Įkraunama...
Įkraunama...

Vyriški kvepalai

o man vyriski kvepalai Davidoff Cool Water flirt.gif
Atsakyti
"Hanoe Mori"ziema ir Zegna vasara tongue.gif
Atsakyti
Man patys pačiausi Carolina Herrera 212 4u.gif
Atsakyti
Labai patinka vyriski kvepalai Dolce & Gabbana Cologne... vieni is megstamiausiu vyrisku kvapu wub.gif
user posted image
Atsakyti
man seksualiausias kvapas ant vyro kuno - Calvin Klein Crave wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2006 07 25, 00:38)
man seksualiausias kvapas ant vyro kuno - Calvin Klein Crave wub.gif  thumbup.gif

Zinau, labai geras jaunatviskas, gaivus kvapas ax.gif
Atsakyti
o man patys pačiausi vyriški Lacoste raudoni, style in play lyg. turėjo mano vyras buteliuką, bet labai mikliai išsibaigė smile.gifsmile.gif
nors šiaip nesu labai jau daug vyriškų uosčiusi, kažkaip kiek teko, man visi labai pigūsir vienodi pasirodė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(varveklis @ 2006 07 25, 01:05)
o man patys pačiausi vyriški Lacoste raudoni, style in play lyg. turėjo mano vyras buteliuką, bet labai mikliai išsibaigė smile.gifsmile.gif
nors šiaip nesu labai jau daug vyriškų uosčiusi, kažkaip kiek teko, man visi labai pigūsir vienodi pasirodė smile.gif

Hm, g.gif o man kaip tik vyriški kvepalai labiau už moteriškus patinka. Jie tokie subtilesni blush2.gif
Atsakyti
Aš kažkada buvau pirkusi Trisson vyriškus kvepalus, tai super, dar prašė nupirkti arba pasakyti kur pirkau, bet tai nepatikesit, nieku jau neberandu o ir neatsimenu kur pirkau doh.gif verysad.gif Gal kuri mačius ar žinot kur jų yra? 4u.gif
Atsakyti
Carolina Hererra 212 wub.gif galėčiau uostyti ir uostyti wub.gif
Atsakyti
O man labiausiai Escada "Sentiment" vyriški labai wub.gif moteriški tai visai ne, o va vyriški wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
O man patys patys - Giorgio Armani Acqua Di Gio! Maniskis ju labai norejo, tai nutariau padaryt dovana gimtadienio proga! smile.gif Labai dziaugesi, nes kvapas tikrai fantastiskas ir labai ilgai laikosi! bigsmile.gif
Atsakyti