Įkraunama...
Įkraunama...

Santuokos įžadų įtvirtinimas

QUOTE(bezdzionele @ 2008 04 24, 13:38)
va mes irgi nesituokem baznycioje,ne del to kad negalejom,bet del to kad nenorejau is kart visur susituokti,sakiau kai bus vaikuciu krikstysim ir tada tuoksimes,arba desimtmecio proga,atnaujinsim izadus.  wub.gif
yra tokiu zmoniu kurie paskuba tuoktis baznycioje,o paskui gailisi kodel tuokesi su zmogumi su kuriuo issiskyre po kokiu 1m. o kai suranda tikra meile jau negali priimti baznytiniu izadu. tai visa gyvenima gailisi,tad geriau neskubeti.




mes ir taip darysim..pritariu tau 100% drinks_cheers.gif thumbup.gif
ir ne todel kad laukiam jau vaikelio tuokiames...tiesiog taip isejo...o baznycioje prisieksim kai pragyvensim drauge 5 ar 10 metu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anno: 25 balandžio 2008 - 10:11
QUOTE(Emile @ 2008 04 07, 21:38)
<...> juolab, kad su vyru esame "pakenciami" katalikai.<....

Pagal kokius kriterijus save vadinate katalikais? Nemanau, kad žmogus, kuriam Dievas nėra pirmoje vietoje gali save vadinti kataliku, tikinčiu... Gal nebent prijaučiančiu katalikų tikėjimui g.gif

QUOTE(Jurgisius @ 2008 04 14, 16:54)
Yra tokiu poru, kurios specialiai nesituokia baznycioje, nes nori paziuret ar tvirta santuoka bus. O kai sulaukia penkmecio ar kito jubiliejaus tai ir baznycioje palaimina ja.

Čia kaip statant tiltą nestatyti polių, atramų ir žadėti jas pastatyti, jei tiltas nesugrius. lotuliukas.gif
QUOTE(bezdzionele @ 2008 04 24, 15:38)
yra tokiu zmoniu kurie paskuba tuoktis baznycioje,o paskui gailisi kodel tuokesi su zmogumi su kuriuo issiskyre po kokiu 1m. o kai suranda tikra meile jau negali priimti baznytiniu izadu. tai visa gyvenima gailisi,tad geriau neskubeti.

Kam tuokiasi, jei mano, kad tas ryšys gali suirti po metų blink.gif Santuoka yra gyvenimo kartu pradžios palaiminimas. Ką gi laimins jei ta pradžia jau buvo prieš 5 - 10 metų?
Gailisi, kad Bažnyčia netuokia, o nesigaili, kad Dievas turbūt jau pastebėjo, kad turite vyra, nesvarbu kur susituoktą ir kad gal jau tas vyras Jo akyse yra jūsų vyras ir nesvarbu ką Bažnyčia tuoks netuoks, gal tas vyras ir bus prieš Dievą jūsų vyras.
Šiaip tai visi teigia, kad Bažnyčia jiem tuščia vieta, jie tiki į Dievą (kai reikia laikytis Bažnyčioje reikalaujamų apribojimų), net susituokusieji CMB sako mes mylime, tai tą meilę Dievas ir laimina. O štai dabar, Bažnyčioj nesituoksim, susituoksim vėliau, kad išsiskyrus neprarastume galimybės Bažnyčioje tuoktis. Tai kas jums svarbiau Dievas ar Bažnyčia? Ką bandysit apgauti save, Dievą, ar Bažnyčią???
Atsakyti
Keliam temą ir klausiam, ar būtina įžadus atnaujinti tą pačią dieną, nes mums būtų priimtiniau menesio pradžioje, o ne pabaigoje, kaip išties buvo prieš dešimt metų.
Atsakyti
Netyčia radau šią temą bigsmile.gif , ašku šiek tiek apmirusią verysad.gif
mums greit bus 7 metai kaip vedę, ir svajojam su vyru atnaujinti įžadus ir pasikeisti žiedus ( iš dabartinių žiedų daryti ir pridėti balto aukso blush2.gif ) kai bus 10 metų wub.gif toloka dar, bet svajoti niekas nedraudžia tongue.gif
Atsakyti
labutis 4u.gif cia skaiciau nuomoniu, kad atnaujinant izadus ar tiesiog tuokiantis baznycioje praejus keliems metams po civilines santuokos nereikia pirsliu... o jei mus pakviete buti pirsliais i tokias vestuves? g.gif niekas kas tinka normalioms vestuvems cia netinka... na gerai, parvaziavus i sale paskelbsim apie katik ivykusi fakta, izadu uztvirtinima, o toliau? ka vidurnakti daryti, kaip 2 vaikuciai laksto palink, tai nei seimos zidini kurti reikia nei juo labiau rutu vainika kurenti g.gif na gerai, ilgiausiu metu sudainuuosim... p.s. vestuves bus kuklios, tai muzikantu nebus, tai visa sveciu linksminimo pareiga gula ant musu peciu... gal galit padeti? thumbup.gif gal kas liudininkais tokiuose vestuvese ir daret kokia programele?
Atsakyti
QUOTE(Tylingoto @ 2010 09 10, 12:37)
labutis  4u.gif  cia skaiciau nuomoniu, kad atnaujinant izadus ar tiesiog tuokiantis baznycioje praejus keliems metams po civilines santuokos nereikia pirsliu... o jei mus pakviete buti pirsliais i tokias vestuves?  g.gif  niekas kas tinka normalioms vestuvems cia netinka... na gerai, parvaziavus i sale paskelbsim apie katik ivykusi fakta, izadu uztvirtinima, o toliau? ka vidurnakti daryti, kaip 2 vaikuciai laksto palink, tai nei seimos zidini kurti reikia nei juo labiau rutu vainika kurenti  g.gif  na gerai, ilgiausiu metu sudainuuosim... p.s. vestuves bus kuklios, tai muzikantu nebus, tai visa sveciu linksminimo pareiga gula ant musu peciu... gal galit padeti?  thumbup.gif  gal kas liudininkais tokiuose vestuvese ir daret kokia programele?


Tai manau nelabai kas cia ir skirtis turetu jej izadu itvirtinimas (aisku rutos nebedeginsit jau biggrin.gif) o seip prigalvokit kokiu zaidimeliu sveciams, aisku pradziai lai pavalgo sociai ir isgeria uz "jaunavedziu" sveikatele! Paieskokit kokias dovanas reikia dovanot tokios sukakties proga..
pvz 5metu - medines vestuves
10 metu - rozines vestuves... ir t.t.

O jej baznycioj tuokiasi, tai vel gi reik atsiremt nuo to, kad dabar ir Dievas palaimino... Paieskokit kokiu senu paprociu ir bus jum geras vakarelis...
Atsakyti
sveikutes, mes taip pat galvojame apie izadu atnaujinima, per naujus metus bus 10 metu kaip vede, tuo paciu ir maziuka krikstinsime bus dviguba svente biggrin.gif
Atsakyti
Labas merginos, radau super temuke tik ziuriu jau apmirusi. Taigi mes rugsejo 15 planuojame izadu atnaujinima, tik dar daug reikalu kuriuos reiketu issiaiskinti 4u.gif Gal kuri mamyte papasakos savo izadu atnaujinimo svente mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki, mes irgi planuojame santuokos įžadų atnaujinimą po 10 metų santuokos. Ar tikų Raudona suknelė su baltu intarpu? Koks scenarijus maždaug?
Atsakyti
Kažkaip labai čia nėra bendraujančių, negi nepopuliari ši šventė g.gif

Man įdomi pati ceremonija, gal gali kas pasidalinti kaip ji vyksta?
Atsakyti
QUOTE(vabalyte @ 2013 09 16, 15:25)
Sveiki, mes irgi planuojame santuokos įžadų atnaujinimą po 10 metų santuokos. Ar tikų Raudona suknelė su baltu intarpu? Koks scenarijus maždaug?


Manau, kad tokia suknelė tikrai tiktų
Atsakyti
QUOTE(Jolagra @ 2013 09 20, 20:42)
Manau, kad tokia suknelė tikrai tiktų


ačiū, manau,kad nebūtinai turi būti balta, bet gal per ryški?
Atsakyti