Įkraunama...
Įkraunama...

Pabudimas naktimis

Mano maziulis kasnakt prabunda tuo paciu laiku.Pavargus budavau ,tai pasiimdavau maitinti pas save i lova - taip ir pasilikdavo su manim miegot iki ryto blush2.gif .O dabar jau iprotis vaikui pabusti viduri nakties,atsigert MP ir miegot salia mamos.Aisku,noreciau,kad jis visa nakti ismiegotu savo loveleje,bet taip nera ir nezadu kankint saves nei vaiko.Taip gera pasiimt pas save visa toki minkstuti,siltuti... rolleyes.gif Nuo pat vaiko gimimo dienos nesu nei vienos nakties ismiegojus be kelimosi,taip kad nuo vakaro iki ryto.Vaikai arba miega visa nakti,arba ne.Ir nieko nepadarysi.Reikia prisitaikyt
Atsakyti
Musu lelia irgi pabunda.Jauciu, jog tam ,kad ateitu i musu lova.Patys isipratinom blush2.gif .Bet del to tragedijos nekeliu.
Atsakyti
Mano pipiras taip pat prabunda kiekviena nakti ir prasosi pas mus i lova mirksiukas.gif ,aisku pasiimu ir toliau miegame visi trys laimingi,bet kai pamastau jau laikas atpratinti nuo tokiu kelioniu naktiniu i musu lova bet zinokite sunkiai sekasi jei nepasiimsiu tai dudos oho kokios dudos,kelias nakteles buvo kad ismiegodavo savo lovyteje sakau o jau sis tas bet deja vel prasidejo jo kelimas 3-4val.
Atsakyti
Maniskiui tuoj 1.4 m., bet nakti pabunda n+k kartu doh.gif Pirmas taip pat naktim nemiegojo iki 2 metu. Ka padarysi, toks augimas, reikia kaip nors iskesti 4u.gif
Atsakyti
Mes taip pat dar pabundam nakti. Jei viena karta, tai duodu pienuko, tada toliau ramiai miega. O kai keliasi dar po valgio, tai paglostau, soske duodu. Taip ir uzmiegam ax.gif
Atsakyti
Mano mazajai jau 1m.10men. Pabunda nakti kelis kartus ir ar tai gerti nori, ar tai siaip susapnuoja ka nors negero, tai verkia... verysad.gif
Manau, kad gerti nakti pienuka negerai, nes gaunasi iprotis, skrandis reikalauti pradeda, uztai ir atsibunda... Pratinti nieko neduoti, tai jooo dudas paleidzia ir dar kokias unsure.gif
Kankini save ir vaika. Gal viskas savaime turi susitvarkyti,kai dar truputi paaugs.
Atsakyti
Kokie Jūs visi dar nedideli, o mamos jau svaigsta apie miego naktis.
Va mano Matui vasary bus trys, o vis dar keliamės bent du kartus. Prašo pieno. Bandėm duot vandens, kad atprastų, tai supyksta doh.gif . ir šaukiaPIENIUKOOOOO. Atsigeria ir toliau miega.
Mūsų lovos sustumtos, tai naktį beveik visada atslenka pas mane ax.gif .
Atsakyti
Mes taip pat apie miegojima visa nakti be prabudimo tik pasvajojame doh.gif Mazoji atsibunda 3-4 val., atsistoja lovyteje ir "prasosi" pas mus i lova lotuliukas.gif Pasiguldom pas save, o mazoji dar kiek numigus pradeda maltis, spardytis, ropineti per miegus doh.gif Ir taip be skaiciaus prabundam-uzmiegam blink.gif Tai kaip as atrodysiu kai i darba pradesiu keltis 7 val. g.gif
Atsakyti
Prabunda ir manoji, bet kartais ir pati pasiima buteliuką šalia stovintį atsigeria vandenuko ir toliau miega, bet vat sirgdama pašokdina mane...
Atsakyti
Mano Matui 1m ir menesis jis taip pat prabunda nakti. Kazkaip pradedu galvoti, kad jau nebe tam, kad valgyt ar gerti nori, nes buna duodu pienuko, o jis po pusvalandzio vel verkia. Miega su mumis lovoje, buna paglostau, uzmiega, o po val vel verkia. Taip noretusi jau visa nakti ismiegoti. O dar budavo, kad rytais pradeda verkti ir nesustoja kol neprabunda. Prabunda, tada iskart gera nuotaika ir viskas ok. Ir taip kasdien, tik neseniai tai pasibaige. Neisivaizduoju kodel taip budavo? g.gif Seimoje viskas ok.
Atsakyti
Sveikutės, mano mažoji iki 1.2 mėn. visada išmiegodavo savo lovytėje ir be jokių prabudimų, bet staiga kažkas pasikeitė, pradėjo prabudinėti. Prašosi pas mus į lovą, na ko gi nepadayrsi dėl savo vaiko, įsikeldavom ir toliau miegodavom. Tačiau jau kelios naktys kai ji ir įsikėlus pas save į lovą prabudinėja n kartų, prabudus klykia nesavu balsu verysad.gif , nebežinau ką daryti, nes nieko negaliu jai įsiūlyt, nenori nei pienuko, nei arbatytės, nešioju ant rankų ir tas blogai, atrodo ir dantys nedygsta, ir nesergam, baigia jau stogas nuvažiuoti doh.gif , jaučiuosi baisi mama, nes vieną naktį nebeištvėrus net apšaukiau mažylę, dėl tokio savo netikusio poelgio jaučiu didelį sąžinės priekaištą, mintys neduoda ramybės, kad esu niekam tikusi mama, nemokanti susitvarkyti su savo vaiku ir nesuprantanti kas yra mano mažylei cry.gif . Atrodo, kad tuoj man bus mega_shok.gif
Atsakyti
QUOTE(Arsua32 @ 2007 11 09, 12:09)
Maniskiui tuoj 1.4 m., bet nakti pabunda n+k kartu doh.gif Pirmas taip pat naktim nemiegojo iki 2 metu. Ka padarysi, toks augimas, reikia kaip nors iskesti 4u.gif

As ir taip manau kad toks augimas ir nieko cia nepadarysi nakti prabunda po kelis kartus doh.gif Ir daktarui skundemes bet tas apramino sake ir jo vaikai taip pat ir rekia naktim svarbiausia kad diena butu guvus tai reiskia kad viskas gerai thumbup.gif
Jau dabar po truputuka maziau keliasi nes ziurejau kad dantukai kurie lindo jau islinde tai gal dabar ir ramiau bus iki kitu thumbup.gif
Atsakyti