Įkraunama...
Įkraunama...

Pabudimas naktimis

Mano dukryte irgi iki 1.5m neismiegodavo nakti neisgerusi pienuko unsure.gif buvo labai sunku... nes trukdavo miego,o prisigerusi pieno,jis nebenoredavo eiti miegoti. Bet kazkaip palaipsniui emiai stengtis sociau pavalgydinti diena,vakare,jogurtuka ar vaisiu su arbatyte ar kitu gerimu ir ji nebeprase. thumbup.gif tai taip ir isvargom... pirma tiesa savaite vistiek dar pabusdavo ir prasydavo pieno,bet buvau nusprendusi,kad jau atejo laikas... tai taip beliko mums tas pienukas ne kasnakt,o kartais o kai diena silpniau pavalgydavo. o va jau db mes isvis nebenorim jo. visu pirma pradekit nuo to,kad vaikas nebematytu buteliuko,nes jis iskart kelias asociacijas su pienu... smile.gif
Atsakyti
Mano dukrytei beveik 15 menesiuku, bet nei diena nei nakti be papulio neuzmiega. Buna atveju, kai manes nera namie, ir niekas kitas be mamos jos negali uzmigdyti. Tas labai vargina, jau kaip ir noreciau, kad pasisektu vienai uzmigti kaip nors. As esu pries klykdinima 2-3 val (ar koki Ferberio metoda) kad ismokinti vaika uzsimigdyti.

Gal kas turite patirties iuo klausimu ar kokiu komentaru?
Atsakyti
Sveika, panasi buvo ir pas mus problema. Maitint baikgiau maziu tik pries savaite. Metu laiko dar per nakti valgydavo po kokius 4 kartus, o be papulio nesugebedavo uzmigt. Tragedijos is to nedariau. Pries 2 kokius men pastebejau,kad vaikas jau gali dienos metu uzmigt be papuko. Tiesiog ijungdavau muzika, atsisesdavau ant kedes ir uzmigdydavau ant ranku. Arba lauke vezime. Tiesiog padariau taip,kad diena nebereiketu duoti.Vaikas priprato,kad diena nebegauna. Tada sumazinau naktini maitinima iki 1karto. Liko 1ryte, 1vakare ir 1nakti. Tada nuemiau maitinima ryte, o nakti tembdavau iki paryciu, tarkim kokia 5ryto. Jei pabundam duodavau vandenuko pagerti. Kai nuimdavau 1maitinima taip rezima islaikydavau 1savaite, praejus savaitei,nuimu dar viena ir t.t. Kad vaikas nepatirtu soko ir priprast po truputi kad pieno vis maziau. Taip liko 1 tik vakare pries miega. Su tuo paskutiniu pratempiau 2 savaites, pienas baigesi naturliai, tiesiog maciau ,kad jau truksta, ir baigiau. Nebuvo jokio streso nei man nei vaikui.
Atsakyti
QUOTE(violla @ 2009 07 11, 02:59)
Sveika, panasi buvo ir pas mus problema. Maitint baikgiau maziu tik pries savaite.

Aciukas. Bandysiu ir as taip. Ziuresiu ar po kokio meneiuko iseis diena be papulio uzmiogdyti. Kol kas neiseina jokiais budais. As per daug nesijaudinciau, maitinciau taip gal iki dvieju metu, jei buciau namie. Bet kadangi vaikstau i darba, tai man labai sunku, kai reikia is darbo lekti namo vaiko uzmigdyti, nes niekas kitas negali jos uzmigdyti. doh.gif
Atsakyti
metai 4 menesiukai o geriam ir dar gersim manau ilgai smile.gif na ir lai geria, ka jau cia dabar padarysi. anksciau galvodavau gal nepavalgo diena sociai, kad nakti keliasi, bet kad atrodo valgo ir nemazai.
Atsakyti
Pas mus jau iki metu naktimis nieko negere.Nepripratinom smile.gif
Atsakyti
mes jau nebegeriam pienuko nuo 2 metu.Kazkaip savaime ivyko.Viena vakara nebuvo pienuko(uzmirsau nupirkti),tai pasiuliau arbatele,paverke,kad nera pieno.Atsigere arbateles
Kita vakara vel daviau arbatele,ziuriu ir nelabai reikalnigas jau tas pienukas.Ir nesiuliau
Atsakyti
Mums pasiteisino tas metodas, kad į mišinuką dėti vis mažiau miltelių. Vaikas net nepastebėjo, kad mišinukas po truputį virsta vandenuku biggrin.gif Ir kažkaip vis rečiau ir rečiau prašydavo naktį atsigerti, kol visai nustojo ax.gif
Atsakyti
Tik pirmus menesius duodavau naktimis kruti,o paskui,nors ir pati maitinau labai labai ilgai,naktimis troskuli malsinom vandenuku,jokio pieno gerimo naktimis schmoll.gif
Atsakyti
Na o manoji tai reikalauja nakti arbatos,pries miega turiu paruosti vos ne litra,kuri per nakti ir isgeria unsure.gif
Nez kaip ja atpratint,jei neduodu tai verkia ir viskas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(neessttaa @ 2009 07 31, 14:25)
Na o manoji tai reikalauja nakti arbatos,pries miega turiu paruosti vos ne litra,kuri per nakti ir isgeria unsure.gif
Nez kaip ja atpratint,jei neduodu tai verkia ir viskas doh.gif

Sunui asoti statydavau nakciai, kartais pamperiai neatlaikydavo, nors ir keisdavau atsikelus duot gert. Bet kuo didesnis augo, tuo maziau reikejo arbateles. Kol viena grazia nakti neprase visai. 4u.gif
Atsakyti
As manau ,kad kai ateina laikas vaikas pats nebepraso...
Atsakyti