Įkraunama...
Įkraunama...

Pabudimas naktimis

mano dukrytei 1m ir 6men.Maitinau savo pieneliu taciau pries savaite apsisprendziau tvirtai, kad nebemaitinsiu daugiau. Maniau bus riksmo unsure.gif Taciau keleta vakaru paverke, o as buvau tvirta nenusileidau. Nuo tada ir nakti nevalgo. O anksciau maziausiai 3 kartus atsikeldavo pienelio atsigerti. Manau cia pades tik kantrybe smile.gif
Atsakyti
Mažiui 1,9 m., tačiau iki dabar per naktį keliasi po tris, keturis, penkis kartus. Visada prabunda verkdamas, prašosi supti. Pasūpuoju, paguldau... Po kokio pusvalandžio ar valandos vėl klyksmai. Vežiojome pas kelis neurologus, dėjom Viburcol žvakutes, gėrėm Acosedum, Sedalia... Stengėmės, kad dienos režimas būtų kuo mažiau jaudinantis. Vakarais nedūkdavom, skaitydavom pasakas, klausydavomės ramios muzikos... Rezultatas - toks pats. Aišku, viltis, kad vaikas iš to išaugs ir leis tėveliams atsikvėpti, miršta paskutinė. Greičiausiai kalti tie patys tėveliai, nesugebėję vaiko laiku pripratinti (mistika man šitas žodis) miegoti savo lovoje ir užmigti pačiam...
Atsakyti
Sweikos mamytes, mano mazyliui jau beveik 2 metukai (uz keliu savaiteliu sueis dveji), bet dar nera buvusios ne vienos nakteles kad ismiegotu visa nakti neprabudes. doh.gif Prabunda atsigerti, arba siaip suverkia. Veziau pas neurologe pasikonsultuoti kad ka daryti kad ismiegotu visa nakti, tai del atsigerimo liepe duoti tik vandenuko, atseit kad gal nebus taip skanu ir nebeprabudines gerti. O siaip neurologe sake kad nieko cia daug nepadarysi, cia tik laiko klausimas atseit ateis laikas ir isaugs. Taigi linkiu stiprybes visoms mamytems soske.gif
Atsakyti
sveikos mamytes,isvargintos naktibalduku biggrin.gif .maniskis kai buvo 1metu tai kokius 3men ismiegodavo visa nakti,be jokiu problemu,1,3m pradejo dygti iltiniai dantukai,nors su kitais jokiu problemu neturejom( dabar jau 16 turim),tada ir prasidejoir kieto maisto kokias 3 savait atsisakydavo ir naktim nubusdavo ir kol negaudavo pavalgyti misinuko neuzmigdavo,maista jau senai pripratinau valgyti,o nakti keltis ir misinuka valgyti niekaip neatprantam verysad.gif apie 24-1 val ir 5-6val dar karta pavalgo.ai dar vienu metu buvo tokie sakyciau oziai uzeje,tai kaip laikrodis 1val nubunda ir neverkia,o saukia,kol laikai ant ranku miega,tik bandyk padeti i lovyte vel akys placios ir saukia,tai taip kokia 1-1,5 likusia nakti normaliai miegodavo.
Atsakyti
dukrai jau 1.3men , jau atpratinau nuo pieno nakti, duodu pries miega. o jai nakti verkia, tai duodu sulciu arba vandens, seniau nepatikdavo, bet priprato. db visai nebereikalauja, nebent anksti ryte apie 8, tada atsigeria ir miega iki 11.30
Atsakyti
anksciau saukdavo kiekviena diena net verkdavo,dabar zymei maziau saukia,buna net aciseda kalba verkia man net baisu pasydaro.o buna kad juokiasi kaska pamurma pasijuokia ir toliau ramei miega.
Atsakyti
mano mazoji kalba vos ne kasnakt - ypac paastreja per pilnati doh.gif
Mes per miegus ir verkiam ( kartais nett isteriskai) tenka ir raminti, zadinti, ir juokiames ir nepasidalinam zaislais su sese ( AKTUALIAUSIA KALBA NAKTI lotuliukas.gif )
Atsakyti
Mano mazylis 1.8 m., bet nakti dar po pora kartu patraukia arbatytes... ax.gif Uzaugs ir atpras... smile.gif
Atsakyti
Mazasis isgeria pienelio pries einant miegoti ir paskui tik apie 8val dar biskeli pienelio isgeria, per visa nakti miega neprabuzdamas bigsmile.gif Kiekvienas vaikas individualiai atpranta nuo naktiniu pagurksnojimu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(alinute.m @ 2009 01 23, 16:15)
Nekalba, tik dabar bandom atprasti nuo tutuko, tai mazoji net neprabudusi saukia - mama, tuti...

Pas mus buna,kad kazka taip smagiai pakalba smile.gif
Bet ir bandom nuo tiutes atpratinti,nes daznai pabunda ir ima verkti,nes si "kramtoske"buna iskritus... g.gif
Atsakyti
Mano mažajam jau nebereikia nieko rolleyes.gif tiesiog pasakiau kad daugiau nebeduosiu, nes kiekvieną naktį keltis mažiausiai 6-7 kartus tiesiog nebeturėjau jėgų. nedavaiau, vieną naktį paverkė, buvo sunku ir ką nieko nebereikia. Mes nebenaudojam nė papučio nė buteliuko. gerioam iš puodelio ax.gif
Atsakyti
Mano suneliui 1,5 m. pries menesi atpratinau nakti gerti MP, dabar maitinu tik ryte ir pries miega nakciai (ir ne guledama o tik sededama).
Anksciau maniskis nakti keldavosi 5-6 kartus MP pasmaguriauti, tad jau igriso taip daznai keltis... Galvojau kad labai bus sunku atpratinti nuo naktinio gerimo, o reikejo tik kantrybes kokiom 3 naktim, negaves parekdavo keleta min ir uzmigdavo vel. dar galvyte paglostydavau ir viskas. Svarbu nenusileisti paciai ir vel neduoti pienuko. O dabar galime su vyru dziaugtis ramiu miegu, nors sunelis miega musu lovoj kartu, atsibunda tik 1 karta ir vel greit uzmiega.
Svarbiausia manau cia pasiryzti paciai mamytei reikia, ir nera taip sunku viskas.
Atsakyti