Įkraunama...
Įkraunama...

Skrandžio skausmai

O aš reguliuodama maistą skrandžio skausmų mažinti negaliu, nes negaliu beveik nieko valgyti... verysad.gif Labai skauda skrandį, pykina, tai pasakyčiau, kad aš labiau užkandžiauju, nei normaliai maitinuosi... Žinau, kad taip negerai, bet nieko normalaus valgyt negaliu (bent jau kol kas)... doh.gif O skrandį man pradėjo skaudėt praktiškai nuo pastojimo dienos ir tęsiasi iki šiol (man tuoj 8 sav.)...
Atsakyti
QUOTE(krisliuke @ 2009 01 20, 13:19)
O aš reguliuodama maistą skrandžio skausmų mažinti negaliu, nes negaliu beveik nieko valgyti... verysad.gif  Labai skauda skrandį, pykina, tai pasakyčiau, kad aš labiau užkandžiauju, nei normaliai maitinuosi... Žinau, kad taip negerai, bet nieko normalaus valgyt negaliu (bent jau kol kas)... doh.gif  O skrandį man pradėjo skaudėt praktiškai nuo pastojimo dienos ir tęsiasi iki šiol (man tuoj 8 sav.)...

Aš irgi kankinuos verysad.gif Pavakarieniavus iškart susuka skausmas. Po pusryčių ir pietų nieko nesidaro, kad ir ką bevalgyčiau, o vakarais tai nė užmigt neina. Po ryt eisiu pas ginekologe ir pasiskūsiu unsure.gif
Atsakyti
Sveikutes mamytes! 4u.gif
As irgi turiu nauja beda - skrandzio rugstinguma...Man jis tik pries kelias dieneles prasidejo, bet kankina nemaloniai, ypac nakti, niekaip uzmigti negaliu, man dar kelios savaiteles liko iki leliaus...Bet po poros dienu leksiu pas savo daktariuke, paklaust kaip galiu sau padeti, nes tikrai nemalonus jausmas... unsure.gif
Atsakyti
As irgi turiu bedu su skrandziu. Vos uzvlagau,o toks jausmas, kad persivalgiau. man vissas maistas stovi skrandyje, atrodo, kad istisai persivalgius bunu
Atsakyti
Sveikos,

Man skrandis stovejo dar nespejus susivokti, kad jau nestuke.gif . Kazkaip galvodavau, tai, kad kazka uzvalgiau, tai gal kas... na, o savaitelei praejus paaiskejo ir tikroji priezastis.. Ir dabar dar pastovi skrandis - bet stengiuosi lengvesni maista valgyti, tai lyg ir viskas gerai. Darbe - arbatyte su dziuveseliais ar pan., kad skrandis nebutu tuscias 4u.gif

(Problemu su skrandziu kol nebuvau nestuke.gif as niekada neturejau. Turejau bedu su kepenimis - tai pacioje pradzioja labai jas skaudejo.. bet dabar tfu tfu.. lyg ir viskas gerai)
Atsakyti
Sveikos, žiūriu čia labai aktualiu klausimu diskutuojate. Aš tai visada su skrandžiu bėdų turėjai ir gastritą, o dabar ir prieš nėštumą labai padidėjusį skrandžio rūgštingumą nuo kurio jau ir skausmai ir kosulys užeina. Laba dažnai gydydavausi omeprazoliu ir ranitidinu. Dabar jau laukiuosi 7 savaites ir jau nebežinau ką daryti. Kai tik sužinojau, kad nestuke.gif iškart mečiau visus vaistus. O ką dabar daryti ir nebežinau. Gal kas dar turite tokių problemų? Ar labai pavojinga nėštumo metu gerti, kad ir raniberlą? 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes,

As ir baigiu per si savaitgali nupuset del rugsties ri skausmo stemplej , pas mane yra refliusija, kad ten kazkas neuzsidaro, ir zodziu pastoviai kildavo rugstys tik omeprozolis padedavo, o dabar kai suzinojau kad laukiuosi negeriu nieko, tai nebezinau ka begert vandeni, piena, bet nieks nepadeda, kyla eda rugstis sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Inga_ba666 @ 2009 02 16, 23:19)
Sveikutes,
As ir baigiu per si savaitgali nupuset del rugsties ri skausmo stemplej , pas mane yra refliusija, kad ten kazkas neuzsidaro, ir zodziu pastoviai kildavo rugstys tik omeprozolis  padedavo, o dabar kai suzinojau kad laukiuosi negeriu nieko, tai nebezinau ka begert vandeni, piena, bet nieks nepadeda, kyla eda rugstis sad.gif

Man lygiai tas pats. Kankinuosi vos ne iki ašarų. Tai skauda skrandį, tai nevirškina, tai pykina, tai vidurius raižo. Blogiausia, kai graužia skrandį, rėmuo ėda... ohmy.gif sad.gif
Turu RENNIE, bet nelb ką ir padeda.. Ojojoj... verysad.gif
Kelinta tau sav.? Man 7 eina..
Atsakyti
QUOTE(Huba Buba @ 2009 02 25, 14:21)
Man lygiai tas pats. Kankinuosi vos ne iki ašarų. Tai skauda skrandį, tai nevirškina, tai pykina, tai vidurius raižo. Blogiausia, kai graužia skrandį, rėmuo ėda...  ohmy.gif  sad.gif
Turu RENNIE, bet nelb ką ir padeda.. Ojojoj...  verysad.gif
Kelinta tau sav.? Man 7 eina..

Man sesta savaite...
Atsakyti
Man tai vanduo kaip tik sukelia skausmą. Stengiuosi gerti pomidorų sultis, arbatą, aišku ir vandenį, bet vandenį geriu tik pabvalgius iškart.
Bet niekaip neina išvengt skasumo... sad.gif
Atsakyti
nu mane dabar gelbeja linu semenis smile.gif bent biski ramiau
Atsakyti
na as su savo vaikiuku tai labai kankinausi, bet pasitariau su gydytoja kas geriau, ir man israse maalox'a, nes niekas nepadejo, jo ir veiksmingumas po 5min, o ne po pusvalandzio kaip kitu.. o maitinant galima vartoti ir be gydytojo konsultacijos

ir ko mes tik mamos neisgyvenam smile.gif
Atsakyti