Įkraunama...
Įkraunama...

Pabudimas naktimis

Mums be keliu dienu 1.9men.maniskis irgi nakti pabunda,kartais buna jog atsigeria ir uzmiega,o kartais visa valanda prasivarto.Manau ,kad tai normalu. 4u.gif
Atsakyti
Maniškei metukai ir 3 mėnesiai. Naktį pabunda po kelis kartus, tiklsiau per miegus verkia. Paputis, paglostymas nuramina iki sekančio karto ir taip visą naktelę. Tai prasidėjo, kai pradėjo dygti dantukai. Mano didysis lygiai taip pat prabudinėdavo ir tai tęsėsi kol neišdygo visi dantukai. Manau, ir dabar tas pats lauik verysad.gif a mnaęs
Atsakyti
sveikos mamytes 4u.gif mes irgi neturim ramiu nakteliu, na nebent labai retai blush2.gif sunutis prabunda arbateles atsigerti ar kai tututi pameta,bet aciu dievui dazniausiai tik viena karta ax.gif bet va dukryte doh.gif valgo MP tai niekaip negai pramiegoti bent 2-3k neatsikelus biggrin.gif
Atsakyti
NA mamytes pripazinkim kad ir mes pacios ne visada visa nakti ramiai miegodavom (dar pries atsirandant vaikeliui). Juk normalu kad kartais miegas buna prastesnis. Taip ir vaikuciams blink.gif Tik jei taip buna vos ne kiekviena nakti tai tikrai darosi sunku. unsure.gif
Atsakyti
Mes irgi prisidedam prie neramiai mieganciu vaikuciu,tikriausei dar nebuvo ne vienos ramios nakteles,tai atsigerti atsikelia,tai tutuko,o dabar dar ir dantukai prisidejo prie viso sito.
Atsakyti
Ir pas mus ta pati bėdelė... Sūnus kasnakt per miegus verkia,nuramint sunku. Todėl ir tiūtės taip ilgai neatsisakom verysad.gif Gerti naktį neduodu- o ir neprašo. Pas save į lovą guldom tik kritiniais atvejais- kai serga, dygsta dantys, ir mamos bei tėčio artgumas yra būtinas saugumo jausmui užtikrinti. Šiaip nepratinam.
O kokios to priežastys- neaišku. Matyt, reik išaugti tą amžių. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rikutis: 30 rugsėjo 2008 - 11:45
Musu mazyle iki 4men miegodavo visa nakti,o paskui viskas apsiverte aukstyn kojom doh.gif Iki pat dabar prabunda nakti po kelis kartus,kartais ir verkdama,prasosi pas mus i lova ir bandom miegoti toliau 4u.gif
O tutukas pries menesi pasidare nepatogus lotuliukas.gif ,mazai jis mums padejo smile.gif
Atsakyti
Mano sunus, taip pat miegojo prastai nuo pat gimimo. Kai nubusdavo-duodavau pagerti vandenuko (kartais net kas valanda)-daznaiusiai to uztekdavo, po to paskaiciau, kad vaikai sisioja nakti tik atsibude (nemiegodami), tai as duodama vandeni vel ir vel-skatinu atsibudima, tuomet pradejau nebeduoti gerti-tik soskute ar pasupdavau ir ka jus manot, dabar jis atsikelia vos 1 ar 2 kartus per nakti!!! thumbup.gif o buna, kad ir visai neatsikelia!!! thumbup.gif Aisku, kartais reikia ir nuraminti, nes tikrai toks jausmas, kad koki negera sapna sanuoja, tada verkia, bet tai dabar jau nedaznai... biggrin.gif O kartais manau ir augantys dantukai buna kalti smile.gif Be to, jis judruolis, tai ir tai itakos turi... Na, dabar nesiskundziu (kad tik neprisisnekeciau!)
Sekmes ir kantrybes visoms nemiegaliu mamytems (ir teveliams)! Suprantu jus ir uzjauciu, bet tikekit, kad tas miegelis anksciau, ar veliau susitvarkys!!! 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Mano mazyle irgi pabunda nakti bent viena karta. Ateina i teveliu miegama, pasiima mamyte, o po to vel uzmiega be jokio vargo lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
Neseniai perskaičiau D. Einon knygoje "Ankstyvasis ugdymas" prie vaikučių nuo 1 metų aprašymo:
"Kūdikis auga naktį, o tai gali būti skausminga; besikalantys dantys nėra vienintelė neramių naktų prežastis."
Taigi, nemažai mūsų mažiukams tenka visko ištverti verysad.gif
Atsakyti
mano mazike irgi kasnakt pabunda, bet nei klykia nei pas mus i lova prasosi, nei valgyti nei gerti, siaip zyzia krizena, as ja paglostau tai ji vel greit uzmiega. zadu vesti pas chomeopata gal kokiu zirniuku nhuo to yra? ar bandet mamos kas? melisa ar ka nors pan? g.gif
Atsakyti
Mano dukryte iki 4 men ismiegodavo po 7 val. O paskui pradejo keltis kas val. Dabar ismiega nuo 21 iki 1 val, pageria MP ir pradeda keltis kas val, kol as nepaimu pas save doh.gif .
Atsakyti