Įkraunama...
Įkraunama...

Skrandžio skausmai

negalima!! pirma pasitark su gydytoja, tik ne su vaistininke!
o siaip valgyk lengva sveika maista, ir geriau po maziau, bet dazniau. ir nesistebek, kad nesukapoji kiek anksciau. as ir buvau rajune, o kai pastojau is pradziu tenkinausi krekeriukais ir sultiniais, ir visa isdziuvau. bet antram nestumo trimestre atsistaciau thumbup.gif
sekmes ir tvirtybes 4u.gif
Atsakyti
dar prisiminiau, kad valgydavau greipfrutus ir granatus - kol valgai gerai, baigi valgyt - blogai, bet nors, kol valgai gerai....
Atsakyti
Mezym forte nėštumo metu gerti galima... taip netgi parašyta informaciniame lapelyje... man irgi dažnai skaudėjo skrandį, tai ir gydytoja leido gerti tas tabletytes, nes dėl paties vaikelio yra geriau išgerti tabletę, negu kęsti skausmą... mirksiukas.gif
Atsakyti
o gal geriau valgyti lengvesni maista ? g.gif
Atsakyti
del informaciniu lapeliu as esu kritiskos nuomones, kaip ir del visos farmacines komercijos. man patareja numero uno visa nestuma buvo gydytoja, kuri neleido pirkti ir vartoti jokiu vaistu be jos zinios. nuosirdziai visom ta patariu mirksiukas.gif
beje, dar man skaudedavo skrandi nuo nestumui skirtu polivitaminu, pregnacare atrodo. girdejau ir daugiau tokiu atveju, kai nuo tu vitaminu moteris pykina. todel ju visai atsisakiau, savijauta pasitaise ir puikiai isnesiojau be ju. geriau valgyt sveika ir vitamininga maista smile.gif
Atsakyti
N air man kai pavalgau ima skaudeti skrandy ne visada bet buna taip tai as negeriu vaistu o isgeriu BIOLA gerima (nezinau ar Lt yra nes gyvenu uzsieny)ir kaip mat praeina.Anksciau skausmu nebudavo.
Atsakyti
tikrai,greifruktai malonus organizmui,o sunkus maistas-priesas,net sleikstuli kelp pradejo vistiena,kiauliena verysad.gif o megdavau.Ryte kaip zadintuvas-skrandis,pradeda skaudeti,jei nepavalgau iprastu laiku.
Visgi,kad ir papykina,kad ir paskaudedavo pradzioje pilveli,bet buti nesciai malonu nestuke.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš ir labai kankinuosi su skrandžio skausmais, net baisu, kai užeina kažkokie spazmai blink.gif nežinau ko griebtis verysad.gif bijau, kad nebūtų kokie tulžies akmenys, ką tada reiktų daryti g.gif Būnu "kišu pirštus" ir tada skausmas palengvėja verysad.gif ar Jums taip būna ir ką darote?
Atsakyti
Iš tiesų, atrodo, kad skrandyje greit atsiras skylė, ką tik beužvalgau kyla rūgštis unsure.gif
Atsakyti
sveikutes, mane kamuoja tokia pati problema.kai tik suzinojau kad laukiuos tuoj ir pradejo kamuoti skrandzio skausmai.bet jie budavo nereguliarus.uzeidavo bet kada, ar ryte, ar diena, nesvarbu.ir budavo tokie skausmingi, kad net pykinti pradedavo.vaistu gert nenorejau, ai pora kartu geriau omeprozoli, nes kesti nebegalejau.bandziau daug ka, bet nepadejo.man jau eina 14 sav, bet vistiek kartais vargina skausmai.atradau viena veiksminga buda(bent man jis sumazindavo skausmus), tai pomidoru sultys.skamba kvailai, bet i diena isgeriu ju kazkur 1litra ir patikekit tie skausmai nebera tokie astrus.
aisku visu organizmai yra skirtingi, ir produktai reaguoja kitaip.tiesiog vertetu atrast tai kas jums tinka smile.gif ir tinka jusu nestuke.gif
Atsakyti
Ir man taip buvo, skaudejo skrandi labai smile.gif tai as skysciu kuo daugiau stengiaus gert, ivairiu sriubu pavalgyt smile.gif Man skausma saldi ryziu kose numalsindavo, ir skanu ir sveika smile.gif Ginekologe man patare smile.gif
Atsakyti
kazkur buvau girdejusi, kad padeda vandenyje istirpintas medus.
Atsakyti