Įkraunama...
Įkraunama...

Vyriški kvepalai

QUOTE(LEDINE20 @ 2006 10 26, 00:31)
Man toks vaizdas susidaro, kad be  Giorgio Armani Aqua di gio daugiau kvepalu nera, maniskis juos pries kokius tris metus pirko dar stovi iki siol.
O as tai alpstu nuo armani Black code, man jie su tokiu cinkeliu

Man butinai reikes pauostineti,kas cia per stebuklingi kvepaliukai G.Armani Aqua di gio,kad visi del jo taip svaigsta tongue.gif Kazkaip akis niekad neuzkliudavo uz ju g.gif Va o man armani black code irgi thumbup.gif ,o vyriskiui -ne aggressive.gif
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2006 03 13, 12:40)
Jei tu apie šituos - tai ir aš galėčiau suvalgyti...  wub.gif
user posted image

superiniai kvepalai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
O maniskis kvepinasi BVLAGARI "Aqua" wub.gif thumbup.gif Superinis kvapas, tiesiog lydausi lotuliukas.gif Dar kvepinasi Chanele ALLURE SPORT, sitie irgi gerai kvepia thumbup.gif Tiesa, turi dar vienus, kurie man wub.gif Kai buvom amerikej is Hollister parduotuves vyriskus pasieme biggrin.gif Nes iejom i parduotuve ir abu iskart: kas cia taip kvepia?? Pardaveja juokiasi, sako sitie kvepalai, o tas iskart "imu" biggrin.gif
O del Aqua di Gio, tai teciui tokius padovanojau, manau jie daug kam patinka ir tinka
Atsakyti
Diesel Green. Ir tik jie wub.gif wub.gif wub.gif
tiesa, viena beda kad ju nera Lietuvoje.... verysad.gif
Atsakyti
Man labiausiai visados patiko Burberry Touch,...toki gaivus ,unisex, kad as pati daznai sau pasipurskiu, deja ant mano vyro jie nelieka...kokia depresija man...jie mane is proto varo.
Neseniai jam nupirkiau rudeniniu, stipresniu: Giorgio Armani --Code
ir Burberry--Brit
Atsakyti
Mano vyrelis tai siuo metu turi siuos, man jie ziauriai patinka thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
O musu su draugu naujai senas atradimas tai yra Carolina Herrera 212 pilkam buteliuke thumbup.gif Moteriski tai labai geliniai, o wa wyriski nors ir swelnus, bet tokie wyriski, ir naturalaus kwapo labai neuzgozia, puikiai dera mirksiukas.gif
Atsakyti
Kaip bebutu keista, bet mano vyrui labai patiko CH 212 On ice, na ir man irgi biggrin.gif
Atsakyti
Mano vyras siuo metu kvepinasi versace thumbup.gif paipurskia is ryto , o vakare buna dar neisgarave ir labai kvepia ax.gif Prasom isbandyti 4u.gif
Atsakyti
Maniskis kvepinasi mano dovanotais Canel Allure (jam jie patys paciausi), bet man asmeniskai kvapas skanus, bet toks standartinis, klasikinis, kaip pvz Hugo Boss'u. Man Vyriski kvepalai patinka tokie neeiliniai, su "cinkeliu" tokie. Pvz Gucci "Envy" arba Rochas "Aquaman".
Dar MB patinka Estee Lauder "Pleasure", bet man jie per astrus.
Atsakyti
Šiandien pabandžiau Chanel Allure, Versache Man Eau Fraiche, Dior - Intuition, Kenzo Home Fresh.
Patiko Versache ir Allure nieko. smile.gif Dėl Dior Intuition, tai neapsisprendžiu, koks tai kvapas, šiaip lengvas, šiek tiek saldus, kažka man primena g.gif
Darbe daviau keliems pauostyt, tai išsirinko Versache ir Allure.
Rytoj eisiu kitų bandyti, reikia Kalėdoms kokius tai nupirkti biggrin.gif
Atsakyti

VERA WANG-geras vyriskas kavapas wub.gif thumbup.gif
Atsakyti