i | FORUMO TAISYKLIŲ PRIMINIMAS: 1. Temos pavadinimą prašome rašyti tik lietuviškomis raidėmis (ą, č, ę, ė, į, š, ų, ū, ž). Nerašykite didžiosiomis raidėmis! 2. Prieš paskelbdami naują temą, visada pasinaudokite "Paieška" ir įsitikinkite, ar anksčiau forume nebuvo rašyta Jus dominančia tema. 3. Draudžiamos temos, kuriose klesti šlamtlaiškiai ir reklama, komerciniai pasiūlymai (pvz. gaminu-parduodu, "turiu-parduodu", "aš neplatinu, platina kiti", "kur nusipirkti?", "kas galit parduoti?", "atsakiau į AŽ" ir pan.). Radus tokio pobūdžio temas / žinutes, jos ištrinamos be išankstinio perspėjimo. 4. Draudžiamas tarpininkavimas, organizuojant masinius pirkimus. Išimtis: tokia veikla leidžiama tik skyrelyje "Internetinės parduotuvės", kai įvykdomos skyrelio taisyklėse numatytos sąlygos. 5. Norėdami pacituoti žinutę (-es) , necituokite pačių nuotraukų (cituojamoje žinutėje (-ėse) tiesiog ištrinkite nuotraukos nuorodą su kodu [ img ] [ /img ] ) , taip forumas bus neapkrautas. 6. Jei keliate patiekalų nuotraukas, tai ne didesnes nei 500- 600 pikselių. Didesnio formato nuotraukos papildomai apkrauna Forumą ir iškraipo Forumo langą. 7. Draudžiami bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše). Komerciniai skelbimai bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume. Komercinio pobūdžio reklamos pasiūlymus rašykite adresu: info@supermama.lt, reklama@supermama.lt |
Noriu pasiūlyti kepenelių vyniotinio receptą, aš dariau man labai patiko
400 g. vištų kepenėlių
200 g. vištos faršo
1 morka
1 svogūnas
1 kiaušinis
0,5 st. džiūvęsių
Kepenis smulkiai supjaustyti, sudėti faršą, džiūvėsėlius, smulkiai sutarkuotą morką, supjaustytus svogūnus, druską, prieskonius, viską išminkyti, susukti į folgą ir kepti orkaitėje apie 50 min. Paskui paslėgti.
Recepte parašyta, kad kepenėles reikia supjaustyti, bet manau, kad gražiau atrodytų, jei jos būtų maltos.
400 g. vištų kepenėlių
200 g. vištos faršo
1 morka
1 svogūnas
1 kiaušinis
0,5 st. džiūvęsių
Kepenis smulkiai supjaustyti, sudėti faršą, džiūvėsėlius, smulkiai sutarkuotą morką, supjaustytus svogūnus, druską, prieskonius, viską išminkyti, susukti į folgą ir kepti orkaitėje apie 50 min. Paskui paslėgti.
Recepte parašyta, kad kepenėles reikia supjaustyti, bet manau, kad gražiau atrodytų, jei jos būtų maltos.
QUOTE(sssaule @ 2010 03 30, 21:01)
Turėtų būti skanu , tik štai ar maniškis valgytų (nelabai mėgsta kepenėles ) čia klausimas
[quote=sssaule,2010 03 30, 22:01]
Noriu pasiūlyti kepenelių vyniotinio receptą, aš dariau man labai patiko, tik as dejau daugiau farso, tai maziau jautesi kepeneles ir dejau keptus aliejuje svogunus, jie labai skoni pagerino, kas valge tas gyre, kad labai skanu .
Noriu pasiūlyti kepenelių vyniotinio receptą, aš dariau man labai patiko, tik as dejau daugiau farso, tai maziau jautesi kepeneles ir dejau keptus aliejuje svogunus, jie labai skoni pagerino, kas valge tas gyre, kad labai skanu .
Na kulinares saunuoles, tik gaila, kad ne tokios aktyvios. Tikriausiai siais laikais reta kuri tuo uzsiima. Parsivezem siandien parsiuka, ziuresiu, ka is jo bus galima padaryti. labai noriu pabandyti viniotiniu pasigaminti, tai bandysiu su karka ir sonine, tikiuosi viskas gausis
QUOTE(xingx @ 2010 04 17, 18:32)
Na kulinares saunuoles, tik gaila, kad ne tokios aktyvios. Tikriausiai siais laikais reta kuri tuo uzsiima. Parsivezem siandien parsiuka, ziuresiu, ka is jo bus galima padaryti. labai noriu pabandyti viniotiniu pasigaminti, tai bandysiu su karka ir sonine, tikiuosi viskas gausis
man kažkaip būtent iš karko sgeriausiai ir pavyksta vyniotiniai , dar iš vištienos irgi lengva
man labiausiai patiko gaminti vistienos vyniotini su slyvom, liezuvio ausu vyniotini, karkos vyniotinis musu seimoje nepasiteisino (skrandziai stojo ), vistienos kepeneliu vyniotinis visai nieko. Vyniotiniai is karbonado brangoka. Reiktu dar kokiu variantu surast ir isbandyt, nes siaip mes neperkam jokiu rukytu desru, desreliu, tai vyniotinius darau tam, kad labai isalkus uzkrimst galetu.
QUOTE(aistuzele @ 2010 04 19, 06:37)
man labiausiai patiko gaminti vistienos vyniotini su slyvom, liezuvio ausu vyniotini, karkos vyniotinis musu seimoje nepasiteisino (skrandziai stojo ), vistienos kepeneliu vyniotinis visai nieko. Vyniotiniai is karbonado brangoka. Reiktu dar kokiu variantu surast ir isbandyt, nes siaip mes neperkam jokiu rukytu desru, desreliu, tai vyniotinius darau tam, kad labai isalkus uzkrimst galetu.
NA KELIS KARTUS DARIAU IS KALAKUTO(TAMSI TOKIA MESA)TAI LABAI SKANUS BUVO,REKOMENDUOJU PABANDYTI
QUOTE(Dziolina @ 2010 04 19, 12:37)
NA KELIS KARTUS DARIAU IS KALAKUTO(TAMSI TOKIA MESA)TAI LABAI SKANUS BUVO,REKOMENDUOJU PABANDYTI
o ka ivyniojate i ta vyniotini? Kiek suprantu ilgiau ir virt tektu vyniotini is kalakuto? Vistienos vyniotinius as ir verdu ir kepu, kepti man skaniau, o kaip su kalakutu butu?
QUOTE(aistuzele @ 2010 04 19, 15:16)
o ka ivyniojate i ta vyniotini? Kiek suprantu ilgiau ir virt tektu vyniotini is kalakuto? Vistienos vyniotinius as ir verdu ir kepu, kepti man skaniau, o kaip su kalakutu butu?
Prieskoniuojant kalakutieną rekomenduoju apie pusę šaukštelio cinamono į prieskonių mišinį dėti ir vynioti į perkirptą kepimo rankovę.Šiuos ir kitus vyniotinius tik garų puode gaminu. Jėga.
QUOTE(ate42 @ 2010 04 21, 17:46)
Prieskoniuojant kalakutieną rekomenduoju apie pusę šaukštelio cinamono į prieskonių mišinį dėti ir vynioti į perkirptą kepimo rankovę.Šiuos ir kitus vyniotinius tik garų puode gaminu. Jėga.
Prasom smulkiau papasakoti kaip gaminate ivairius vyniotinius
QUOTE(ate42 @ 2010 04 21, 18:46)
Prieskoniuojant kalakutieną rekomenduoju apie pusę šaukštelio cinamono į prieskonių mišinį dėti ir vynioti į perkirptą kepimo rankovę.Šiuos ir kitus vyniotinius tik garų puode gaminu. Jėga.
^idejusi mesa i maiseli, ko gero, dar sniuriuku perrisate?
^kiek laiko garinate ,pvz, apie 1 kg vyniotini?
^ko gero, paukstien garintusi trumpiau ,nei kiauliena