Įkraunama...
Įkraunama...

Fantastikos mėgėjai

QUOTE(SOFIJA5 @ 2010 01 19, 12:42)
Aš neturiu  4u.gif

o kokius turi?nes labai noriu visa kolekcija turet 4u.gif
Atsakyti
O vat įdomu, kokia jo pirmoji knyga raštų? Kingo. ax.gif
Atsakyti
pati pirma Tylos zona,bet jos irisimas senas tuo plonu virseliu.o eridano Gyvuneliu kapines.Tylos zona turiu,bet eridano leidimo ne verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adera: 19 sausio 2010 - 23:33
QUOTE(Adera @ 2010 01 19, 18:43)
o kokius turi?nes labai noriu visa kolekcija turet  4u.gif

Oi, man kažkaip pavyko Kingą iš bibliotekos ir draugų susirinkti, o pati kiek pirkau, tai "paleidau per žmones", neprašydama grąžinti ir ... neturiu nei vienos Kingo knygos.
Atsakyti
QUOTE(SOFIJA5 @ 2010 01 20, 09:09)
Oi, man kažkaip pavyko Kingą iš bibliotekos ir draugų susirinkti, o pati kiek pirkau, tai "paleidau per žmones", neprašydama grąžinti ir ... neturiu nei vienos Kingo knygos.

gaila labai,kad taip nutiko 4u.gif .mano pora knygu ir taip pat dingo.
Atsakyti
QUOTE(SOFIJA5 @ 2010 01 15, 15:12)
Vėl suvaikėjau  ax.gif Perskaičiau Neil Gaiman "Žvaigždžių dulkes" - nepatiko leidimas ir vertimas, bet pati istorija sužavėjo. Labai vaizdinga ir smagi pasaka. Lengva fantastika, tokia, kokios kartais man ir norisi  4u.gif
Beje, kaip jums Neil Gaiman?

Šitą skaičiau iš kart po filmo (pradėjo rodyt ir man lemputė užsidegė, kad pagal kokią tais knygą bus) - pirmas įspūdis blink.gif. Likau nesusipratus doh.gif. Filmas toks lengvas ir žaismingas buvo, o čia visai kitaip. Bet šiaip, patiko. Gaiman'as apskritai patinka, mitologijos knygos neprireikė, šiaip domiuosi (nors vis tiek sugebu susipainiot kartais).
O vat Kingas schmoll.gif. Patiko tik Kukurūzų vaikai ir Rūkas, daugiau nea ir net nesinori skaityti. Gyvūnėlių kapinių nesugebėjau perskaityti, atsibodo (draugelis buvo įsižeidęs - gi tooookią knygą paniekinau). Ne man jo kūryba.
O šiaip, tykuma. Tiek daug norėčiau perskaityti ir nieko neperskaitau.
Atsakyti
Ir vėl mano rankose fantastinė knyga- S. Lukjanenko ir N. Perumov "Ne drakonų metas" . Pusės dar neperskaičiau, bet visai nebloga. Daug magijos. Kažkaip Lukjanenko pasitikėjimą kelia. Po jo sargybų aš jį seku. bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(giluze @ 2010 02 01, 17:51)
Ir vėl mano rankose fantastinė knyga- S. Lukjanenko ir N. Perumov "Ne drakonų metas" . Pusės dar neperskaičiau, bet visai nebloga. Daug magijos. Kažkaip Lukjanenko pasitikėjimą kelia. Po jo sargybų aš jį seku.  bigsmile.gif  biggrin.gif

S. Lukjanenko skanus popsas, ir "Juodraštis" , ir "Atspindžių labirintas" drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(giluze @ 2010 02 01, 16:51)
Ir vėl mano rankose fantastinė knyga- S. Lukjanenko ir N. Perumov "Ne drakonų metas" . Pusės dar neperskaičiau, bet visai nebloga. Daug magijos. Kažkaip Lukjanenko pasitikėjimą kelia. Po jo sargybų aš jį seku.  bigsmile.gif  biggrin.gif

Oi man šita per daug vaikiška, kiek pamenu... Gal senstu... g.gif Nors Lukjanenko praktiškai viską skaitau, žinau kad man tiks smile.gif Kaip ir Marininą... smile.gif
Tiesa, visai netyčia užmačiau per ORT neseniai rodė "Dienos sargybą"... jaučiu "Nakties" anksčiau rodė, pražiopsojau, tik šitą spėjau įsirašyt...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alter ego: 02 vasario 2010 - 12:56
Labas dienas visom, kazkaip nutile mes cia, tai galvojau apsireiksiu biggrin.gif Vakar pradejau skaityt "Hobita", jau ant stalo pasidejus buvau "Drakula", bet kazkaip noro nebuvo ta knyga pradet, tai griebiau "Hobita", galvoju, kad laikas perskaityt, nes visiska jau geda ax.gif Pastebejau, kad reikes lipt ankciau i lova, nes skyriai baisia ilgi, o numest kazkur vidury - ne mano stilius.
Atsakyti
Žiūriu apie Lukjanenko kalbat? biggrin.gif

jis kaltas, kad šiandien nieko nenudirbau, o buvau "sargyboje".

kas man pasakys sargybų seką, ką? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Brūkšniukas @ 2010 02 06, 18:26)
Žiūriu apie Lukjanenko kalbat? biggrin.gif

jis kaltas, kad šiandien nieko nenudirbau, o buvau "sargyboje".

kas man pasakys sargybų seką, ką? ax.gif

Dienos, nakties, sutemų, peterburgo. Bent jau taip pagal eridaną eina, ir +- į bendrą temą susidėlioja.
Atsakyti