Įkraunama...
Įkraunama...

Vyriški kvepalai

QUOTE(Dolce Vita @ 2007 09 24, 17:33)
Mane pastaruoju metu sužavėjo šie:

user posted image

Must de Cartier pour Homme. rolleyes.gif

drinks_cheers.gif man irgi jie thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Žiedadulkė @ 2004 10 19, 02:43)
Pritariu!!!!!  yra tokie ISSEY MIYAKE  "L'eau d'issey"  Fantastika!!!!!!
dar patinka Georgio Armani "Aqua Di Gio". Labai liuks!!!!

pritariu drinks_cheers.gif sitie patys paciausi wub.gif
Atsakyti
vyrui padovanojau dolce&gabanna "light blue", lengvi kasdieniniai kvepaliukai. kitą kartą pirksiu 212 sexy, vyrui jie irgi patinka. arba armani di gio ax.gif
Atsakyti
Sveikos. Gal kam teko susidurti su Mark Jacobs men kvepalais?

Kaip jums tas kvapas?

Vakar Kristianoj buvau, priuosciau kruva kvapu tik galva susisuko ir dabar jau galutinai nezinau ka pirkt dovanu smile.gif

Bet ish alternatyvu turiu Chanel home stort . Gal kas turi ka pasiulyt? Tik ne ish gaiviu, tokiu kaip Armani GIO. Per daug paprasti. O Farenheit tai kiek kartu uosciau, tiek kartu kvapa uzimdavo - nepatinka nors tu ka.
Papildyta:
O Lancome Hypnose is pradziu gal ir nieko pasirode, bet paskui lauk meciau popiereli - kokie nesmagus...nemalonus...
Del Armani Gio gal kiek per smarkiai pasakiau, bet turejau omeny kad laabai gaivus, kruva tokiu kvapu, kaip vadinu agurkiniai. Dar prie ju priskirciau Dolce Gabana. Aisku cia tik mano nuomone, bet tam ir yra tokie forumai smile.gif)

Va reikes dar vienus pasiziuret - Christian Dior Homme [B].
Atsakyti
QUOTE(Eglantina @ 2006 05 30, 17:09)
Man patys paciausi Calvin Klein Crave. Tik tokie svelnus kvapai ne kiekvienam vyrui tinka.

tai musu kvapas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kaprizas_ @ 2007 09 26, 10:41)
Sveikos. Gal kam teko susidurti su Mark Jacobs men kvepalais?
Kaip jums tas kvapas?
Vakar Kristianoj buvau, priuosciau kruva kvapu tik galva susisuko ir dabar jau galutinai nezinau ka pirkt dovanu smile.gif
Bet ish alternatyvu turiu Chanel home stort . Gal kas turi ka pasiulyt? Tik ne ish gaiviu, tokiu kaip Armani GIO. Per daug paprasti. O Farenheit tai kiek kartu uosciau, tiek kartu kvapa uzimdavo - nepatinka nors tu ka.

Su Marc Jacobs vyriškais nesusidūriau, bet atrodo turėtų būti toks prieskoninis su medienos natomis.
Chanel Homme Sport mano galva taipogi gaivus, tik sudėtigesnės kompozicijos negu Aqua di Gio. blush2.gif O Farenheit ir man nepatinka, schmoll.gif nors žinau, kad dauguma jį vertina.

O Lancome Hypnose is pradziu gal ir nieko pasirode, bet paskui lauk meciau popiereli - kokie nesmagus...nemalonus...
Del Armani Gio gal kiek per smarkiai pasakiau, bet turejau omeny kad laabai gaivus, kruva tokiu kvapu, kaip vadinu agurkiniai. Dar prie ju priskirciau Dolce Gabana. Aisku cia tik mano nuomone, bet tam ir yra tokie forumai smile.gif)
Va reikes dar vienus pasiziuret - Christian Dior Homme.

Kaip tik buvo mintis paklausti ar bandei Hypnose? tongue.gif Dior Homme būtų labai geras pasirinkimas, bet jis visai kitokio tipo kvapas negu Chanel Homme Sport. Jei Chanel daugiau gaivus, tinkamas prie sportinio stiliaus, tai Dior man atrodo švelnumo įsikūnijimas, labiau tinkamas elegantiškam, subtiliam, mėgstančiam klasikinį stilių vyrui.
Būtų gerai žinoti, ar jis turi ką nors daugiau iš kvepalų, jei turi, tai kokius, ar šie numatomi kaip kasdieniniai ar daugiau vakarui, ką yra turėjęs anksčiau ir patikę arba nepatikę. Koks jo rengimosi stilius (pavyzdžiui ar dažnai dėvi kostiumus) darbo pobūdis, charaktelio savybės (švelnus, subtilus ar valdingas, aktyvus, energingas ar ramus, tylus ar tarškalius ir t.t.)
Dar būtų gerai žinoti kokio tipo kvapiosios medžiagos domina. Ar kad jaustųsi medienos natos, ar kokie prieskoniai (pvz. pipirai), saldumo (pvz. vanilės) gali būti ar nelabai, labiau norisi aštrumo ar švelnumo, kad kvapas būtų jaukus ir šiltas ar labiau gaivus, vėsus ir gyvybingas.
Daug aš čia prirašiau, doh.gif bet viskas tikrai aktualu renkantis kvepalus. mirksiukas.gif smile.gif
Atsakyti
Maniškis dabar kvepinasi Aigner Black.Nu man skanūs wub.gif wub.gif
Atsakyti
Giorgio Armani Gio... nu tiesiog vežantis kvapas wub.gif wub.gif
Gabriella Sabatini - Devotion wub.gif
Atsakyti
merginos,taip nedora-operuojate vien tik aukstos mados kvepaliukais. O vat daugelis pazystamu vyruku nieko pries Trussardi...kuo atsakysit?smile.gif
Atsakyti
O gal kurios is jusu vyriskio spinteleje gyvena N.Cerruti "1881 Amber" ? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Irmavi @ 2007 09 26, 13:26)
merginos,taip nedora-operuojate vien tik aukstos mados kvepaliukais. O vat daugelis pazystamu vyruku nieko pries Trussardi...kuo atsakysit?smile.gif

O kodėl jums neprisijungus ir "nepaoperavus" žemesnės mados kvepaliukais? smile.gif 4u.gif Forumas juk bendras. Niekas nedaroma specialiai, kam kas patinka apie tai ir kalbame. mirksiukas.gif
Dėl Trussardi - manyčiau kad ši italų firma, savo veiklą pradėjusi 1910 metais, tikrai aukščiau už ką tik minėtą Gabrielą Sabatini. Visai neseniai išbandžiau Inside for Men - žavus buteliukas, saldus, malonus kvapas. Python For Men bandžiau seniai, kvapas įsiminė kaip aštrokas ir labai vyriškas. Trussardi Uomo ir Trussardi Jeans Men dar nebandžiau, reiks ir su jais susipažint. smile.gif

Atsakyti
Dolce Vita, labukas wink.gif
Mark Jacobs man tikrai padare ispudi, jie ish prabangiu kvapu, su ilgai ishliekanciomis natomis, tik va kaip tik tokius ir baisu dovanot, nes didesne tikimybe kad nepatiks,o vat tie universalesni, gaivesni gal daugiau praktishkesni, paprastesni.

Del visu tu faktoriu tu esi visiskai teisi, tik vat jei viska zinociau, tai gal ir isrinkt kvepalus lengviau butu biggrin.gif

Chanel Home Sport irgi gaivus, sutinku, bet skirtingai nei kiti tokio tipo, man visai patiko. beja ir koleges darbe ivertino kaip viena ish geresniu kvapu . Beja dar joms patiko Armani Attitude.

O Dior Home tu mane suintrigavai. Gal kaip tik tokio man ir reikia !!! MB megstantis klasikini stiliu, pedantas siek tiek, siaip jam salsteleje kvapai patinka. Turejes Armani Mania, jam labai patiko, galvoju jei nieko kita nerasiu, pirksiu tuos pacius. Taip pat turejes ISSEY MIYAKE L’EAU BLEUE D’ISSEY POUR HOMME. Bet daugiau nenori. Matyt ne viskas ten gerai su jais buvo. O ir mane truputi erzino.
Del aprangos devejimo, tai priverstas darbo kasdien kostiuma devet, bet labiau prie shirdies sportinis stilius.

Del budo savybiu, tai svelnus, bet aktyvus, taktishkas, bet gali buti ir karshtakoshis smile.gif) Siaip gan nemenkas pareigas uzimantis, bet labai zmogishkas, paprastas...

Atsakyti