Įkraunama...
Įkraunama...

Mamos mirtis. Kaip tai išgyventi?

QUOTE(Alionyte @ 2009 06 23, 11:18)
man tai situaciju modeliavimas galvoje isivaizduojant ka jinai sakytu veda is proto, ka as bedaryciau man sukasi jos balsas ir zodziai ... bagsis sesija uz savaites uzsakysiu misias ... gal kiek bus geriau ...

pabandyk nueiti pas psichologa. man padeda labai, stiprybes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ajuka @ 2009 06 23, 12:00)
pabandyk nueiti pas psichologa. man padeda labai, stiprybes  4u.gif

kazkaip zinau kad nesulauksiu pritarimo del psichologo is vyro puses, tyai kazkaip ... siaip mes labai mazai su juo apie tai snekam, tai biski vienisa jauciuosi siuo klausimu
tiesiog jauciu kad jam tai nera svarbu, nors sako kad jam idomu ka jauciu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Alionyte @ 2009 06 24, 18:22)
kazkaip zinau kad nesulauksiu pritarimo del psichologo is vyro puses, tyai kazkaip ... siaip mes labai mazai su juo apie tai snekam, tai biski vienisa jauciuosi siuo klausimu
tiesiog jauciu kad jam tai nera svarbu, nors sako kad jam idomu ka jauciu  g.gif

Manau tikrai sunku suprasti zmogui,kuris nepatyres tos netekties.Jiems atrodo,kad praejo tam tikras laikas ir "gana liudet".
Kita vertus,jeigu ir patyres tas zmogus ta netekti,bet nebuvo labai artimo rysio su mirusiu zmogum,irgi kitas vertinimas.
Dar...vyrai nori atrodyti stipresni uz moteris...O galu gale ....kas zino,kas cia nuo ko priklauso.....
Atsakyti
o jusu vyrai kaip? nepalaiko jusu? pvz man su mano vyru labai gera ir jei ne jis butu simta karta sukniau gyventi jis netekes tecio tai tarp musu yra bendra daug ir pasinekam atvirai ir kai sunku isiverkiu pas ji g.gif kaip sakau dievulis nepaliko manes visai vienos dave dovana blush2.gifo neuzilgo busiu pati mama, ir stengiuos buti tokia gera mama kokia as turejau wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pandora2006: 24 birželio 2009 - 21:38
QUOTE(pandora2006 @ 2009 06 24, 22:36)
o jusu vyrai kaip? nepalaiko jusu?  pvz man su mano vyru labai gera ir jei ne jis butu simta karta sukniau gyventi jis netekes tecio tai tarp musu yra bendra daug ir pasinekam atvirai ir kai sunku isiverkiu pas ji g.gif kaip sakau dievulis nepaliko manes visai vienos dave dovana  blush2.gifo neuzilgo busiu pati mama, ir stengiuos buti tokia gera mama kokia as turejau  wub.gif

gal ir palaiko, bet kazkaip man nera noro jam issipasakot ... kazkaip nepasitikiu, jauciu kad jam tai svetima. Jo paties santykiai su tevais yra prasti, jam kartais sunku suprast kaip galima labai mylet tevus ... tai vat kazkaip tenka vienai kovot, gerai kad sunelis yra tai bent kiek mintis numusa rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Alionyte @ 2009 06 25, 09:31)
gal ir palaiko, bet kazkaip man nera noro jam issipasakot ... kazkaip nepasitikiu, jauciu kad jam tai svetima. Jo paties santykiai su tevais yra prasti, jam kartais sunku suprast kaip galima labai mylet tevus ... tai vat kazkaip tenka vienai kovot, gerai kad sunelis yra tai bent kiek mintis numusa  rolleyes.gif

reikia isipasakot kazkam, nelaikyk visko savyje,aisku skausmo niekas neatims, bet nuosirdus pokalbis susildo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pandora2006 @ 2009 06 24, 22:36)
o jusu vyrai kaip? nepalaiko jusu?  pvz man su mano vyru labai gera ir jei ne jis butu simta karta sukniau gyventi jis netekes tecio tai tarp musu yra bendra daug ir pasinekam atvirai ir kai sunku isiverkiu pas ji g.gif kaip sakau dievulis nepaliko manes visai vienos dave dovana  blush2.gifo neuzilgo busiu pati mama, ir stengiuos buti tokia gera mama kokia as turejau  wub.gif

Mane vyras palaike mane nuo pat tos akimirkos,kai atkeliavo TA zinia...Jie puikiai sutare su mano MAMA.As ne karta uzpavydejusi,kaip jie telefonu juokauna vienas su kitu.Labai nuostabiai sutikdavo.Maciau ,kad jam tai buvo ir savotiskas sukretimas.
Per daug nekraunu ant vyro peciu savo sirdgelos.Ir ne todel,kad supras-nesupras-tiesiog matyt esu ne is tu zmoniu,kurie apie savo skausma daug kalbetu.Jei noriu issibliaut,stengiuosi tai daryt,kai esu viena.O jeigu tuo metu sugrizta-tiesiog apkabina.Zinoma ,jau kartais isgirstu,kad "reiktu nurimti,susitaikyt",bet nepykstu-jis juk nepatyres tai.
Mano vyras labai pasikeite ir savo tevu atzvilgiu.Anksciau uzbegdavo ar paskambindavo karta per 1-2 sav.,o dabar pastebejau,kad skambina kasdien,tiesiog -paklaust,kaip jiems sekasi.Visai neseniai,jis prasitare,kad po mano MAMOS laidotuviu labai perkainavo daugeli dalyku -pradejo vertint kiekviena buvima artimu zmoniu-ypac savo tevu.
Bet labiausiai as jam dekinga uz tai,kad jis labai stengiasi padeti man palaikyti likusi viena teti.Esu ne karta jam padekojusi uz tai.Vat sito,tikrai taip stipriai nesitikejau.Ir tas palaikymas yra toks stiprus...LABAI esu dekinga uz tai...
O tai ka as pati jauciu-pati kaip nors isnesiosiu.Tiesiog jauciu-man negali padet nieks.Tiesiog nebus tu zodziu,kurie nuramins mane.
Atsakyti
QUOTE(Viliausmama @ 2009 06 25, 14:43)
O tai ka as pati jauciu-pati kaip nors isnesiosiu.Tiesiog jauciu-man negali padet nieks.Tiesiog nebus tu zodziu,kurie nuramins mane.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labas mergaites...
As turiu mama.. uzejau i sita tema..nes vis pagalvoju,kad jos galiu netekt..juk metai eina..vistiek taip atsitiks...
gal esu savanaude,bet noreciau uz ja pirmiau mirt..nenoriu suzinot ,kad ji mire..

Skatydama tema,asaros bego ir bego .. uzjauciu laaabai JUS VISAS .. laaabai uzjauciu... nenoreciau patirt,ka jus patiret..nes kauksiu ,reksiu ne savo balsu.. ja labai myliu...
Verkiu iki siol nuo Jusu istoriju..net katinas atbego glaustis..(miegojo pries tai) laizyt veiduka.Jaucia... kaip isgyvenu del Jusu..
LAIKIKITES.. :* :* :* :* :*
Atsakyti
QUOTE(AsataN<-- @ 2009 07 01, 19:02)
Labas mergaites...
As turiu mama.. uzejau i sita tema..nes vis pagalvoju,kad jos galiu netekt..juk metai eina..vistiek taip atsitiks...
gal esu savanaude,bet noreciau uz ja pirmiau mirt..nenoriu suzinot ,kad ji mire..

Skatydama tema,asaros bego ir bego .. uzjauciu laaabai JUS VISAS .. laaabai uzjauciu... nenoreciau patirt,ka jus patiret..nes kauksiu ,reksiu ne savo balsu.. ja labai myliu...
Verkiu iki siol nuo Jusu istoriju..net katinas atbego glaustis..(miegojo pries tai) laizyt veiduka.Jaucia... kaip isgyvenu del Jusu..
LAIKIKITES.. :* :* :* :* :*

na gerai, kad tu jautrios širdies. Bet kam gi iš anksto galvoti apie tas, kas gali būti? Neverta, patikėk. Gyvenk šia diena, džiaukis artimaisiais, mylėk juos. Ir vyk šonan liūdnas mintis. GYvenimas visgi yra gražus, kad ir dryžuotas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gryda @ 2009 07 01, 19:51)
na gerai, kad tu jautrios širdies. Bet kam gi iš anksto galvoti apie tas, kas gali būti? Neverta, patikėk. Gyvenk šia diena, džiaukis artimaisiais, mylėk juos. Ir vyk šonan liūdnas mintis. GYvenimas visgi yra gražus, kad ir dryžuotas  4u.gif

Kai mokiausi specialybes.. turejau grupioke,labai geras zmogus... kaip supratau tevelis jos mire.. nzn kada... bet kai mokemes1 kurse mire jos mamyte... po puses metu mire mociute gyveno jie kartu... as ja palaikiau... kartu verkiau..neimanoma nepagalvot,kad kiekvienam taip gali atsitikt... gaila,kad praranda savo artimus zmones.. per mamos laidutuves jos.. mane pradejo ramint grupioke (kurios mama mire) ..ji mano drauge..ir taip sunku matyt savo zmogu kencianti,verkiani... siaubas.. per mociutes laidutuves vel apsikabinusios stovejom..verkem.. verysad.gif liko viena mergina.. 19 metu jai tada buvo... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(AsataN<-- @ 2009 07 01, 20:51)
Kai mokiausi specialybes.. turejau grupioke,labai geras zmogus... kaip supratau tevelis jos mire.. nzn kada... bet kai mokemes1 kurse mire jos mamyte... po puses metu mire mociute gyveno jie kartu... as ja palaikiau... kartu verkiau..neimanoma nepagalvot,kad kiekvienam taip gali atsitikt... gaila,kad praranda savo artimus zmones.. per mamos laidutuves jos.. mane pradejo ramint grupioke (kurios mama mire) ..ji mano drauge..ir taip sunku matyt savo zmogu kencianti,verkiani... siaubas.. per mociutes laidutuves vel apsikabinusios stovejom..verkem..  verysad.gif liko viena mergina.. 19 metu jai tada buvo... verysad.gif

O kaip baigėsi tai mergaitei?
Atsakyti