Įkraunama...
Įkraunama...

Pažintys internetu II

Džiaugiuosi, kad su visais pavyko susipažinti realybėje. rolleyes.gif Tai taip aišku, matoma, suprantama, kad niekam nereikia gaišti tuščiai laiko. Nei vienas nesirgo kompiuteriais, forumais, čiatais ar internetais. Dabartiniam iš viso nei internetas, nei kompiuteris neįdomu. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(marmaliade @ 2009 02 04, 10:21)
Nesakysiu, kad internetines pazintys blogai, daug draugu taip susiradau ir susipazinau su ydomiais zmonemis... Taciau taip vyro ieskoti... Na nezinau, bet man toks ispudis, kad "rimti" dedes internete nemirksta wink.gif  bigsmile.gif

Man irgi pasitaikydavo tik nerimti vyrai.. ax.gif Gal nelemta buvo.. biggrin.gif
Atsakyti
aš su savuoju irgi internetu susipažinau, ir tai nereiškia, kad abu dienas naktis leisdavome prie kompiuterio, tiesiog atsitiktinumų būna visur rolleyes.gif
Atsakyti
Man internetines pazintys niekada nekele pasitikejimo...realybes nepakeis joks internetas...dziaugiuosi uz tas kurioms pasiseke 4u.gif
Atsakyti
Savo laiku yra tekę ir panaktinėti chatuose ax.gif pati į pasimatymus eit atsisakydavau, tik draugei keletą kartų kompaniją teko palaikyt (na juk nepaliksi vienos, kai labai žmogui reikia palaikymo), tai visus kartus teko naudoti slaptus susitarimus, kaip greičiau pabėgti biggrin.gif bet vis tik su dabartiniu MB pirmoji pažintis užsimezgė būtent chatuose, laimei turėjom bendrų pažįstamų, tai kai ėjom pasimatyti, jau žinojom ko ieškoti (o ne pvz. aš būsiu su tamsiai mėlynu paltu iki kelių ir raudonais batais, jei nepastebėsi - parašyk sms biggrin.gif ). Buvo smagu tai, kad daugelį dalykų jau buvom išsiaiškine per naktinius pašnekesius smile.gif ir dabar po beveik 4m. kartais paskaitinėjam tuos savo pliurpalus, smagu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shiause: 17 vasario 2009 - 13:08
g.gif norejau paklausti tu merginu kurios susipazinusios per interneta eidawo i susitikimus.Pwz ar teko sest i masina internetinio draugo? cool.gif Ar Jusu tas pirmas susitikimas buwo tiesiog pasisedejimas kawinukeje prie puodelio kawos,ar tiesiog pasiwaiksciojimas po koki parka,ar po senamiesti..?Sakykite,ar pasitiketumete internetiniu draugu su kuriuo ilga laika bendrawot internete kazkur waziuoti?Ar wisgi atsakytumete griezta Ne!
Atsakyti
QUOTE(mr nobody @ 2009 02 17, 16:49)
g.gif  norejau paklausti tu merginu kurios susipazinusios per interneta eidawo i susitikimus.Pwz ar teko sest i masina internetinio draugo? cool.gif Ar Jusu tas pirmas susitikimas buwo tiesiog pasisedejimas kawinukeje prie puodelio kawos,ar tiesiog pasiwaiksciojimas po koki parka,ar po senamiesti..?Sakykite,ar pasitiketumete internetiniu draugu su kuriuo ilga laika bendrawot internete kazkur waziuoti?Ar wisgi atsakytumete griezta Ne!

pirmasyk gyvenime puoliau į tokią avantiūrą. tiesiog palikau draugą po 10 metų bendravimo, sėdėjau provincijoj.. ech.. darbas - namai - darbas.. siaubas. gatvėj prie žmonių nesikabinėsi gi:) o kažkokio naujo bendravimo norėjosi - tai ir pabandžiau pažinčių puslapį. buvo tik vienas aklas pasimatymas - beje, mano teritorijoj - nepažystamasis pardūko iš vilniaus į mano miestelį, aš jam vietoves aprdžiau - taip sėdau į jo mašiną doh.gif .. bet juk kai pamatai žmogų, tai jau susidarai kažkokią nuomonę. Ji buvo gera ir pasitvirtino. mes 2 metus gyvenam kartu, vedę ir turim dukrytę thumbup.gif
Atsakyti
Kad suaktyvejo pazintys internetu tai faktas. Bet su tokiu gyvenimo ritmu tai normalu turbut smile.gif

Su pora vaikinu taip ir buvau susipazinusi, nematau nieko tame blogo, aisku, proto ribose. nesuprantu zmoniu, kurie diena nakti leidzia prie kompo tikedamiesi, kad sutiks ta vieninteli, jau geriau pasizmonet iseitu smile.gif

As visada svajojau apie tikra romantiska pazinti, tokia neseniai ir patyriau wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo seamouse: 18 vasario 2009 - 09:54
QUOTE(mr nobody @ 2009 02 17, 15:49)
g.gif  norejau paklausti tu merginu kurios susipazinusios per interneta eidawo i susitikimus.Pwz ar teko sest i masina internetinio draugo? cool.gif Ar Jusu tas pirmas susitikimas buwo tiesiog pasisedejimas kawinukeje prie puodelio kawos,ar tiesiog pasiwaiksciojimas po koki parka,ar po senamiesti..?Sakykite,ar pasitiketumete internetiniu draugu su kuriuo ilga laika bendrawot internete kazkur waziuoti?Ar wisgi atsakytumete griezta Ne!

as tai manau, kad atsargumas nemaiso. tai tuos kelis kartus per tokius pasimatymus stengiaus susitikt viesoje vietoje ir namo grizt pati savo transportu smile.gif ir visada susigalvot plana reikia kaip spruksi (pabaigsi pasimatyma ta prasme) nuo nuobodaus pasnekovo ar siaip keisutolio wink.gif nes realybeje viskas kiek (arba smarkiai) kitaip nei internete
Atsakyti
QUOTE(sesė ilgakasė @ 2009 02 01, 21:06)
na ir as nieko pries interneta neturiu - su dabar jau esamu vyru susipazinome inter erdvej blush2.gif paciai dabar net keista kad vienas vakaras isijungus ieskok.lt prives iki santuokos bei leliuko planavimo wub.gif

Aš irgi su savo vyru susipažinau ieskok.lt, jei bus tavo žmogus tai nesvarbu kur sutiksi, gal tik internetu yra paprasčiau šiais laikais, po barus ir klubus irgi rimti nevaikšto, jau dažniau čiate sutiksi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mr nobody @ 2009 02 17, 14:49)

teko, per pirmą susitikimą. Vis tiek kažkiek esi pabendravęs su žmogum, matai koks jis yra ir pan., ir susitikus gali nujaust ar jis pavojingas ar ne ax.gif nesu pakliuvus nei ant vieno keistuolio, su tokiais net susitikt nėjau ir neisiu ax.gif

aš nesuprantu, kam yra kurpiami ala pabėgimo planai g.gif jei pokalbis neisiriša ir tą abu jaučia, tai kam tempt gumą, negi malonu nejauki tyla. Aš prieš susutinkant nustatau laiką, pvz. ok valandai galim ar pusvalandžiui, jei valanda neprailgsta, galim ir antrą val. pabendraut, o jei ne, tai puiki priežastis atsisveikint rolleyes.gif
Atsakyti
oi mergaites bukit atsargios su tom internetinem pazintim 4u.gif tai va papasakosiu ka as prisidariau per savo durna galvele blush2.gif
kaskada drauge sumane patikrint savo vaikina,todel paprase mano pagalbos;D tai va sukurem mes netikra anketa vienam tinklapyje ir idejome kitos simpatiskos mergaites nuotrauka,parase jam ir t.t zodziu kai anketos jau nebereikejo ,nuejau ja istrynt,ir pamaciau ,kad parase labai fainas vaikinukas ax.gif as jam atrasiau ir pamaniau dar netrinsiu blush2.gif tai va taip atsitiko ,kad jau metai kaip susiraineju su juo,apsikeitem ir skype,visai nepastebejau kaip vis daugiau ir daugiau pradejau su juo kalbeti ,jis mane kviete susitikt ,todel teko issisukt frusty.gif dabar mes nesusirasinejame,nes kaip jaustis zmogui jei as pastoviai ieskau priezasciu,kad tik nesusitikt....esme tokia ,kad man jis labai patinka,atrodo tobulas,turime bendrus pomegius ,lengvai randame kalba wub.gif ir matau,kad jam smagu su manimi bendraut,bet negaliu pasakyt ,kad tai ne mano foto,manau jis nesuprastu verysad.gif nezinau ka daryt,na bent jum issipasakojau ,tikiuosi nesmerksit labai 4u.gif
Atsakyti