Įkraunama...
Įkraunama...

Pabudimas naktimis

mum ir daba buna kad prabudes verkia nakti
Atsakyti
Mes kaip kada miegam, kartais buna, kad pabunda ir verkia atsigeria ir tada nurimsta miega toliau ramiai. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ivules @ 2008 07 17, 08:17)
tai vaikeliui skauda turbut ilgai negali isiskalti tie dantukai  g.gif  linkiu greito digimo mirksiukas.gif  nes kai vaikui skauda tai labai liudna verysad.gif

Ačiū. 4u.gif Šiandien apžiūrėjau,jau lyg ir pabaltavę viršūnėlės,laukiam perliukų smile.gif .Bet kas baisiausia,kad prieš išdygstant visada kartu eina ausytės paraudimas, slogytė,temperatūra,kiek dantų dygo,tiek kartų ir sirgom,tiek kartų ir nemiegojom nuo dviejų nakties.Paguoda nors tai,kad jau nebedaug dantukų liko sudaiginti biggrin.gif
Atsakyti
jo jau su tais dantukais tai taip ir buna sunku nors kai kuriems vaikam isdigsta ir daug lenviau mums irgi digo su temperaturom sekmes mirksiukas.gif
Atsakyti
jauciu kad mano mazylis jau gudrutis yra biggrin.gif kai pradeda verkti pasiguldau pas save ir ramu pamiega kokia valandyte kol imiega ir perguldau bet nor verkimo dabar maziau doh.gif
Atsakyti
Mus irgi kankina ta pati bedele. Bet tuo paciu metu dygsta ir dantukai. Mes galvojam kad jie priezastis. Greiciausiai blogai padariau kad vis isikeldavau i savo lova, galvoju - patiko, tai dabar tuo ir naudojasi g.gif
Atsakyti
O mes pieno norim, tai vis verkiam. Niekaip nepavyksta atpratinti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rumix @ 2008 08 06, 16:08)
O mes pieno norim, tai vis verkiam. Niekaip nepavyksta atpratinti  verysad.gif

tai arbata visai netinka vaikeliui g.gif manasis ai kelis kar arbatos gaves turbus nusprende kad nera cia ko keltis del vandens lotuliukas.gif dabar jau mes miegam ramiai esu tokia patenkinta thumbup.gif bet tiesa sakant tai nelabai ir supratau kas ten jam buvo užplauke g.gif
Atsakyti
QUOTE(ivules @ 2008 07 05, 12:25)
nebesuprantu savo mažylio g.gif  anksciau neturejau problemu su jo miegu, miegodavo visa nakti ramiai.  smile.gif  Pastaruoju metu (jau kelios savaites) jis visuomet pabunda po dvieju nakties ir pradeda zirsti ir taip iki ryto snaudžia ir zirzia  doh.gif  nei mieoti nei nemiegoti gal kam dar taip yra nesuprantu ka reikia daryti kad jis miegotu ramiai ir pats issimiegotu, nes dabar ir pietu miegoti pradejo eiti ankstciau verysad.gif

ir mus pradejo kamuoti tokia pati problema doh.gif nuo gimimo ismiegodavusi visa nakti mazdaug pries men pradejo verkti 2, 3 ,4 val nakties doh.gif visas bedas suverciau dantukams tik neaisku ar tai pagrindine priezastis ax.gif isdygo iltinis dantukas, pora naktu normaliai miegojo ir po to vel tas pats. Nezinau ko griebtis verysad.gif gerti nenori, kambario temp optimali + 19/20, lauke bunam 3-4 val kasdien, be to pietu miego miega lauke, gerem arbatzoliu arbatele, bet poveikio jokio verysad.gif
Atsakyti
mano dukryte keliasi beveik kiekviena nakti,labai retai,kad ismiegotu visa nakti nesiblaskydama schmoll.gif ...kai atsikelia reikia visada pas save i lova isikelt,o kartais pazaidzia ir uzmiega savo lovytej,mano dukryte 2m3men,yra gyvsidabriukas,tai visa diena selsta,duksta ramiai pabuna ,kai sedi ant puoduko biggrin.gif ...tai manau,kad nuo tokios aktyvios dienos ji ir keliasi naktimis,o apraminti jos neiseina,neklauso unsure.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Inguteuzk @ 2008 09 11, 19:41)
mano dukryte keliasi beveik kiekviena nakti,labai retai,kad ismiegotu visa nakti nesiblaskydama schmoll.gif ...kai atsikelia reikia visada pas save i lova isikelt,o kartais pazaidzia ir uzmiega savo lovytej,mano dukryte 2m3men,yra gyvsidabriukas,tai visa diena selsta,duksta ramiai pabuna ,kai sedi ant puoduko biggrin.gif ...tai manau,kad nuo tokios aktyvios dienos ji ir keliasi naktimis,o apraminti jos neiseina,neklauso unsure.gif  4u.gif

Mano dukryte tokio pat amziaus kaip ir tavo,puikiai suprantu kaip sunku paciai kai nakti nepamiegi 4u.gif maniske ir naktim budinejasi,buna,kad ir ramiai ismiega visa nakti.Kuo daugiau ispudziu diena tuo blogiau nakti miega.Sunus tai isvis blogai naktim miegodavo iki kokiu 6m,manau dar nuo vaiko temperamento priklauso rolleyes.gif
Atsakyti
Beje nuo pat gimimo vaikas buvo ramut ramutelis, ir jau nuo 1.5 men ismiegodavo visa nakti. Bet kai tik pradejo judet, atsirado beprotiskas judrumas aktyvumas - su kuriai vargstam iki siol.
Kur man tai girdeta blink.gif blink.gif ir labai labai pazistama deja doh.gif
nepadeda jokie ritualai pries miega ir pastovi dienotvarke,nakti paverkia per miegus,paguodziu, paglostau ir vel uzsnusta...
Atsakyti