Įkraunama...
Įkraunama...

Skrandžio skausmai

Maalox senas ,patikrintas vaistas, mano tevai irgi maaloxu malsindavo skrandzio skausma, tai manau kad neblogas ;)aisku visuomet geriau pasitarti su gydytoju ar vaistininku.
Atsakyti
Jau pora dienu ir man skranduka ir skauda ir suka unsure.gif
Atsakyti
pries keleta dienu suvalgiau pora braskiu. o jos taip rugsti sukele skrandyje, kad su burbulais is skrandzio isejo... wacko.gif ir taip gerkle isdraske, kad dar ir siandien gyva zaizda stemplej jauciu unsure.gif tai jau padejau kryziu ant skaniu uogyciu siai vasarai cry.gif
taip pat ir su pomidorais, jogurtu, ir dar sako - maitinkis sveikai... doh.gif
Atsakyti
Oij kaip keletą kartų buvo surietę,kad siaubas,vos neišvežė į ligoninę,o po to išsiaiškinau,kad nuo maisto kurį užsisakau iš kavinės blink.gif SPazmai konkretūs užeidavo ir nuo magnio praeidavo
Atsakyti
http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=463648
MAMOS TAI LIECIA MUS VISAS, O NE TIK LUBAS!!!SIANDIEN LUBOS,O RYT %!!!!
Atsakyti
o man jau antra diena skauda valgant, kai ryju maista ypac kietesni nugaroj ties sonkauliu... o suvalgiau kelis kasnius svoguno ir sustojo skrandis, pradejo skaudeti, ir kita ryta ryjant skauda. seip skrandis dirba dabar gan gerai, tik tas skausmas tai vargina labai. sakau gal zaizda atsirado... geriu linu semenys bet dar rezultato gero nera...
Atsakyti
man tai neskauda, bet spaudzia. toks jausmas, kad kazkas sunkaus uzdeta ir taip nusiimt noris g.gif deja, cia nuo nestuke.gif viskas taip... spaudzia doh.gif
Atsakyti
visa nakti prasikankinau be miego siandien tikiuos cia taip neisisuks tas skrandis kasdien mus kankint verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(indriuska @ 2010 02 22, 11:23)
visa nakti prasikankinau be miego siandien tikiuos cia taip neisisuks tas skrandis  kasdien mus kankint verysad.gif

--------------------------------------------------------------------
radau patarima kaip gydyti skrandzio skausmus sergant skrandzio uzdegimu(gastritu) ,raso taip: "Jeigu dėl kokių nors priežasčių neįmanoma kreiptis į gydytoją, reikia bandyti gydytis savarankiškai. Pavyzdžiui, kamuojant stipriam skrandžio skausmui, galima išgerti vaistingųjų augalų (ramunėlių, melisos, mėtų) arbatos, o po to skrandžio sritį pašildyti šildykle. Ramunėlės malšina lygiųjų raumenų susitraukimus, mėtos mažina vidurių pūtimą, melisa ramina, malšina skausmą. MAN LABAI PADEDA,visai nuima skausma,nes suaktyveja kraujotaka ir is karto pradeda virskint,aisku vaistukus gert reikia,bet skausmo nebebaisu. rolleyes.gif

paskaitykite placiau cia: http://www.medicinav...zio-veikla.html
Atsakyti
As irgi susiduriaus su skrandzio skausmu, bet tokiu sakyciau idomiu... g.gif Reikalas tame, kad man ji pradeda skaudeti, tarsi labai labai valgyti noreciau, nors visai nesenai pavalgius buvau doh.gif Tai vienintelis vaistas - nuolat valgyti verysad.gif nepadeda nei vanduo, nei arbata g.gif Jau pradejau galvoti, kad kokia zaizdele nebutu atsiradusi, nes esu girdejus, kad esant skrandyje zaizdoms, atrodo, kad nuolat valgyti nori g.gif Idomu, ar buvo kuri nors susidurusi su panasia problema, ar cia normalu, kad beveik nuolat nori valgyti, ar jau laikas sunerimti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukasss82 @ 2010 03 31, 14:11)
As irgi susiduriaus su skrandzio skausmu, bet tokiu sakyciau idomiu... g.gif  Reikalas tame, kad man ji pradeda skaudeti, tarsi labai labai valgyti noreciau, nors visai nesenai pavalgius buvau doh.gif  Tai vienintelis vaistas - nuolat valgyti verysad.gif  nepadeda nei vanduo, nei arbata g.gif  Jau pradejau galvoti, kad kokia zaizdele nebutu atsiradusi, nes esu girdejus, kad esant skrandyje zaizdoms, atrodo, kad nuolat valgyti nori g.gif  Idomu, ar buvo kuri nors susidurusi su panasia problema, ar cia normalu, kad beveik nuolat nori valgyti, ar jau laikas sunerimti? g.gif

Man taip buvo... pries daug metu smile.gif ryjau zarna, nustate dvylikapirstes zarnos opa, gydziausi labai ilgai, niekaip nepraejo, is vieno pazistamo suzinojau apie kazkoki bakterijos tyrima (pries daug metu tai buvo, todel nebeatsimenu kaip tai vadinasi). Reikejo vaistinej nusipirkt tabletele, ant kurios buvo uzlasinta skrandzio sulciu (vel teko ryti zarna), tabletele nusidaze ir tai reiske, kad yra tu bakteriju. tada buvo israsyti spec vaistai nuo kuriu labai greitai zaizdeles uzgijo, po to kelis kartus dar buvo gastritas ir siaip skrandi paskauda kai susinervinu, bet tokiu bedu, kaip pries daug metu turejau, nebeturiu smile.gif

Atsakyti
niu va- man jau kelinta diena skrandį skauda ir vis blogyn verysad.gif kaip suprantu ne vienintelė nestuke.gif kurią kankiną šitas skausmas.... unsure.gif verysad.gif tiesiog degina viska....

QUOTE(Inga_ba666 @ 2009 02 26, 16:00)
nu mane dabar gelbeja linu semenis  smile.gif  bent biski ramiau

reiks bandyt ir šitą.. gal ir vaistuku kokių reiks... manau be daktarės konsultacijos neišsiversiu unsure.gif

stiprybės visoms nestuke.gif ir šiaip skrandžio skausmų užpultoms smile.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo opalė: 05 rugpjūčio 2010 - 16:56