Įkraunama...
Įkraunama...

Vyriški kvepalai

QUOTE(FREDUCI @ 2007 12 04, 23:29)
Čia toks „alia“ ezoterinis terminas lotuliukas.gif

Nu aiškiau vis tiek nepatapo schmoll.gif , kadangi nesidomiu jokiom ezoterikom rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2007 12 05, 01:25)
Atsiprašau labai  blush2.gif , o ką reiškia krenta? Nelabai įsivaizduoju  g.gif

nea cia normalus terminas tongue.gif krenta kai visiskai nesilaiko, tokiu kvepalu yra biggrin.gif
Atsakyti
Laba diena,noreciau paklaust jusu nuomones mano vaikinui 25 m. noriu jam padovanot Kaledom kvepaliukus.Pauosciau ir labiausia man patiko Mark Jacobs men,tokio kvapo dar niekur neuosciau,labai isskirtinis ir prabangus.Bet gal galit pasakyt ar gerai jis laikosi?Ir kaip jis jums,gal yra dar kokiu panasiu kvepaliuku i situs?
Atsakyti
QUOTE(4ertOFFka @ 2007 12 05, 12:22)
Laba diena,noreciau paklaust jusu nuomones mano vaikinui 25 m. noriu jam padovanot Kaledom kvepaliukus.Pauosciau ir labiausia man patiko Mark Jacobs men,tokio kvapo dar niekur neuosciau,labai isskirtinis ir prabangus.Bet gal galit pasakyt ar gerai jis laikosi?Ir kaip jis jums,gal yra dar kokiu panasiu kvepaliuku i situs?

Konkrečiai šitų nežinau. Bet moteriški Marc Jacobs kvepalai tikrai gerai laikosi, tai turbūt ir vyriški neblogi.
Atsakyti
Daviau saviškiui pauostyti Lancome Hypnose ir pareiškė, nors kvapas neblogas, bet ilgai neištemptų, per intensyvus kvapas, galva įsiskaudėtų doh.gif O man taip jie patiko wub.gif O gal surizikuoti ir padovanoti rolleyes.gif

Merginos user posted image kokius išrinkti kvepalus vyrui, kad ne per saldūs, ne per intensyvūs, tiktų šaltukui. Orentacijai paskutiniai: Boucheron (Boucheron), Very Valentino, Desire Blue (Alfred Dunhill), CH 212 4u.gif

Norėč kažko įdomesnio, prabangesnio, kuriuo nekevepėtų kas antras, kaip suprantu pvz. Chanel Allure Sport ypač dažnai vartojamas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Buziaka @ 2007 12 05, 14:26)
Merginos user posted image kokius išrinkti kvepalus vyrui, kad ne per saldūs, ne per intensyvūs, tiktų šaltukui. Orentacijai paskutiniai: Boucheron (Boucheron),  Very Valentino, Desire Blue (Alfred Dunhill), CH 212  4u.gif

Norėč kažko įdomesnio, prabangesnio, kuriuo nekevepėtų kas antras, kaip suprantu pvz. Chanel Allure Sport ypač dažnai vartojamas  smile.gif

Pauostyk Dioro Dune (vyriškus, aišku). Ir ne pernelyg populiarūs, ir kokybiški, ir kvapas, mano nuomone, neeilinis. Arba Hermes "Terre d'Hermes".
Atsakyti
QUOTE(Buziaka @ 2007 12 05, 16:26)
Daviau saviškiui pauostyti Lancome Hypnose ir pareiškė, nors kvapas neblogas, bet ilgai neištemptų, per intensyvus kvapas, galva įsiskaudėtų  doh.gif O man taip jie patiko  wub.gif  O gal surizikuoti ir padovanoti  rolleyes.gif

Merginos user posted image kokius išrinkti kvepalus vyrui, kad ne per saldūs, ne per intensyvūs, tiktų šaltukui. Orentacijai paskutiniai: Boucheron (Boucheron),  Very Valentino, Desire Blue (Alfred Dunhill), CH 212  4u.gif

Norėč kažko įdomesnio, prabangesnio, kuriuo nekevepėtų kas antras, kaip suprantu pvz. Chanel Allure Sport ypač dažnai vartojamas  smile.gif

as dar nemoku rasyt visu guerlano pavadinimu todel nepykit blush2.gif
dar pauostik vyrisku guerlano l'intant 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sfera @ 2007 12 05, 15:46)
as dar nemoku rasyt visu guerlano pavadinimu todel nepykit  blush2.gif
dar pauostik vyrisku guerlano l'intant  4u.gif

Nepyksim, jei išmoksi bigsmile.gif (šiuo atveju - Guerlain L'Instant). Tik labai čia jų nereklamuok, kad vyrai visų atsargų neišpirktų... šiuo metu jais pati kvėpinuos ir vyrui gailiu duot lotuliukas.gif (per geri dalintis, anot reklamos tongue.gif )
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2007 12 05, 15:35)
Pauostyk Dioro Dune (vyriškus, aišku). Ir ne pernelyg populiarūs, ir kokybiški, ir kvapas, mano nuomone, neeilinis. Arba Hermes "Terre d'Hermes".

Uosčiau, pradžioj patiko, kažkuo panašūs į Chanel Egoist Platinum, bet paskui kokis tai kvapas išlindo (aprašyt nemoku, sorry), kuris mano nosytę pradėjo erzinti unsure.gif

QUOTE(sfera @ 2007 12 05, 15:46)
as dar nemoku rasyt visu guerlano pavadinimu todel nepykit  blush2.gif
dar pauostik vyrisku guerlano l'intant  4u.gif

Moteriškus uosčiau, o iki vyriškų nepriėjau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2007 12 05, 17:49)
Nepyksim, jei išmoksi  bigsmile.gif  (šiuo atveju - Guerlain L'Instant). Tik labai čia jų nereklamuok, kad vyrai visų atsargų neišpirktų... šiuo metu jais pati kvėpinuos ir vyrui gailiu duot lotuliukas.gif  (per geri dalintis, anot reklamos tongue.gif )

biggrin.gif pasizadu ismokti
vat reik man juos pauostit bet niekaip iki sarmos nedaeinu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2007 12 05, 15:35)
Arba Hermes "Terre d'Hermes".

Ėjau pabandyti Hermes, o prisiuosčiau Azzaro unsure.gif Kaip čia dabar taip gavosi doh.gif

Beje, pauosciau Marc Jacobs Men ax.gif koks saldumas ...brrrr... schmoll.gif
Atsakyti
Pas mus LT yra Hermes? Kur? g.gif
Atsakyti