Prieš kelis metus turėjau skrandžio skausmus didelius, tai išsigydžiau su šaltalankių aliejum. Dabar čia pasiskaičiau, kad linų sėmenys padeda. Reikės pabandyt.
Nu va, įlipom į 13-ą nėštumo savaitę, o skrandis visai sudurniavo. Nuo ryto dar galiu jam kažką įsiūlyti, o popiet visiškai dirbt atsisako
Toks įspūdis, kad ką benuryčiau, užsilieka skrandyje ir dar pradeda sparčiai gesti - bjaurus priplėkęs skonis burnoj ir net kvapas atsiranda, o ir toks sunkumo jausmas
Kitą savaitę einu pas daktarę, tai gal ji kažką pasiūlys.
Prieš kelis metus turėjau skrandžio skausmus didelius, tai išsigydžiau su šaltalankių aliejum. Dabar čia pasiskaičiau, kad linų sėmenys padeda. Reikės pabandyt.
Mamytės man irgi skrandukas labai negaluoja. Labai blogai jaučiuosi, visad atrodo toks išsipūtęs, bet jaučiu alkio jausmą, o kartu ir atrodo,kad nieko į burną paimt negaliu. Pykina, pilve viskas tarsi sukasi. Skrandis sustojęs, nes kai atsirūgstu, iškart pasijaučiu daug daug geriau, bet po akimirkos vė tas pats..
Seniau, turėjau dažną gastritą, bet dabar taip smarkiai suėmė. Valgau daug sriubų, bet nepadeda. Sakau, čia gal tas nėštumas, jo pradžia irgi duoda savo?
Man nestumo pabaigoje skrandis vakarais taip streikuodavo, kad is skausmo nezinojau kur detis
tai be vaistu niekaip nebuciau isgyvenusi, zodziu is pirmo vartojau tabletes, kurios tinka nesciosioms specialiai, bet ju po to jau pradejo nebevezti i LT, tai teko rinktis RENIE, bet jo tai nezinau saujom valgiau, beje mano drauge irgi miegodavo net ji apsikabinusi
tai be vaistu niekaip nebuciau isgyvenusi, zodziu is pirmo vartojau tabletes, kurios tinka nesciosioms specialiai, bet ju po to jau pradejo nebevezti i LT, tai teko rinktis RENIE, bet jo tai nezinau saujom valgiau, beje mano drauge irgi miegodavo net ji apsikabinusi
Sveikutes
pasirodo ir as ne viena tokia
ir man su skrandziu nekazkas, rytoj bus 9 sav kaip laukiuosi
toks idomus nemalonumas, nei skausmas nei nevirskinimas nei pykinimas, atrodo kartais net su alkio jausmu painiojasi
tai ir valgau istisai, kol valgau ir keliolika min po valgio geriau buna.. kramsnoju vis ka nors ,issipusiu kaip balionas
kartais kava padeda tai matyt mazas rugstingumas
tikiuosi izengus i 12 sav palengves gal kazkiek.
ir man su skrandziu nekazkas, rytoj bus 9 sav kaip laukiuosi
toks idomus nemalonumas, nei skausmas nei nevirskinimas nei pykinimas, atrodo kartais net su alkio jausmu painiojasi
Sveikos, norėjau paklausti, o kurioj vietoj jums skrandį skauda? Baigiu nuprotėti nuo amžino maudimo. Man skauda dešinėj pusėj, po krūtine - iškart po tuo šonkauliu, krūtinės ląsta. ( sorry nežinau kaip paaiškinti, žodžiu aukštai)
Anksčiau skaudėdavo tik daugiau pavalgius, o dabar nuolat. Valgius, ar nevalgius, baisiai maudžia, nervuoja...
Ir pavalgius nuolat atsirūginėju, toks vaizdas, kad nevirškina nieko....
Anksčiau skaudėdavo tik daugiau pavalgius, o dabar nuolat. Valgius, ar nevalgius, baisiai maudžia, nervuoja...
QUOTE(drugelis. @ 2011 02 24, 12:56)
Sveikos, norėjau paklausti, o kurioj vietoj jums skrandį skauda? Baigiu nuprotėti nuo amžino maudimo. Man skauda dešinėj pusėj, po krūtine - iškart po tuo šonkauliu, krūtinės ląsta. ( sorry nežinau kaip paaiškinti, žodžiu aukštai)
Ir pavalgius nuolat atsirūginėju, toks vaizdas, kad nevirškina nieko....
Deja, panašu čia į GERL. Bet apie tai geriau pakalbėkit su gyd. Jei padės skrandžiui, drąsiai galima vartot Rennie. Jei čia GERl, tai daug patarimų buvau radus sm paguglinus.
QUOTE(Sonrisita @ 2011 02 24, 16:38)
Deja, panašu čia į GERL. Bet apie tai geriau pakalbėkit su gyd. Jei padės skrandžiui, drąsiai galima vartot Rennie. Jei čia GERl, tai daug patarimų buvau radus sm paguglinus.
O kas tai per dalykas tas GERL? ir ar čia pavojinga? Paaiškinkit plačiau apie tai, jei nesunku, nes pirmą kart girdžiu
Man vienintelis vaistas nuo skrandžio nėštumo metu buvo mineralinis vanduo "Borjomi"
Ten ne angliarūgštė, o natūralūs burbuliukai
Skausma sbūdavo nežmoniškas kartais (duobutėj po krūtinės ląsta), tai išgerdavau iškart butelį po truputuką ir praeidavo
Skausma sbūdavo nežmoniškas kartais (duobutėj po krūtinės ląsta), tai išgerdavau iškart butelį po truputuką ir praeidavo
sveikos mamytes
vakar nei is sio nei is to pradejo skaudet skrandi ir iki pat dabar nerimsta, nesuprantu kodel
ar tie skrandzio skausmai aplamai negali buti susije su nestumu?
vakar nei is sio nei is to pradejo skaudet skrandi ir iki pat dabar nerimsta, nesuprantu kodel
Skrandžio skausmai kankino iki 22 nėštumo sav. paskui buvo praėję dabar nuo 38 sav. vėl pagausėjo..
mane nuo maždaug 23 savaites kankina rėmuo.
štai ką pastebėjau - labiausiai rūgštingumą kelia varškės produktai (labai gaila, nes aš varškę labai mėgstu, bet to, tai puikus produktas nėštumo metu), bananai, picos ir padažai.
Nuo skausmo padeda: riešutai, sūrio lazdelės, pienas.
Nepadeda: vanduo
štai ką pastebėjau - labiausiai rūgštingumą kelia varškės produktai (labai gaila, nes aš varškę labai mėgstu, bet to, tai puikus produktas nėštumo metu), bananai, picos ir padažai.
Nuo skausmo padeda: riešutai, sūrio lazdelės, pienas.
Nepadeda: vanduo