Įkraunama...
Įkraunama...

Fantastikos mėgėjai

QUOTE(SOFIJA5 @ 2009 12 31, 00:11)
1. Aha, paieškok. Kitoj temoj rašiau,kad man "Knyga be pavadinimo" - labiausiai primena hauką ir Fišer. O pagal nuotaiką, tai Rodrigezo filmus "Nuodėmių miestas" + "Desperado" + mistika  biggrin.gif Tikrai įdomi, įtarukianti knyga  wub.gif
2. Nea, neskaičiau. Neskaičiau Talismano, Žaliosios mylios, Purpurinės Rozos ir Kaulų maišo. O visas kitas skaičiau.
3. Kaip tik ją išleido lietuviškai, būtinai paskaitysiu.
O tau kokios Kingo knygos pačiausios?
.... Ten ir vampyrų yra  mirksiukas.gif

1. Nu bliamba tu mane NEREALIAI suintrigavai!!!! Visi visi aspektai apie kuriuos parasei, apibudindama ta knyga, mano silpnybes ir meile. Butinai eisiu ieskoti tos knygos. Aciu uz gera rekomendacija 4u.gif 4u.gif 4u.gif
2. Jeigu as nieko nemaisau tai Purpurine Roza yra Rose Madder - tai jeigu cia tos pacios knygos, tai as ja skaiciau senokai, bet zinok didelio ispudzio nepadare ji man, nes nelabai jau ka ir beatsimenu g.gif . Taip pat nelabai patiko ir Kaulu maisas - istorija gal ir nebloga, bet kazkaip neuzkabino. Zalioji mylia, man tai isviso paradoksas - pas mane yra gilus isitikinimas, jog joks filmas niekada niekada neprilygs knygai.... Bet Zalioji mylia yra mano issimtis - filmas nerealiai patiko o knyga tokia seip sau pasirode. Gal tik pats pats galas buvo biskiuka detaliau (nesakau, kad geriau - tik detaliau) atsleistas knygoje, nei filme - tai butu mano vienintelis priekaistas. O va Talismanas, tai mano tikriausiai viena jo megiamiausiu knygu - kazkuo primena Tamsuji boksta - tikriausiai del tos persipynusios gijos tarp "pasakos" pasaulio ir musu "tikrojo" pasaulio ir aisku Drakono akis The eyes of the dragon
3.O kas liecia jo pacias paciausias knygas, tai sunku is tikro ir pasakyti - labai labai patiko The Stand, labai patiko IT (klounu iki siol negaliu pakesti - ivare baime man sita knyga doh.gif ), The Shining - nereali knyga, Duma Key patiko (mazai tikejausi, o itrauke nerealiai), na ir aisku jau rasiau apie Talismana, Juodaji Nama ir Drakono akis...
Bet tikriausiai man pati paciausia is jo knygu yra Insomnia (Nemiga) - mane labai uzkabino ideja apie atgal slenkanti laika, sudomino koncepcija apie tai ka mes darytumem kitaip jeigu mums ir vel butu sugrazintas prarastas laikas. Kai skaiciau tas knygas (dar Lietuvoje buvau), tai negalejau atsitraukti, man atrodo per viena savaitgali prie ezeru iveikiau jas abi wub.gif
Ai bet zinok is esmes - jis man pats megiamiausias rasytojas - patinka man jo stilius, patinka idejos, aptinka aprasomi pasauliai.
Ai tiesa Kingo deka susipazinau dar su vienu geru (jaunu) rasytoju Joe Hill, jis yra parases gal tik 2 knygas, bet Kingas parekomendavo jo Heart-shaped box (Sirdies formos dezute) - nepadejau tos knygos kol neperskaicau - tai buvo mano pirma siaubo novele. Jeigu yra knygele isleista LT, butinai pasieiskok, man atrodo patiktu ir tau - panasus stilius Hill'o ir King'o.
Atsakyti
QUOTE(Stusia @ 2009 12 31, 12:57)
1. Nu bliamba tu mane NEREALIAI suintrigavai!!!! Visi visi aspektai apie kuriuos parasei, apibudindama ta knyga, mano silpnybes ir meile. Butinai eisiu ieskoti tos knygos. Aciu uz gera rekomendacija 4u.gif  4u.gif  4u.gif
2. Jeigu as nieko nemaisau tai Purpurine Roza yra Rose Madder - tai jeigu cia tos pacios knygos, tai as ja skaiciau senokai, bet zinok didelio ispudzio nepadare ji man, nes nelabai jau ka ir beatsimenu g.gif . Taip pat nelabai patiko ir Kaulu maisas - istorija gal ir nebloga, bet kazkaip neuzkabino. Zalioji mylia, man tai isviso paradoksas - pas mane yra gilus isitikinimas, jog joks filmas niekada niekada neprilygs knygai.... Bet Zalioji mylia yra mano issimtis - filmas nerealiai patiko o knyga tokia seip sau pasirode. Gal tik pats pats galas buvo biskiuka detaliau (nesakau, kad geriau - tik detaliau) atsleistas knygoje, nei filme - tai butu mano vienintelis priekaistas. O va Talismanas, tai mano tikriausiai viena jo megiamiausiu knygu - kazkuo primena Tamsuji boksta - tikriausiai del tos persipynusios gijos tarp "pasakos" pasaulio ir musu "tikrojo" pasaulio ir aisku Drakono akis The eyes of the dragon
3.O kas liecia jo pacias paciausias knygas, tai sunku is tikro ir pasakyti - labai labai patiko The Stand, labai patiko IT (klounu iki siol negaliu pakesti - ivare baime man sita knyga doh.gif ), The Shining - nereali knyga, Duma Key patiko (mazai tikejausi, o itrauke nerealiai), na ir aisku jau rasiau apie Talismana, Juodaji Nama ir Drakono akis...
Bet tikriausiai man pati paciausia is jo knygu yra Insomnia (Nemiga) - mane labai uzkabino ideja apie atgal slenkanti laika, sudomino koncepcija apie tai ka mes darytumem kitaip jeigu mums ir vel butu sugrazintas prarastas laikas. Kai skaiciau tas knygas (dar Lietuvoje buvau), tai negalejau atsitraukti, man atrodo per viena savaitgali prie ezeru iveikiau jas abi wub.gif 
Ai bet zinok is esmes - jis man pats megiamiausias rasytojas - patinka man jo stilius, patinka idejos, aptinka aprasomi pasauliai.
Ai tiesa Kingo deka susipazinau dar su vienu geru (jaunu) rasytoju Joe Hill, jis yra parases gal tik 2 knygas, bet Kingas parekomendavo jo Heart-shaped box (Sirdies formos dezute) - nepadejau tos knygos kol neperskaicau - tai buvo mano pirma siaubo novele. Jeigu yra knygele isleista LT, butinai pasieiskok, man atrodo patiktu ir tau - panasus stilius Hill'o ir King'o.

1. Labai labai tikiuosi, kad tau patiks ax.gif
2. Oi, Nemigos irgi neskaičiau blush2.gif Bet būtinai perskaitysiu.
Man be Tamsiojo bokšto ciklo dar labai Drakono akis patiko, Zalės valda ir mažai kur minima Šimtmečio audra ax.gif
Apie Hill "Širdies formos dėžutę" jau esu girdėjusi gerų atsiliepimų. Pamenu, kad varčiau ją, bet Lietuvoj ją Obuolio leidykla išleido, (o aš šios leidyklos nemyliu), tai ir knyga nesusigundžiau. Bet jei jau rekomenduoji, reikės pabandyti paskaityti biggrin.gif
Linksmų, laimingų, fantastiškų mirksiukas.gif Naujųjų metų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(SOFIJA5 @ 2009 12 31, 05:11)
1. Man be Tamsiojo bokšto ciklo dar labai Drakono akis patiko, Zalės valda ir mažai kur minima Šimtmečio audra  ax.gif
2.Apie Hill "Širdies formos dėžutę" jau esu girdėjusi gerų atsiliepimų. Pamenu, kad varčiau ją, bet Lietuvoj ją Obuolio leidykla išleido, (o aš šios leidyklos nemyliu), tai ir knyga nesusigundžiau. Bet jei jau rekomenduoji, reikės pabandyti paskaityti  biggrin.gif

1.Man Zaldes valda is tikro irgi labai patiko (nes vamyru wub.gif tema buvo gvildenama). o Simtmecio audra, nei knyga, nei mini serijos kazkaip nelabai man - gal tas pastovus "Give me what I want and go away" doh.gif , nebuvo normalaus paaiskinimo nei kas nei kodel... Ai nezinau, vat kazkuom neitiko ir tiek ax.gif
1. O kuom tas "Obuolys" nelabai geras? Ai zinok, nekreipk demesio i leidykla, nes ta verta to mirksiukas.gif . Jeigu kada perskaitysi parasyk kaip patiko ar nepatiko 4u.gif

Aciu uz sveikinimus!!!! Ir taipogi linkiu ir tau ir visiems kitiems fantastikos myletojams nenustoti skaityti ir nenustoti ieskoti. Su Naujais Metais 4u.gif !!
Atsakyti
QUOTE(SOFIJA5 @ 2009 12 31, 17:11)
Apie Hill "Širdies formos dėžutę" jau esu girdėjusi gerų atsiliepimų. Pamenu, kad varčiau ją, bet Lietuvoj ją Obuolio leidykla išleido, (o aš šios leidyklos nemyliu), tai ir knyga nesusigundžiau. Bet jei jau rekomenduoji, reikės pabandyti paskaityti  biggrin.gif
Linksmų, laimingų, fantastiškų  mirksiukas.gif Naujųjų metų  biggrin.gif

Atnesiu ja tau paskaityti, turiu 4u.gif Beje Joe Hill yra Styveno Kingo sunus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zis @ 2010 01 02, 16:55)
Beje Joe Hill yra Styveno Kingo sunus mirksiukas.gif

Aha ta reikala zinojau - man dedikacija sukele itarima tongue.gif . O poto kai pasiknaisiojau, akurat doh.gif. Tetis ir sunus.
Atsakyti
QUOTE(zis @ 2010 01 03, 04:55)
Atnesiu ja tau paskaityti, turiu 4u.gif Beje Joe Hill yra Styveno Kingo sunus mirksiukas.gif

thumbup.gif O tu skaitei? Tau patiko?
Atsakyti
QUOTE(SOFIJA5 @ 2010 01 05, 13:20)
thumbup.gif O tu skaitei? Tau patiko?

Zinoma skaiciau smile.gif na gal ir patiko, bet teciui sunus tikrai neprilygsta smile.gif
Atsakyti
Vėl suvaikėjau ax.gif Perskaičiau Neil Gaiman "Žvaigždžių dulkes" - nepatiko leidimas ir vertimas, bet pati istorija sužavėjo. Labai vaizdinga ir smagi pasaka. Lengva fantastika, tokia, kokios kartais man ir norisi 4u.gif
Beje, kaip jums Neil Gaiman?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SOFIJA5: 15 sausio 2010 - 15:12
Baik tu, kokie tevai vaikam "Stardust" duotu skaityt, su seksavimo aprasymais tongue.gif Apie Gayman'a nuomones stiprios neturiu susidarius, nes tik "Stardust" ir teskaiciau, labai traukia "Graveyard Book", bet kad ten visai vaikuciam.
Atsakyti
QUOTE(Sorceress @ 2010 01 16, 01:08)
Baik tu, kokie tevai vaikam "Stardust" duotu skaityt, su seksavimo aprasymais tongue.gif Apie Gayman'a nuomones stiprios neturiu susidarius, nes tik "Stardust" ir teskaiciau, labai traukia "Graveyard Book", bet kad ten visai vaikuciam.

Taigi filmas toks vaikiškas, neįtariau, kad knyga "pagerinta" biggrin.gif O kodėl tavęs prie Amerikos dievų netraukia, man jie thumbup.gif Būtų įdomu kada nors perskaityti, kai po ranka bus mitologijos žodynas, nes net ne visus dievus atsirinkau biggrin.gif
Atsakyti
sveikos norejau paklaust,gal kartais kuri turi parduot Stephen King pirma toma.?
Atsakyti
QUOTE(Adera @ 2010 01 19, 02:45)
sveikos norejau paklaust,gal kartais kuri turi parduot Stephen King pirma toma.?

Aš neturiu 4u.gif
Atsakyti