Įkraunama...
Įkraunama...

Pabudimas naktimis

Mano maziukui jau tuoj pusantru metu, bet nakti irgi keliasi. Per visa laika, gal kelios naktys buvo, kad ismiegojo be pabudimo. Ir dar viena karta nakti geriam misineli, nes nieko kito negeria. Pajaucia, kad ne tas skonis ir meta buteliuka. O neduoti kazkaip dar nebandziau, kartais patempiu ilgiau, tai nors ir nerekia, bet labai pirstuka ciulpia. Gaila pirstuko verysad.gif O siaip tai pabunda per nakti keleta kartu, pasaukia "mama". Kadangi miega kitam kambary, tai nueinu, prigulu salia, kartais ir uzmiegu kartu smile.gif , o kai pabundu einu i savo lova. Taip ir vargstam kolkas. Gal iki vasaros bandysim atprasti nuo gerimo nakti.
Atsakyti
As maitinu MP, ir ketinu maitinti dar keleta menesiuku iki +-2 m, bet neisivaizduoju ka nakti pasiulyti reikes. Jokio misinuko net ragaves nera, vandenuko nakti negeria.....Manau, kad gal visai atsigerti nakti nebenores kai atpras nuo MP:hm .
Atsakyti
Mano sunui metai ir du menesiai. Vis dar nakti duodu misinuko, dazniausiai viena karta, na ir dar viena karta ryte. Neisivaizduoju kaip reikes ji atpratint, nes jau tokio charakterio kad ojojoj.. Jei neduodu pradeda verkt, vos ne isterikuot, oij vargelis.. Kartais ir as bandau kuo ilgiau temp neduodama, ypac kai pati labai miego noriu..
Atsakyti
QUOTE(valerija&leja @ 2009 02 17, 01:05)
as va irgi nujunkyti po biski noriu nes maniske dar papuka ciulpia o jau norisi atpratint po biski jei ne naktiniai maitinimai tai jau papuko nevalgytu visai nes diena ir be jo puikai apseina blink.gif

Niu, pas mus irgi taspats smile.gif , norėčiau jau atpratint nuo naktinio valgymo ir nutraukt maitinimą, bet kažkaip labai sunki man šita procedūra atrodo, neisivaizduoju kaip pradėt g.gif , vandeniuka bandžiau duot, nepripažysta, mišinuko ir karvės pieno negeriam, bet galvoju gal karvės pieną bandyt, o paskui pradėt su vandeniu skiest kaip čia visos daro unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(manima @ 2009 02 25, 12:26)
Niu, pas mus irgi taspats smile.gif , norėčiau jau atpratint nuo naktinio valgymo ir nutraukt maitinimą, bet kažkaip labai sunki man šita procedūra atrodo, neisivaizduoju kaip pradėt g.gif , vandeniuka bandžiau duot, nepripažysta, mišinuko ir karvės pieno negeriam, bet galvoju gal karvės pieną bandyt, o paskui pradėt su vandeniu skiest kaip čia visos daro unsure.gif

As manau bandysiu jau su karves pienu atpratint, ziuresiu kaip cia man seksis.. Tuo labiau kai tie misinukai dabar tokie brangus.. sad.gif o tu pinigeliu ir taip mazai..
Atsakyti
Mano mazylis taip pat miegodamas kazka sneka, bet nelabai daznai. Sapne mes tiesiog isgyvenam kazkokius ivykius kurie atsistiko diena, bet mes ne iki galo juos "isgyvenom".
Atsakyti
na mes atsisakem buteliuko naktim kai suneliui buvo 1.5 m. nors jis labai norei gere bet laikas buvo atpratinti tai vietos pienuko jam vandens daviau tai pora natu paragavo ir nebeprase naktim gert, o pienuko ir dienom dabar labai daug geriam thumbup.gif
Atsakyti
bpries men. suplyso buteliuko tiute,tad ir nebedaviau pienuko,2 naktis zirze,atsikeldavo kad nori pieno,bandziau duoti is puoduko bet negere,o paskui jau ir nebereikejo
Atsakyti
kiek cia musu daug su mazaisiais naktiniais valgytojais 4u.gif bigsmile.gif bigsmile.gif mums jau metukai sukako ir mes keliames per nakty 3-4 kartus gerti misinuko.. doh.gif isgeria visada po 210ml.. taip nuo pat gimimo vargstam..dabar net galvoju,kad jau pripratau blink.gif nes nera taip sunku atsikelti, nors ir i darba reikia keltis... g.gif bandziau ir pries nakty duoti sociau pavalgyti bet vistiek tas pats schmoll.gif apetitas mergytes iš tecio paveldetas ytariu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(_s-i-r-d-u-t-e_ @ 2009 02 25, 00:24)
Mano sunui metai ir du menesiai. Vis dar nakti duodu misinuko, dazniausiai viena karta, na ir dar viena karta ryte. Neisivaizduoju kaip reikes ji atpratint, nes jau tokio charakterio kad ojojoj.. Jei neduodu pradeda verkt, vos ne isterikuot, oij vargelis.. Kartais ir as bandau kuo ilgiau temp neduodama, ypac kai pati labai miego noriu..

pas mane panasus variantas,tik manoji karves pienuka geria.ir pabandyk neduoti, rekia kaip pasiutusi,nesileidzia nei ant ranku imama nei kitaip raminama... ne viena karta bandziau neduoti,bet kas is to,po valandos rekimo nebeistverdavau,arbatele irgi netinka, nakti negeria, nors diena tai tinka.
Atsakyti
mes nuo mišinuko atpratom iš lėto g.gif tiklsiau vieną naktį pasiūliau vandenuko, kitą ir nereikėjo irnesakyk.gif bet užtata vandenuko ir dieną, ir naktį daug išgeriam blink.gif vat ir to kiekį naktį būtų neblogai sumažint bigsmile.gif nes jei neduodi baisiausi pykčiai lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
Mes irgi turim tokia beda, net nezinau kaip cia atpratinti. Nakti geria tik pienuka, joks kitas gerimas netinka. kartais buna kad net 4 kartus keliasi pienuku partaukti blink.gif . bandem sociau pamaitinti pries miega, vistiek keliasi pienuko. Nuo to kilnojimosi, miego kokybe nukencia. Vandenuka geria tik is puodelio arbata diena pageria ir tai nedaug. Nu net nezinau, ka ir daryti g.gif
Atsakyti