Maalox senas ,patikrintas vaistas, mano tevai irgi maaloxu malsindavo skrandzio skausma, tai manau kad neblogas ;)aisku visuomet geriau pasitarti su gydytoju ar vaistininku.
Jau pora dienu ir man skranduka ir skauda ir suka

pries keleta dienu suvalgiau pora braskiu. o jos taip rugsti sukele skrandyje, kad su burbulais is skrandzio isejo...
ir taip gerkle isdraske, kad dar ir siandien gyva zaizda stemplej jauciu
tai jau padejau kryziu ant skaniu uogyciu siai vasarai
taip pat ir su pomidorais, jogurtu, ir dar sako - maitinkis sveikai...

taip pat ir su pomidorais, jogurtu, ir dar sako - maitinkis sveikai...

Oij kaip keletą kartų buvo surietę,kad siaubas,vos neišvežė į ligoninę,o po to išsiaiškinau,kad nuo maisto kurį užsisakau iš kavinės
SPazmai konkretūs užeidavo ir nuo magnio praeidavo

http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=463648
MAMOS TAI LIECIA MUS VISAS, O NE TIK LUBAS!!!SIANDIEN LUBOS,O RYT %!!!!
MAMOS TAI LIECIA MUS VISAS, O NE TIK LUBAS!!!SIANDIEN LUBOS,O RYT %!!!!
o man jau antra diena skauda valgant, kai ryju maista ypac kietesni nugaroj ties sonkauliu... o suvalgiau kelis kasnius svoguno ir sustojo skrandis, pradejo skaudeti, ir kita ryta ryjant skauda. seip skrandis dirba dabar gan gerai, tik tas skausmas tai vargina labai. sakau gal zaizda atsirado... geriu linu semenys bet dar rezultato gero nera...
man tai neskauda, bet spaudzia. toks jausmas, kad kazkas sunkaus uzdeta ir taip nusiimt noris
deja, cia nuo
viskas taip... spaudzia

QUOTE(indriuska @ 2010 02 22, 11:23)
visa nakti prasikankinau be miego siandien tikiuos cia taip neisisuks tas skrandis kasdien mus kankint 

--------------------------------------------------------------------
radau patarima kaip gydyti skrandzio skausmus sergant skrandzio uzdegimu(gastritu) ,raso taip: "Jeigu dėl kokių nors priežasčių neįmanoma kreiptis į gydytoją, reikia bandyti gydytis savarankiškai. Pavyzdžiui, kamuojant stipriam skrandžio skausmui, galima išgerti vaistingųjų augalų (ramunėlių, melisos, mėtų) arbatos, o po to skrandžio sritį pašildyti šildykle. Ramunėlės malšina lygiųjų raumenų susitraukimus, mėtos mažina vidurių pūtimą, melisa ramina, malšina skausmą. MAN LABAI PADEDA,visai nuima skausma,nes suaktyveja kraujotaka ir is karto pradeda virskint,aisku vaistukus gert reikia,bet skausmo nebebaisu.

paskaitykite placiau cia: http://www.medicinav...zio-veikla.html
As irgi susiduriaus su skrandzio skausmu, bet tokiu sakyciau idomiu...
Reikalas tame, kad man ji pradeda skaudeti, tarsi labai labai valgyti noreciau, nors visai nesenai pavalgius buvau
Tai vienintelis vaistas - nuolat valgyti
nepadeda nei vanduo, nei arbata
Jau pradejau galvoti, kad kokia zaizdele nebutu atsiradusi, nes esu girdejus, kad esant skrandyje zaizdoms, atrodo, kad nuolat valgyti nori
Idomu, ar buvo kuri nors susidurusi su panasia problema, ar cia normalu, kad beveik nuolat nori valgyti, ar jau laikas sunerimti?

QUOTE(Siguliukasss82 @ 2010 03 31, 14:11)
As irgi susiduriaus su skrandzio skausmu, bet tokiu sakyciau idomiu...
Reikalas tame, kad man ji pradeda skaudeti, tarsi labai labai valgyti noreciau, nors visai nesenai pavalgius buvau
Tai vienintelis vaistas - nuolat valgyti
nepadeda nei vanduo, nei arbata
Jau pradejau galvoti, kad kokia zaizdele nebutu atsiradusi, nes esu girdejus, kad esant skrandyje zaizdoms, atrodo, kad nuolat valgyti nori
Idomu, ar buvo kuri nors susidurusi su panasia problema, ar cia normalu, kad beveik nuolat nori valgyti, ar jau laikas sunerimti? 

Man taip buvo... pries daug metu

niu va- man jau kelinta diena skrandį skauda ir vis blogyn
kaip suprantu ne vienintelė
kurią kankiną šitas skausmas....
tiesiog degina viska....
reiks bandyt ir šitą.. gal ir vaistuku kokių reiks... manau be daktarės konsultacijos neišsiversiu
stiprybės visoms
ir šiaip skrandžio skausmų užpultoms

QUOTE(Inga_ba666 @ 2009 02 26, 16:00)
reiks bandyt ir šitą.. gal ir vaistuku kokių reiks... manau be daktarės konsultacijos neišsiversiu

stiprybės visoms