Įkraunama...
Įkraunama...

Vyriški kvepalai

Sveikos merginos,
labai ieskau vyrisko Cartier Santos Deodorant Spray. Man reikia butent DEODORANT SPRAY, o ne Eau de Toilette varianto. Juos labai sunku rast, kadangi jie jau siaip nera gaminami, todel siaip parduotuvese jau nerandu, na bet galvoju turi buti kazkur dar po pasauli issimete kokiu "liekanu", uzsiliko gal dar kur nors. Esu maciusi tik vienoje e-parduotuveje ir jie turejo tik viena buteliuka, tai ji uzsisakiau, o dabar jau nera... verysad.gif Mano vaikinui labai jie patinka, ir butent purskiamo dezodoranto pavidale, kadangi kazkodel kvapas skiriasi nuo EDT, o isvaizda buteliukai tai tokie patys.
Tai vat mano prasymas butu, gal kuri jei uztiksite kur, po e-parduotuves benarsydamos ar siaip, galetumete man pranesti, buciau laaaaabai dekinga!! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Daktarienė B @ 2007 06 30, 06:32)
Gal aš čia ne į temą, bet ar jums kartais taip nebūna, kad pasikvėpinate savo MB kvepalais, aišku ne kasdien, bet kartais blush2.gif  ax.gif  smile.gif  4u.gif  blush2.gif  ax.gif  4u.gif  smile.gif

QUOTE(Isabelle @ 2007 06 30, 01:41)
is manes bloga kveplau apibudintojas...tik galiu pasakyti kad tikrai ne saldziai kvepia......ir tikrai vyriskas kvapas o ne unisex......

Atsakant į abu pasisakymus iškart, tai man labai patiko šitie Armani "Attitude" wub.gif Bet taip patiko, kad net svarstau nusipirkti sau, o ne MB wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
yra tik dveji kvepalai nuo kurių lydausi: christian Dior "Farenheit" ir Gyvenchy "pi (čia tas aritmetinis ženklas, kurio reikšmė 3,14, ant klaviatūros nėra tokio ženklo blush2.gif )". farenheit tai iš viso ; užuodžiu ir pakerta kojas, galėčiau sekti iš paskos tokiam vyrui blush2.gif o gyvenchy kvėpinosi MB kai tik susipažinome, tai labai sexovas kvapas... dabar prašau, kad vėl juos nusipirktų, bet jam patinka keisti kvepalus verysad.gif gaila, jau pasiilgau to kvapo... teks jam juos dovanoti tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo henika: 09 liepos 2007 - 09:32
O kokia jūsų nuomonė apie šituos? ax.gif Ar esat kuri nors pirkusi SB? smile.gif
user posted image
Atsakyti
MD mėgstamiausi user posted image
Atsakyti
QUOTE(AVEDA @ 2007 07 01, 13:33)
Burberry Touch vyriskais daznai pasikvepinu (man jie ant tiek svelnus kad unisex galetu buti), o moteriski man net nepanasus ir nepatinka.

Moteriški man labai patinka - jie daug intensyvesni ir ryškesni nei vyriški doh.gif Visiškai sutinku su nuomone, kad vyriški galėtų būti ne tik unisex , bet ir sakyčiau moteriškais, tik kitu pavadinimu smile.gif
Atsakyti
o man dabar nerealus david beckhem wub.gif wub.gif ant MB draugo uzuodziau tai visa vakara nuo o nesitraukiau o vakar po darbo nuejau y parde ir parsinesiau ant popieriuko prisipurskus mirksiukas.gif suzinotu brangiausias tai nekas tada butu zodziu jega wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolce Vita @ 2007 07 10, 18:35)
O kokia jūsų nuomonė apie šituos? ax.gif Ar esat kuri nors pirkusi SB? smile.gif
user posted image

buvau nusiziurejusi brangiausiajam juos, bet paskutine diena pries pirkima dar pauosciau antrus, ir vis delto pasirinkau ne dior. bet sitas toks mielas, protingam vyrukui uzimanciam rimtas pareigas smile.gif tokie ofisiniai jie man smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo HellsBells: 12 liepos 2007 - 21:11
Sveikos, va mano broliukas saldziu bet vyrysku kvepalu lauktuviu uzsiprase... doh.gif Armani Aqua Di Gio nenoriu, nes jau ir pora kartu broliui pirkus esu ir MB... Gal kuri nors zinot ka nors naujesnio ir originalesnio? Lacoste irgi nenoriu blush2.gif
Aciu aciu is anksto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedrilyte @ 2007 07 13, 12:49)
Sveikos, va mano broliukas saldziu bet vyrysku kvepalu lauktuviu uzsiprase... doh.gif  Armani Aqua Di Gio nenoriu, nes jau ir pora kartu broliui pirkus esu ir MB... Gal kuri nors zinot ka nors naujesnio ir originalesnio? Lacoste irgi nenoriu  blush2.gif
Aciu aciu is anksto  4u.gif

Pasižiūrėk Paco Rabanne Black XS - kažkokių bendrų natų su Euphoria moteriškais pastebėjau, Lolita Lempicka Au Masculin, Thierry Mugler A*Men, Yves Saint Laurent Body Kouros - šokoladas šiek tiek jaučiasi, Jean Paul Gaultier Le Male - minkštas į saldumą kvapas. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolce Vita @ 2007 07 13, 09:59)
Pasižiūrėk Paco Rabanne Black XS - kažkokių bendrų natų su Euphoria moteriškais pastebėjau, Lolita Lempicka Au Masculin, Thierry Mugler A*Men, Yves Saint Laurent Body Kouros - šokoladas šiek tiek jaučiasi, Jean Paul Gaultier Le Male - minkštas į saldumą kvapas. mirksiukas.gif

Aciu aciu 4u.gif cia tokiu negirdetu kai kuriu paminejai thumbup.gif manau, tikrai ka nors isrinksiu mirksiukas.gif begsiu per pietus uostyti thumb_yello.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolce Vita @ 2007 07 13, 12:59)

Savo brangiausiojo Lolita Lempicka Au Masculin tai puse pati isnaudojau... blush2.gif jau toks savotiskas originalus kvapas mmm thumbup.gif moteriski lempickos man per saldus.
Atsakyti