Įkraunama...
Įkraunama...

Fantastikos mėgėjai

Nesenai užmačiau knygynuose Neil Gaiman "Žvaigždžių dulkes" - ir prisiminiau kaip po filmo skaičiau ir... nusivyliau. Gavosi taip, kad filmas patiko, ir patį kūrinį perskaičiau su labai gyvais filmo įspūdžiais. Bet visumoje patiko, kai jau išblėso įspūdžiai tongue.gif.
Dabar judinu Prattcheto "Soul music" - bet skaityti kompe yra klaikuma, teks matyt pasipildyti tonerį ir atsispausdint.
Atsakyti
sveikutes, na ir as prie jusu smile.gif domiuosi fantastika, ypac SF, kas su kosmosu susije, is knygu atsimenu suskaityta iki skuduriuku Kazancevo "Fajetai", Strugackiu "Stalkerius", visa kruva Eridano knygu.. gal kam patinka R.Bradbury?
is filmu - tai niekada neatsibosta "Matrix" smile.gif
Atsakyti
Ir Bredberį, ir Strugackius labai mėgstu. O Pratcheto laukia perskaitomi "Mažieji laisvūnai" (jei gerai prisimenu).
Tai va, "Faraono priešas" ir man nepatiko. Visos net neperskaičiau, nemačiau prasmės. Vietomis jau taip šlykštu, ir tos fantazijos nelabai daug. mirksiukas.gif
Atsakyti
Vakar i rankas man isoko "Nevono magija". Kol kas visai idomiai skaitosi, tikiuosi, kad ir toliau nepages smile.gif
Atsakyti
O šita "Nevono magija" iš PFSF serijos? Pagalvojau, kad man su magija patinka, gal reiks pasieškot. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(giluze @ 2009 01 19, 13:27)
O šita "Nevono magija" iš PFSF serijos? Pagalvojau, kad man su magija patinka, gal reiks pasieškot.  4u.gif

Nea, cia is serijos J. R. R. Tolkieno mokiniai: 5 tomas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(giluze @ 2009 01 12, 19:39)
Juokinga. Pas mus daugmaž sutampa skaitomos fantastinės knygos.  biggrin.gif
  "Žvaigždžių raitelius" neseniai skaičiau, visai nebloga.

lotuliukas.gif Tikrai knygas panašiai skaitom. "Žvaigždių raitelius" įpusėjau. Kol kas skaitosi visai smgiai. Ko gero vakare ir "suskaitysiu".
QUOTE(Lillita @ 2009 01 13, 23:12)
sveikutes, na ir as prie jusu smile.gif domiuosi fantastika, ypac SF, kas su kosmosu susije, is knygu atsimenu suskaityta iki skuduriuku Kazancevo "Fajetai", Strugackiu "Stalkerius", visa kruva Eridano knygu.. gal kam patinka R.Bradbury?
is filmu - tai niekada neatsibosta "Matrix" smile.gif

Sveikutė 4u.gif
Man R. Bradbury patinka biggrin.gif
Atsakyti
Ziuriu, tyla ramybe pas mus cia vyrauja, negerove! Kas ka skaitom? Greit prisipazistam biggrin.gif

As pries pora savaiteliu nugriebiau paskutine Snyder "Study" triologijos dali knygyne, bet kadangi atmintis "nebenesa" kas vyko ankstesnese knygose, pries skaitant nauja knyga, planuoju perskaityt ankstesnes.

Kas cia dar, va sarasiukas nauju knygu bent pirmam siu metu pusmeciui jau sudarytas, laukia trys nauji kuriniai:

Trudi Canavan "The Magician's Aprentice" ("The Black Magician" triologijos priesistore)
Gail Z Martin "Dark Haven" (trecia "The Chronicles of the Necromancer" dalis)
ir vel tos pacios Maria V Snyder "Storm Glass". Jeigu viska greit suskaityt spesiu, tai dar liks laiko pripult prie "Hobito" ir "Ziedu valdovo". Valio.
Atsakyti
QUOTE(Sorceress @ 2009 01 28, 07:33)
Ziuriu, tyla ramybe pas mus cia vyrauja, negerove! Kas ka skaitom? Greit prisipazistam biggrin.gif

Prisipažįstu: perskaičiau Tim Lebbon - SUTEMOS - žiauru, bet įdomu ir vis dėlto man Neal Asher - ODLUPYS labiau patiko tongue.gif
Pamačiau, kad rašai apie "Žiedų valdovą" ir gėda pasidarė, nes lentynoje dulka "Hurino vaikai" blush2.gif Nusipirkt nusipirkau, o skaityt... neperskaičiau...
Atsakyti
Na, Sorceress, tau gerai, tu anglų kalba skaitai. 4u.gif
O aš vėl nusitvėriau fantastinę, Dave Duncan "Auksuota grandinė". Dar nežinau, ar ji man patiks, bet yra burtų, nuotykių, tau žiūrėsiu. ax.gif
P. S. SOFIJA5, nieko, kad dulka, pas mane ji irgi dulka lotuliukas.gif . Šiek tiek bijau ja nusivilti, nes prisiklausiau apie jos prastą vertimą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giluze: 05 vasario 2009 - 13:31
QUOTE(giluze @ 2009 02 05, 15:29)
Na, Sorceress, tau gerai, tu anglų kalba skaitai.  4u.gif
O aš vėl nusitvėriau fantastinę, Dave Duncan "Auksuota grandinė". Dar nežinau, ar ji man patiks, bet yra burtų, nuotykių, tau žiūrėsiu.  ax.gif
  P. S. SOFIJA5, nieko, kad dulka, pas mane ji irgi dulka  lotuliukas.gif . Šiek tiek bijau ja nusivilti, nes prisiklausiau apie jos prastą vertimą.

Aha, Sorceress gerai biggrin.gif
O Hurino vaikais ir aš bijau nusivilti, pavarčiau, pavarčiau, perskaičiau atsiliepimą, berds, skaityta.lt, ir... neskaitau... gal dar pribręsiu g.gif
Beje, Auksuotos grandinės neskaičiau smile.gif Bet skaičiau, kad knyga gana padrika g.gif Parašyk, ar tau patiks 4u.gif
Atsakyti
Hurino vaikus įveikiau iki pusės ir labai sunkiai. Po to padėjau. Per daug man ten veikėjų ir pan nesamonių :/ Ir iš viso, taip sunkiai skaitosi, kad dabar net nelabai galėčiau papasakot apie ką - žinau vieną, kad ten viską vardija per kažkieno kažkokius sūnus, tai visus tuos giminystės ryšius atsimint... ai, dar ten nepatiko nuotaika bendra - tokia... neskani, nesiskaito. Atseit kažkieno kažkoks sūnelis supiktybėjo, net nemoku pasakyt kas man ten nelipo. Bet nesiskaitė schmoll.gif
Čia aišku, lietuvišką variantą.
Atsakyti