Įkraunama...
Įkraunama...

Vyriški kvepalai

nupirkau vyrui "calvin klein euphoria" kvepalus.....labai skanus vyriskas kvapas.... thumbup.gif
Atsakyti
Man dabar skaniausi Givenchy Blue Label, nors jie ne tokie tipiski vyriski,bet taaaaaaaip skaniai kvepia... wub.gif jei bus kam,tai dovanosiu tik siuos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(varveklis @ 2007 05 05, 17:52)
sitie yra patys skaniausi kvepalai ever smile.gif mano vyras juos vienintelius megsta, nes vyriski, astrus, gaivus, bet labai skiriasi is kitu, kurie tarsi eilinis dezodorantas vyriskas. Sitie tikrai nesaldus, bet ir nesenamadiski. 10 balu wub.gif

Man jie ir super, MB kai tik dabar naudoja, bet antro tokio pat tikrai nepirks, nes pabosta mirksiukas.gif
Atsakyti
As vyrui visada perku Versace 4u.gif Ir jam patinka ir as alpstu ok.gif
Atsakyti
QUOTE(Laaila @ 2007 05 07, 20:51)
As vyrui visada perku Versace  4u.gif Ir jam patinka ir as alpstu  ok.gif

drinks_cheers.gif Mano vyras naudoja Versace men Eau Fraiche labai mums patinka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Žiedadulkė @ 2004 10 18, 21:43)
Pritariu!!!!!  yra tokie ISSEY MIYAKE  "L'eau d'issey"  Fantastika!!!!!!
dar patinka Georgio Armani "Aqua Di Gio". Labai liuks!!!!

Georgio Armani "Aqua Di Gio" - Superiniai thumbup.gif
Atsakyti
Calvin Klein "ONE" wub.gif jeigu buciau vyras, tikrai jais kvepinciausi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dorote @ 2007 05 09, 22:34)
Calvin Klein "ONE"  wub.gif jeigu buciau vyras, tikrai jais kvepinciausi  smile.gif

tai kokia problema, laisvai gali bigsmile.gif CK ONE cia ne vyriski kvepalai, cia UNISEX 4u.gif
Atsakyti
Hugo Boss Bottled thumbup.gif wub.gif Maniskis turi ir mane is proto voro wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Isabelle @ 2007 05 06, 02:24)
nupirkau vyrui "calvin klein euphoria" kvepalus.....labai skanus vyriskas kvapas.... thumbup.gif

As irgi padovanojau saviskiui juos. Tai kol jis man tokiu moterisku nenupirko tai jo kvepalais ir as kvepinausi, nes ju tooooks geras kvapas!!! Tiesa sakant ir uz moteriskus geresni!
Atsakyti
Vakar parduotuvej uosciau vyriskus Lancome hypnose wub.gif nu jau kokie skanus thumbup.gif turbut pati galeciau su tokiais kvepintis blush2.gif arteja vyro gimtadienis tikrai nupirksiu bigsmile.gif jam situos.
Atsakyti
QUOTE(Dorinda @ 2007 05 17, 16:37)
Vakar parduotuvej uosciau vyriskus Lancome hypnose  wub.gif  nu jau kokie skanus thumbup.gif turbut pati galeciau su tokiais kvepintis blush2.gif  arteja vyro gimtadienis tikrai nupirksiu bigsmile.gif jam situos.

parduotuvej Kaune ar JAV? smile.gif ir kokia kaina?
Atsakyti