTE(ElasBandis @ 2009 08 28, 18:50)
aš už  thumb_yello.gif
p.s. gal norit susipažint?  mirksiukas.gif  lotuliukas.gif

nea, jokio noro...
Atsakyti
QUOTE(Sinsiliuke @ 2009 08 27, 18:57)
as siaip uz  ax.gif

tik beda, kad  bendraudamas internetu daznai susikuri visai kitoki vaizda nei yra realybej...  doh.gif

drinks_cheers.gif Bendrauji ir nezinai kas per asmenybe kitam gale, o kaip susitinki tai zado gali netekti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(erikute72 @ 2009 08 28, 20:33)
drinks_cheers.gif Bendrauji ir nezinai kas per asmenybe kitam gale, o kaip susitinki tai zado gali netekti  biggrin.gif

tai jau tikra tiesa blink.gif
Atsakyti
aš už 4u.gif tačiau mano vyras prieš rolleyes.gif
Atsakyti
as pries mirksiukas.gif
Atsakyti

aš už ax.gif bet tik ne su lietuviais lietuviškuose saituose lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(erikute72 @ 2009 08 28, 20:33)
drinks_cheers.gif Bendrauji ir nezinai kas per asmenybe kitam gale, o kaip susitinki tai zado gali netekti  biggrin.gif

tuomet susitinki, isgeri kavos, greit varai namo ir vel i paieskas lotuliukas.gif
As UZ!!! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(nippe @ 2009 09 05, 21:06)
tuomet susitinki, isgeri kavos, greit varai namo ir vel i paieskas  lotuliukas.gif
As UZ!!! thumbup.gif

Gal ir nieko, tik laiko gaila sugaisto smile.gif
Atsakyti