Įkraunama...
Įkraunama...

Vyriški kvepalai

QUOTE(Riuriu @ 2007 12 02, 19:19)
nemanau, jog kazkas nutinka  rolleyes.gif  tiesiog man sis kvapas paaugliskas atrodo, mano broliui 17 jis jais kvepinasi, jam lb tinka, kvepia saldainiukais wub.gif

vienas siais kvepinasi draugas 36m. kitas 30m. aisku, jiems tai vasarinis kvapas. puikiai tinka. gaivus, skanuciai wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(leliux @ 2007 12 04, 17:30)
vienas siais kvepinasi draugas 36m. kitas 30m. aisku, jiems tai vasarinis kvapas. puikiai tinka. gaivus, skanuciai  wub.gif  thumbup.gif

as matomai paprasciausiai neisivaizduoju to kvapo ant vyresniu, gal per kategoriskai pareiskiau, jog jie yra paaugliski 000189.gif
Atsakyti
QUOTE(Riuriu @ 2007 12 04, 17:25)
maniskiui tai laiko gerai rolleyes.gif

Kas idomu, visi kiti kvepalai jam laikydavo labai gerai (visi BOSS'ai, Givenchy, Armani...), o sitie Chanel - Allure Homme Sport - nei velnio nelaiko. Jis prisipurskia kokius 5-6 kartu ir ant odos, ir ant rubu, po 2-3 val nieko nelieka. schmoll.gif Pirkau juos pas Gegyte, man pasirode jie tikrai originalus. Nieko nesuprantu blush2.gif Bet daugiau ju nepirksime.
Atsakyti
QUOTE(CINEMA @ 2007 12 04, 18:53)
Kas idomu, visi kiti kvepalai jam laikydavo labai gerai (visi BOSS'ai, Givenchy, Armani...), o sitie Chanel - Allure Homme Sport  - nei velnio nelaiko. Jis prisipurskia kokius 5-6 kartu ir ant odos, ir ant rubu, po 2-3 val nieko nelieka.  schmoll.gif Pirkau juos pas Gegyte, man pasirode jie tikrai originalus. Nieko nesuprantu blush2.gif Bet daugiau ju nepirksime.

buna kad kvepalai nesilaiko ir krenta mirksiukas.gif tai pirmas pozymis kad kvepalai zmogui netinka, nors kvapas gali buti fantastiskas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(CINEMA @ 2007 12 04, 17:53)
Kas idomu, visi kiti kvepalai jam laikydavo labai gerai (visi BOSS'ai, Givenchy, Armani...), o sitie Chanel - Allure Homme Sport  - nei velnio nelaiko. Jis prisipurskia kokius 5-6 kartu ir ant odos, ir ant rubu, po 2-3 val nieko nelieka.  schmoll.gif Pirkau juos pas Gegyte, man pasirode jie tikrai originalus. Nieko nesuprantu blush2.gif Bet daugiau ju nepirksime.

Keista, as dabar pamasciau, kad maniskio ir isskalbti rubeliai jais kvepedavo rolleyes.gif gal tikt\rai koki analoga buvote isigyje ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Riuriu @ 2007 12 04, 18:11)
Keista, as dabar pamasciau, kad maniskio ir isskalbti rubeliai jais kvepedavo rolleyes.gif  gal tikt\rai koki analoga buvote isigyje ax.gif

g.gif Na nezinau... As pirkau pas Gegyte Chanel Chance EDP, tai likau labai patenkinta, tikrai originalus. Del Chanel - Allure Homme Sport irgi nekilo jokiu abejoniu, apziurejau pakuote, buteliuka, visi kodai vietoje, buvo su celofanu. Dar palyginau su tais, kurie Kristianoje stovi - viskas gerai. Gal tiesiog tikrai mano vyrui netinka sis kvapas, todel ir nelaiko.
Atsakyti
QUOTE(CINEMA @ 2007 12 04, 18:18)
g.gif  Na nezinau... As pirkau pas Gegyte Chanel Chance EDP, tai likau labai patenkinta, tikrai originalus. Del Chanel - Allure Homme Sport  irgi nekilo jokiu abejoniu, apziurejau pakuote, buteliuka, visi kodai vietoje, buvo su celofanu. Dar palyginau su tais, kurie Kristianoje stovi - viskas gerai. Gal tiesiog tikrai mano vyrui netinka sis kvapas, todel ir nelaiko.

Esu pirkusi is Gegytes Chanel'ius, tikrai nenusivyliau, kvapas laikosi puikiai, viskas ok. Vyrisku neteko pirkti g.gif Greiciausiai tikrai tas kvapas ne tavo vyrui rolleyes.gif
Atsakyti
Dar vieni labai nieko wub.gif saldoki smile.gif
Lancome Hypnose Homme
user posted image

Klausimukas, ar vėliau to saldumo nebūtų jau per daug g.gif

Atsakyti
QUOTE(Buziaka @ 2007 12 04, 17:24)
Dar vieni labai nieko wub.gif  saldoki  smile.gif
Lancome Hypnose Homme
user posted image

Klausimukas, ar vėliau to saldumo nebūtų jau per daug  g.gif

taip tik atejau i sita tema, kad pasiteiraut apie juos, nes per tv pamaciau ju fainute reklama ax.gif

gal dar kas gali ka apie juos pasakyti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(CINEMA @ 2007 12 04, 17:53)

Ant maniškio tas Allure Sport irgi nė velnio nelaiko. Gerai kad nepirkau, o gavo dovanų, tai nors nepikta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sfera @ 2007 12 04, 17:01)
buna kad kvepalai nesilaiko ir krenta  mirksiukas.gif tai pirmas pozymis kad kvepalai zmogui netinka, nors kvapas gali buti fantastiskas 4u.gif

Atsiprašau labai blush2.gif , o ką reiškia krenta? Nelabai įsivaizduoju g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2007 12 04, 23:25)
Atsiprašau labai  blush2.gif , o ką reiškia krenta? Nelabai įsivaizduoju  g.gif

Čia toks „alia“ ezoterinis terminas lotuliukas.gif
Atsakyti