QUOTE(Paix @ 2011 03 02, 09:24)
Labas rytas
Šiandien 4 savaitės, kai su mumis nebėra mamos... Vakar vakare kažkaip labai nebuvo nuotaikos, pramiegojau iki vidurnakčio ir jau tada visos mintys tebuvo apie mamą... Jinai išėjo naktį, tarp 2 ir 3 valandos. Niekaip negalėjau užmigti šiąnakt tuo metu, tik pagalvė šlapo šlapo... Paskutiniai gražūs prisiminimai kai reanimacijoj dar jinai man atsakinėjo mirksėdama, arba paskutinė diena pas ją ligoninėj, kai ji taip ilgai ilgai į mane žiūrėjo ir užmigo.... Tada ją gyvą mačiau paskutinį sykį... Verkiau šiandien iki darbo kol atvažiavau, verkiu va ir dabar...
Kažkur skaičiau apie liūdesio, netekus artimojo stadijas, sunku mums visoms, nežiūrint kiek laiko praėjo... Bet ištversim, nes tiek jau daug ištvėrėm...

taip, stadijos yra. Žinau, kaip skauda, tiesiog fiziškai skauda...Bet ir tai praeis, sumažės, išblės. Taip nebeskaudės, ateis švelnumas širdyje, kai tik pagalvosit apie mamas.
Papildyta:
QUOTE(viilda @ 2011 03 02, 11:09)
1.Aš ir kažkaip pamirštu, kad

esu, stengsiuos tiek pimai dukytei, tiek antram leliukui atstoti abu senelius, kurie buvo patys nuostabiausi
2.Mano mamytei buvo blogai su inkstais, ji dializavos, vis sakydavo, kad mane nudializuos greitai sakydavau, Mamyte viskas bus gerai pamatysi, gyvensi lgai ilgai...Dabar galvoju, kodėl neraginau jos darytis inkstų persodinimo operacijos, kodėl neieškojau kito kardiologo...Tik prisimenu nuostabų sekamadienio rytą, suskamba skambutis, o ten kalba tėtis ir pasako, kad greičiau atvažiuotumem, nes nebėra Mamytės, kai atvažiavom, ji gulėjo lovoj, šilta, šypsojos, o vakare kalbėjom telefonu, juokėmės....
Kaip didžiausią košmarą galiu prisimint, kai reikėjo išrinkt Mamai karstą, įkapes....Norėjos tik dingti iš šio Pasaulio...
Po trijų mėnesių istorija pasikartojo, tik brolis pranešė, kad nebėra tėčio...
Per daug visko per tokį laiką, prisimenu ir noris tik kaukti, veju šalin blogas mintis, tikiu, kad kada nors bus geriau, bet dabar yra be galo sunku.
Studijuoju, dirbu, kažkiek užsimiršta, bet širdy ta tuštuma veda iki beprotybės....
užjaučiu. Pas mane viskas buvo atvirkščiai.
Papildyta:
niekada po laidotuvių nenšiojau juodų drabužių vien todėl, kad taip reikia. Nebent netyčia, nes darbas toks, kad reikia kostiumėlių. Gedulas yra širdyje.