Įkraunama...
Įkraunama...

Vyriški kvepalai

QUOTE(Dolce Vita @ 2007 09 10, 16:47)
Kvepaliukų radau, parašiau į AŽ. mirksiukas.gif

Ačiū Tau wub.gif O aš per savaitgalį tokias babkes suplojau už miniatūras ir 30 ml e-bay'ui doh.gif Bet nieko, paimsiu dar iš Kauno, kad diedas ilgam į priekį turėtų bigsmile.gif
Atsakyti
Sveiki,taip gavosi,jog mano vyras gavo dovanu Calvin Klein Obsession Aftershave'a 125ml ir liko nereikalinga nenaudojama dovana,neispakuota,apcelofanuota ir taip toliau.savaite turim dar tik.

Kaina: 90lt / kristianoje bene dvigubai
galima atsiusti i betkuri miesta wink.gif
gera dovana subtiliam vyrui smile.gif

jei susidomejote tel. +37062368983 ,nes cia nesilankysiu.
Atsakyti
QUOTE(Dolce Vita @ 2007 09 07, 15:38)
Dar atradau vakar vienus - Eau de Cartier iš Cartier. Va tokie:
user posted image
Kristianoj parašyta, kad vyriški, kitur radau kad moteriški, o iš tikrųjų jie skirti ir vyrams ir moterims. Kvapas lengvas, gaivus ir visai nesaldus. ax.gif

Ir man labai sitas kvapas patinka wub.gif
Atsakyti
Mano vyriškis šiandien gavo savo naujuosius kvepalus, kurių baisiai norėjo - Escada Sentiment. Prieš užsakant išuostėme visą Kristianą ir vis tiek labiausiai reikėjo Sentiments doh.gif

Sekantys jo eilėje - Kenzo "Tokyo". (jeigu Kalėdoms pinigų nuo žmonos poreikių liks hihihi.gif)
Atsakyti
Mano vyras daugybę metų negalėjo atsisakyti Armani "Acqua Di Gio".. doh.gif doh.gif bet va pavasarį įkalbėjau šiap netaip įsigyt kitus.. Jis buvo nusižiūrėjęs Azzaro "Chrome", bet tas kavpas mane šlykščiai erzina.. karsta.gif Tad kartu jam išrinkom naujus Versace "Man".. wub.gif blush2.gif Maniškis liko patenkintas, aš irgi.. ax.gif tik tas zaraza vėl karts nuo karto savo "Acqua Di Gio" išsitraukia.. gun_rifle.gif
Atsakyti
QUOTE(S.N.A.S @ 2007 09 15, 14:55)
Mano vyras daugybę metų negalėjo atsisakyti Armani "Acqua Di Gio"..  doh.gif  doh.gif bet va pavasarį įkalbėjau šiap netaip įsigyt kitus.. Jis buvo nusižiūrėjęs Azzaro "Chrome", bet tas kavpas mane šlykščiai erzina.. karsta.gif Tad kartu jam išrinkom naujus Versace "Man"..  wub.gif  blush2.gif Maniškis liko patenkintas, aš irgi.. ax.gif tik tas zaraza vėl karts nuo karto savo "Acqua Di Gio" išsitraukia.. gun_rifle.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif

Aqua di Gio labai vasariški kvepalai, per karščius tinkami, bet mažumėlę nuvalkioti. Pasiūlyk jam kitų panašių variantų: neseniai pasirodė Giorgio Armani Mania Summer, Dolce&Gabbana Light Blue pour Homme, gal patiks? mirksiukas.gif
Atsakyti
Didis džiaugsmas mane ištiko - vyras išbandė Sentimentus ir nusprendė visgi grįžti prie seno gero CK Contradiction wub.gif

Atsakyti
Sekantys jo eilėje - Kenzo "Tokyo". (jeigu Kalėdoms pinigų nuo žmonos poreikių liks hihihi.gif)

jeigu MB gautu dovanu tik po mano pacios poreikiu patenkinimo, tai kvepintusi tiktai "Dove" muilu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Minerva @ 2007 09 19, 23:07)
Didis džiaugsmas mane ištiko - vyras išbandė Sentimentus ir nusprendė visgi grįžti prie seno gero CK Contradiction  wub.gif

hihihi.gif Kartais pastovumas ir pasiteisina. mirksiukas.gif

O Sentimentus kur dabar dės? blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dolce Vita: 19 rugsėjo 2007 - 23:50
QUOTE(Dolce Vita @ 2007 09 20, 00:37)
O Sentimentus kur dabar dės? blink.gif

Sentimentus draugui padovanojo - anas yra didelis Sentimentų mėgėjas ir mano mašinos taisytojas cool.gif Ir taip liko patenkinti trys žmonės: draugelis šokinėjo iš laimės Sentimentus gavęs (senieji baigėsi, o atliekamų pinigų nebuvo), o aš ir vyras - kad papildoma mašinos apžiūra ir smulkių defektų pataisymas nieko nekainavo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Minerva @ 2007 09 22, 09:50)
Sentimentus draugui padovanojo - anas yra didelis Sentimentų mėgėjas ir mano mašinos taisytojas cool.gif Ir taip liko patenkinti trys žmonės: draugelis šokinėjo iš laimės Sentimentus gavęs (senieji baigėsi, o atliekamų pinigų nebuvo), o aš ir vyras - kad papildoma mašinos apžiūra ir smulkių defektų pataisymas nieko nekainavo biggrin.gif

Ot kaip gerai išėjo. bigsmile.gif
Atsakyti
Mane pastaruoju metu sužavėjo šie:

user posted image

Must de Cartier pour Homme. rolleyes.gif
Atsakyti