Įkraunama...
Įkraunama...

Pabudimas naktimis

QUOTE(Alina8 @ 2007 07 08, 15:41)
Kamile iki metu labai prastai miegodavo, o veliau siek tiek geriau, bet irgi daznai nubusdavo, blaskydavosi, tai drauge patare nusipirkti raminamaja Balvociutes arbata ir labai padejo. Sugirdydavau po truputi kokia valanda pries miega ir miegelis kur kas ramesnis budavo... smile.gif

Gal dantukai, o gal pilvelį pučia ir dar gali būti n priežaščių, o čia jau pati mama tyri ieškoti kas yra mažiukui.
Atsakyti
Gali būti įvairių priežaisčių,bet jas reikia išsiaiškinti ir spręsti.Galit pabandyti kalcio su magniu pagerti jie ramina nervų sistemą,jei vaikas patiria daug įspūdžių.Mums padėjo! biggrin.gif
Atsakyti
mums tas siaubingas verksmas praejo, kai prasikale dantukai. Daugiau nebeverke
Atsakyti
maniskiui einanat i penkta menesi isdygo pora dantuku,dabar tapo irzlus,zyzia diena,o taip tai vaiko balso nebuvo girdeti... g.gif gal kam taip buvo?ar jam dar dygs tu dantuku ar tiesiog tie ramybes neduoda unsure.gif
Atsakyti
mano sūnelis ramiai miega naktimis, kai tik pradeda judėti jau man itarimai kyla kad kažkas ne taip, arba sloga artinasi arba temperatūra. o va neseniai visa nakty praklykė, aš taip išsigandau, nes tokio bajerio dar nebuvo pas mus schmoll.gif tai ryte tik pasakė kad skauda ausy, teko greit vežt į polikliniką ir ką gi , ausies uždegimas.
tad jai mažylis būna ramus, ir netiketai pradeda verkti, gali būti kaltos ausytės verysad.gif
o jusiškis mazuliukas, tai dantukai gali labai daug ka duoti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zana4: 12 rugsėjo 2007 - 20:10
Mano vaikui 1.2 metukai. Kalasi jau 12 dantukai thumbup.gif Dabar du dantukai: kruminis ir apatinis. Tai dvi naktis buvo kazkos siaubas, nakti pabusdavo baisiausiai vekdamas ir varkdavo kokias 10 min., niekas nepadedavo nei nesiojimas, nei paemimas i lova doh.gif Ir taip kas 1-2 valandas doh.gif Isigandau, galvojau gal cia reiks greitaja kviesti, nes kitiems dantukams dygstant to nebuvo. Visko prisigalvojau, gal ka suvalge, gal ka prarijo, o gal galvyte susitrenke ir pan. blush2.gif Diena atsirado slogyte, temeraturos buvo 37.2 dalys. Diena taip pat megojo vietoj 2 val. po 0.5 val. Siandien jau aciu dievui miegojome gerai. Temperaturos nera.Manau, dabar, kad tikrai dantukai, nes ikisus pirsta jau tarkuojasi, vadinasi pralindo pro dantenas smile.gif
Atsakyti
Mums tenka keltis nakti taip pat N kartu verysad.gif ir taip nuo 3 men., o iki tol miegodavom neblogai, atsikeldavom tik pavalgyt, o po to kai prasidejo naktiniai verksmai, tai iki siol tesiasi...
Ir mums tikrai kalti ne dantukai, nes pirmas isdygo 10 men., o ir dabar turim tik 6 verysad.gif Pries kiekvieno islindimo pora naktu pasidaro isvis nemiego naktys..
O taip tai prabudinejam kas pusvalandi ir verkiam nezinia ko...
Isbandem Sedalia, ir ramiau elgtis pries miegeli, dabar bandom gert Acosedum, bet pakolkas efekto nesulaukem, nors ji rekomendavo tokiu nemiegaliu mamytes...
Tai nezinau, ar visada del neramiu naktu kalti dantukai...
Atsakyti
Pas mus irgi neramus miegas su klyksmais susijęs su dantų dygimu.. nes vos išlenda koks naujas dantukas, miegelis susitvarko... ax.gif o aš irgi iki tol negalvojau,kad būna toks skausmingas dygimas. Buvom jau su vyru visokių būtų nebūtų ligų prisigalvoję savo mažei..... bet patikrinus ją visapusiškai ir gydytojams nieko rimtesnio neradus, beliko nurašyti tuos naktinius košmarus dantukams... kas keisčiausia,kad dienom būna vaikas kaip vaikas. tik naktim paūmėja viskas... doh.gif nu nieko, išdygs tie dantys juk kažkada... smile.gif kantrybės visoms mamytėms.. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamos, as irgi nesuprantu kas mano mergytei. Pries kelias savaites suejo metukai ir prasidejo.. Jau savaite laiko kaip per nakti atsikelia po koki 15 kartu, kas pusvalandi ir pradeda verkt. tada apverciu ant kito sono ir vel miega, o po pusvalandzio vel tas pats. Iki metu miegodavo nuo 10 val. vakaro iki 8 val. ryto be jokiu atsibudimu. Nesuprantu kas cia darosi. Sakau gal dantys? 4 men. prasikale 2 apatiniai, 6 men. 2 virsutiniai, o po 6,5 men, dar 4 salia esantys apacioj ir virsuj. Po to buvo ramu. 11men. pradejo dygti dar 8! iltiniai apacioj ir virsuj ir kruminiai apacioj ir virsuj, liko prasikalt tik vienam virsutiniam kruminiui, toje vietoje matosi didelis melynas guzas, kuris jau laikosi kelias savaites ir niekaip nepradygsta. Vaikas labai irzlus, dienom mazai miega, baisiai isterikuoja.Nesuprantu ar cia del to dantuko tokie naktinian zyzimai ar dar kas?
Atsakyti
Mano taip pat nakti pabunda, nors jam jau 1.9 m. Nezinau kodel taip yra.
Atsakyti
Maniskis 1,10m irgi buna kartais kad prabunda nakti, bet jis praso gert. Tai visada is vakaro pasidarsu arbatos puodeli nakciai. Arba nori sysiot irgi prabunda ir sako "sysi".
Atsakyti
šiaip vaikams tokio amžiaus nebūtina nakti gerti ir tuo labiau valgyti, aš atpratinau, kai verkia tiesiog paglostydavau galva ir eidavau atgal i savo kambari- pamate kad neverta, tai i savaite karta pasikviecia (mums 1,3m )
Atsakyti