QUOTE(zis @ 2008 04 20, 21:12)
Na man, asmeniskai, fantastika geriau skaitosi nei ziurisi

Aisku buna ir isimciu. Pvz. Auksinio komposo pirma dalis buvo visai neblogai ekranizuota
su fantastiniais filmais man sunkiai. nesiziuri. isimciu labai mazai. gal mano fantazija labai isbujojus, bet kai skaitau knyga man man tooooks filmas sukasi galvoj. kad poto kai nuejni paziuret ka ten holivudas susuko, tai kaip pigi klastote atrodo. ir visa laika nervina kad daug praleista buna, koks meiles romenelis ikistas ne vietoj.
is ekranizuotu darbu patiko tik "hario poterio" pirma dalis. va cia tai padirbejo...
"ziedu valdovo" pirma dalis irgi nieko, o paskui sutrumpintos nesamones prasidejo... na cia sunku ir noret kad tokios apimties knyga tilptu i filma.. ir meiles istorija kazkodel i pirma vieta iskelta, kai ji ten epizodine is tiesu..
patiko "dirbtinis intelektas" ... tik spilbergas nesusilaike .. irgi hapy enda pridejo. antros pabaigos nereikejo.
o SF neblogu filmu yra, kuriu nera knygu

nes nera su kuo palygint tai atrodo geri.
kazkada labai ziurejau "svetima", visas dalis, net i kino teatra variau ...
kazkuri "soliario " versija idomi. ir jei kas nematet "kubo" (the cube") tai paziurekit butinai. genialus mazos erdves filmas. tesinys jau prastesnis..
S.kubriko filmai geri...
na, o kam patiko "Matrica"?
ir apskritai gal padarom kokis matytu filmu sarasiuka su atsiliepimais? butu idomu .. nes ziuriu kaip isivaziavau.... megstu as fantastinius, tik geru retai pasitaiko.