Įkraunama...
Įkraunama...

Mėsos vyniotiniai


 i 
FORUMO TAISYKLIŲ PRIMINIMAS:

1. Temos pavadinimą prašome rašyti tik lietuviškomis raidėmis (ą, č, ę, ė, į, š, ų, ū, ž). Nerašykite didžiosiomis raidėmis!

2. Prieš paskelbdami naują temą, visada pasinaudokite "Paieška" ir įsitikinkite, ar anksčiau forume nebuvo rašyta Jus dominančia tema.

3. Draudžiamos temos, kuriose klesti šlamtlaiškiai ir reklama, komerciniai pasiūlymai (pvz. gaminu-parduodu, "turiu-parduodu", "aš neplatinu, platina kiti", "kur nusipirkti?", "kas galit parduoti?", "atsakiau į AŽ" ir pan.). Radus tokio pobūdžio temas /  žinutes, jos ištrinamos be išankstinio perspėjimo.

4. Draudžiamas tarpininkavimas, organizuojant masinius pirkimus. Išimtis: tokia veikla leidžiama tik skyrelyje "Internetinės parduotuvės", kai įvykdomos skyrelio taisyklėse numatytos sąlygos.

5. Norėdami pacituoti žinutę (-es) , necituokite pačių nuotraukų (cituojamoje žinutėje (-ėse) tiesiog ištrinkite nuotraukos nuorodą su kodu [ img ] [ /img ] ) , taip forumas bus neapkrautas.

6. Jei keliate patiekalų nuotraukas, tai ne didesnes nei 500- 600 pikselių. Didesnio formato nuotraukos papildomai apkrauna Forumą ir iškraipo Forumo langą.

7. Draudžiami bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše). Komerciniai skelbimai bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume.

Komercinio pobūdžio reklamos pasiūlymus rašykite adresu: info@supermama.lt, reklama@supermama.lt  
Atsakyti
Noriu pasiūlyti kepenelių vyniotinio receptą, aš dariau man labai patiko


400 g. vištų kepenėlių
200 g. vištos faršo
1 morka
1 svogūnas
1 kiaušinis
0,5 st. džiūvęsių

Kepenis smulkiai supjaustyti, sudėti faršą, džiūvėsėlius, smulkiai sutarkuotą morką, supjaustytus svogūnus, druską, prieskonius, viską išminkyti, susukti į folgą ir kepti orkaitėje apie 50 min. Paskui paslėgti.

Recepte parašyta, kad kepenėles reikia supjaustyti, bet manau, kad gražiau atrodytų, jei jos būtų maltos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sssaule: 30 kovo 2010 - 21:02
QUOTE(sssaule @ 2010 03 30, 21:01)
Noriu pasiūlyti kepenelių vyniotinio receptą, .....


Turėtų būti skanu bigsmile.gif , tik štai ar maniškis valgytų (nelabai mėgsta kepenėles ) čia klausimas g.gif
Atsakyti
[quote=sssaule,2010 03 30, 22:01]
Noriu pasiūlyti kepenelių vyniotinio receptą, aš dariau man labai patiko, tik as dejau daugiau farso, tai maziau jautesi kepeneles ir dejau keptus aliejuje svogunus, jie labai skoni pagerino, kas valge tas gyre, kad labai skanu .
Atsakyti
Na kulinares saunuoles, tik gaila, kad ne tokios aktyvios. Tikriausiai siais laikais reta kuri tuo uzsiima. Parsivezem siandien parsiuka, ziuresiu, ka is jo bus galima padaryti. labai noriu pabandyti viniotiniu pasigaminti, tai bandysiu su karka ir sonine, tikiuosi viskas gausis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(xingx @ 2010 04 17, 18:32)
Na kulinares saunuoles, tik gaila, kad ne tokios aktyvios. Tikriausiai siais laikais reta kuri tuo uzsiima. Parsivezem siandien parsiuka, ziuresiu, ka is jo bus galima padaryti. labai noriu pabandyti viniotiniu pasigaminti, tai bandysiu su karka ir sonine, tikiuosi viskas gausis  thumbup.gif

man kažkaip būtent iš karko sgeriausiai ir pavyksta vyniotiniai ax.gif , dar iš vištienos irgi lengva
Atsakyti
man labiausiai patiko gaminti vistienos vyniotini su slyvom, liezuvio ausu vyniotini, karkos vyniotinis musu seimoje nepasiteisino (skrandziai stojo biggrin.gif ), vistienos kepeneliu vyniotinis visai nieko. Vyniotiniai is karbonado brangoka. Reiktu dar kokiu variantu surast ir isbandyt, nes siaip mes neperkam jokiu rukytu desru, desreliu, tai vyniotinius darau tam, kad labai isalkus uzkrimst galetu.
Atsakyti
QUOTE(aistuzele @ 2010 04 19, 06:37)
man labiausiai patiko gaminti vistienos vyniotini su slyvom, liezuvio ausu vyniotini, karkos vyniotinis musu seimoje nepasiteisino (skrandziai stojo  biggrin.gif ), vistienos kepeneliu vyniotinis visai nieko. Vyniotiniai is karbonado brangoka. Reiktu dar kokiu variantu surast ir isbandyt, nes siaip mes neperkam jokiu rukytu desru, desreliu, tai vyniotinius darau tam, kad labai isalkus uzkrimst galetu.

NA KELIS KARTUS DARIAU IS KALAKUTO(TAMSI TOKIA MESA)TAI LABAI SKANUS BUVO,REKOMENDUOJU PABANDYTI
Atsakyti
QUOTE(Dziolina @ 2010 04 19, 12:37)
NA KELIS KARTUS DARIAU IS KALAKUTO(TAMSI TOKIA MESA)TAI LABAI SKANUS BUVO,REKOMENDUOJU PABANDYTI

o ka ivyniojate i ta vyniotini? Kiek suprantu ilgiau ir virt tektu vyniotini is kalakuto? Vistienos vyniotinius as ir verdu ir kepu, kepti man skaniau, o kaip su kalakutu butu?
Atsakyti
QUOTE(aistuzele @ 2010 04 19, 15:16)
o ka ivyniojate i ta vyniotini? Kiek suprantu ilgiau ir virt tektu vyniotini is kalakuto? Vistienos vyniotinius as ir verdu ir kepu, kepti man skaniau, o kaip su kalakutu butu?

Prieskoniuojant kalakutieną rekomenduoju apie pusę šaukštelio cinamono į prieskonių mišinį dėti ir vynioti į perkirptą kepimo rankovę.Šiuos ir kitus vyniotinius tik garų puode gaminu. Jėga. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ate42: 21 balandžio 2010 - 16:48
QUOTE(ate42 @ 2010 04 21, 17:46)
Prieskoniuojant kalakutieną rekomenduoju apie pusę šaukštelio cinamono į prieskonių mišinį  dėti ir vynioti į perkirptą kepimo rankovę.Šiuos ir kitus vyniotinius tik garų puode gaminu. Jėga. thumbup.gif

Prasom smulkiau papasakoti kaip gaminate ivairius vyniotinius mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2010 04 21, 18:46)
Prieskoniuojant kalakutieną rekomenduoju apie pusę šaukštelio cinamono į prieskonių mišinį  dėti ir vynioti į perkirptą kepimo rankovę.Šiuos ir kitus vyniotinius tik garų puode gaminu. Jėga. thumbup.gif

^idejusi mesa i maiseli, ko gero, dar sniuriuku perrisate?
^kiek laiko garinate ,pvz, apie 1 kg vyniotini?
^ko gero, paukstien garintusi trumpiau ,nei kiauliena g.gif
Atsakyti