Įkraunama...
Įkraunama...

Mamos mirtis. Kaip tai išgyventi?

QUOTE(something else @ 2011 08 14, 18:03)
Mano mamytė nuo diagnozės datos išgyveno lygiai ketverius metus.

Pas mus tas pats... 4 metai zinojimo, kad greit mama mirs... Mire pries pusmeti, taip ir nerandu sau vietos ...

QUOTE(viilda @ 2011 08 14, 20:08)
Man jos ir beprotiškai reikia verysad.gif Be galo be krašto, kitą šeštadienį jau metinės, kiekviena diena vis sunkesnė daros...Kaip trūksta Jos rankų, šypsenos, gero šilto žodžio...''Nežinau, bet jaučiu, kad greitu metu reiks psichologo pagalbos........

Drauges drauge ejo pas psichologa, sake labai padejo.

QUOTE(ifauru @ 2011 09 14, 15:55)
Aš bandau atsitiesti, nors, žinot, kaip būna - kai gyja žaizda, nors ir gydama, vis neleidžiai tempti odos, vis sakuda, vis primena, o galiausiai vis tiek pasilieka randas...

Va va ...
Atsakyti
perskaiciau visas zinutes ir verkiau pasikukciodama, net kontaktiniai lesiai iskrito.
nors as dar turiu mama, bet jau metai jos nemaciau ir taip be galo pasiilgau. o siandien ypac man jos truksta salia.
Atsakyti
QUOTE(Gunes @ 2011 10 25, 01:35)
perskaiciau visas zinutes ir verkiau pasikukciodama, net kontaktiniai lesiai iskrito.
nors as dar turiu mama, bet jau metai jos nemaciau ir taip be galo pasiilgau. o siandien ypac man jos truksta salia.

bendraukit, visas galimybes išbaudokit...

O man tai rūksta Mamos, vėl tos Vėlinės, liūdesys...

Ir kai išgirsti per TV šventinis savaitgalis, tai supurto...
Atsakyti
antros vėlinės.. sad.gif
Atsakyti
man taip pat......
Papildyta:
Kodėl mes taip dažnai pasakome visus gražius ir gerus dalykus žmogui tik tada kai jo akys jau būna užmerktos... Kodėl stengiamės išgirsti tai ką jis mums sako tik tada kai jo lūpos jau nejuda... Kodėl verkiame kai paskutinį kartą jį matome, bet nesidžiaugiame jo buvimu kasdien... Kodėl kartojame kad mylime ir kad negalime įsivaizduoti savo gyvenimo be jo, tik tada kai jo šaltos rankos nebegali apglėbti mūsų... Kodėl? Todėl kad galėsime tai padaryti rytoj, poryt, kitąmet? Todėl, jog tas žmogus ir taip tai žino? Gal...
Bet ar mes esame tuo tikri...
Atsakyti
Iš kunigo pamokslo: "Jei mes matome, kad saulė leidžiasi į jūrą, ar iš tikrųjų taip yra?"

šiandien jaučiuosi labai blogai išmečiau jos prastesnius rūbus,o kai išmečiau sužinojau kad tik po mėnesio galima tvarkyti daiktus, širdis plyšta kad esu tokia karvė kaip darėt jūs?
Atsakyti
QUOTE(Ausra757 @ 2011 11 06, 15:27)
labai sunku kai netenki pačio bangiausio Mamos,ji iškeliauja o tu jos vis lauki lauki.
šiandien jaučiuosi labai blogai išmečiau jos prastesnius rūbus,o kai išmečiau sužinojau kad tik po mėnesio galima tvarkyti daiktus, širdis plyšta kad esu tokia karvė kaip darėt jūs?

po metu tik sudejau rubus i maisus...dar nesudeginau...

prie nieko nesilieciu...
Atsakyti
labai sunku kai netenki pačio bangiausio Mamos,ji iškeliauja o tu jos vis lauki lauki.

Mes po keliu dienu viska sutvarkem...
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 11 07, 01:50)
Mes po keliu dienu viska sutvarkem...

ačiū nuraminot šiek tiek,bu jau taip ta širdį skauda o dar daiktai visur išdelioti ,vitiek gi jos niekada nepamirši ji pati brangiausia cray.gif cray.gif cray.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausra757 @ 2011 11 07, 13:14)
ačiū nuraminot šiek tiek,bu jau taip ta širdį skauda o dar daiktai visur išdelioti ,vitiek gi jos niekada nepamirši ji pati brangiausia cray.gif  cray.gif  cray.gif

jos prisiminą primins juk ne daiktai, o tai kas išlikę mūsų širdyje...koks juk skirtumas kada tuos daiktus sutvarkysi, kiekvienam pagal situaciją 4u.gif

Mamyte, kaip aš Tavęs pasiilgau...
Atsakyti

aš dar dabar juos laikau, nors jau 3 metai eina kaip ji iškeliavo. dabar ten niekas negyvena tai taip ir stovi. kartais ateinu, atsidarau spintą ir taip šilta pasidaro.
kada išmesi nesvarbu, nera aiškiai pasakyta, kad tada ir tada. svarbiausiai, kaip tu pati jautiesi, gali iškarto arba gali ne.
Atsakyti