maniskei 2m. ir beveik 3 men. Viska isbandziau- neatpranta. Tiesa, ne kiekviena nakti geria. Musu gydytoja sake "ir tegul geria jei nori" Sakyciau nepavalgo... bet buna kad ji stipriai pavalgius geria, o kita karta maziaupavalgo ir negeria. Gal tai ir mano kalte. As nakti isgirdus kad ji kuiciasi lovoje iskart begu misinuko daryt, kitakat-jei nemiegu, pries einant gult 1- 2 val. nakties pati mieganciai ikisu

Maniškiui 1m ir 10 mėnesių, kartais irgi geria naktį, ypač vasarą. Kartais išmiega negėręs

O mano merginos ir dbr geria pienuka nakciai.NEseniai buvau tuo susirupinusi nes sako kenkia dantukams(juk nesivalo ju nakti) bet dbr ramiau, kaip pastebejau, kad jau maziau jo ir beisgeria,reciau. tai manau naturaliai jo atsisakys
.
O tai jusu praso, kad paduotumeste
?As ji pasieku lovytese ir pacios pasiima

O tai jusu praso, kad paduotumeste

labukas,as turiu suneli jam dabar metukai ir vienas menesiukas,mes gal pries du menesius metem buteliuka i sona ir miegam ramei nakti.
o darem taip pradejau nuo 60ml pieno ir kiekviena nakti as vis mazindavau veliau daviau 40ml kita nakti tik 20ml kol neliko isvis nieko nuo tos dieno nedaviau naktim nei pieno nei kazko kito,prase pieno pora naktu,buvau kantri ir dvi naktis nemiegojau normalei.vaikas gali zizti del pieno nuo vienos nakties iki maksimum savaites.bukit mamytes kantrios ir nepatingekit naktim pasikankinti.geriau savaite nei dar kokius metus taip naktim keltis.
o darem taip pradejau nuo 60ml pieno ir kiekviena nakti as vis mazindavau veliau daviau 40ml kita nakti tik 20ml kol neliko isvis nieko nuo tos dieno nedaviau naktim nei pieno nei kazko kito,prase pieno pora naktu,buvau kantri ir dvi naktis nemiegojau normalei.vaikas gali zizti del pieno nuo vienos nakties iki maksimum savaites.bukit mamytes kantrios ir nepatingekit naktim pasikankinti.geriau savaite nei dar kokius metus taip naktim keltis.

Mes savo vaikus nuo pieno ar arbatėlių gėrimo atpratinom sekančiai: suėjus 8 mėnesiams pradėjom porą savaičių duot tik arbatą, o po to tiesiog nutraukėm gėrimo ritualą. Taip, vaikas buvo neramus gal 2-3 naktis, na bet refleksas nutrauktas ir nieko nereikėjo.
Šis metodas puikiai tiko visiems vaikams, nežiūrint , kad jie skirtingi sav charakteriais.
Šis metodas puikiai tiko visiems vaikams, nežiūrint , kad jie skirtingi sav charakteriais.
mes jau 3 nakti nebegeriam. nebeduodu ir viskas. ir visai gerai. ryte prabundu ir galvoju: eina sau vaikas verkie turbut gerti norejo, o as miegojau
o jis miega ir nei krust

Aš pienuko naktį nebeduodu nuo 1 m. 3 mėn. Atsisakėm gana nesunkiai,duodavau buteliuką vakare,kiek neisgerdavo-gerdavo naktį.Kartais ten likdavo tik gurkšnelis...Kartą vakare išgėrė visą,o ruošti naują nakčiai-labai tingėjau
,Kai naktį prabudo-tik paguldžiau atgal ir ji ramiausiai užmigo..Nuo to karto nakčiai nebeduodavau.

mano panelė jau senokai nebegeria pienelio naktį, gal nuo kokių 10-11 mėn, tada ir miegoti geriau pradėjo...
vėliau tik prieš miegą išgerdavo, o dabar jau ir to nebegeria
išvis buteliuką jau pamiršo, pati atsigeria iš puoduko su snapeliu, iš stiklinės iš mano rankų arba per šiaudelį dar moka.
o atpratinau vietoj pienelio duodama atsigerti vandenėlio arba silpnos arbatėlės be cukraus
šiaip labai lengvai mums šitas periodas praėjo, užtruko tik kelias nakteles

o atpratinau vietoj pienelio duodama atsigerti vandenėlio arba silpnos arbatėlės be cukraus

Dukrytei beveik pustntru metuku bet pastaruoju metu su miegu isvis kazkokia nesamone. Po teisybei visada su miegu turedavom problemu. Neesu ismiegojus visa nakti nuo jos gimimo. bet dabar tai pabunda kokia 12-1 valanda nakties ir rekia. ropoja lovoj, inkscia, stojasi. nei tai ka skauda, nei tai sapnuoja net nezinau. Tokia pusiau pabudus pusiau miegodama. Isikeliam pas save i lova bet tai irgi nepadeda. Po to po kokios 1-2h blaskymosi uzmiega ir miega iki ryto dazniausiai. nu bet tas naktinis rekimas ir malimasis tai nervina ziauriai....
sveikutes nemiegiuku mamytes
pasipasakosim ir mes
kad nakti prabunda ar kartais verkia per sapnus as jau nekreipiu demesio , tai juk normalu. bet va pas mus tikriausiai kazkas rimciau. uz menesiuko jau bus du metukai, bet vidurynakties pabunda ir negali niekaip uzmigti, o miegelio matosi kad nori ir taip 2-3 valandas malasi, bando miegot, taisosi, sukinejasi, pasnaudzia, vel viskas is naujo... ir taip prasidejo nuo kokio 8 menesio
niekada nebuvo gera miegotoja, bet sitas negalejimas miegoti mane neramina, man atsimenu taip budavo kai dirbau labai itempta darba- jausdavausi pavargusi, noredavu miegoti- o negaledavau miegoti ir negaliu net paaiskinti kodel
siaip mano dukriuke negaliu pasakyt kad labai jau perdetai judri ar kokia isterike. vaikas kaip vaikas
isbandem melisas ir sedalias, maudynes su druskom ir valerijonais, jau nekalbu apie patalynes ir lovytes poziciju keitima, niekas negelbsti absoliuciai
mes gyvenam UK ir cia seimos gydytoja sako kad normalu
parsisiunciau NOTTA lasiuku, bandsim pagert..
laikykites visos
Papildyta:
idomu pas koki daktara
ir kokie vaistukai, nes ziuriu pas mus situacija panasi
jau ir dantukai visi isdyge o kaip nemiga kankina taip kankina

pasipasakosim ir mes

laikykites visos

Papildyta:
QUOTE(Anuziene @ 2008 01 22, 15:31)
Tikrai tokia problema ir pas musu yra, kreipemes pas neurologa, viska ishtyre ir pasake, kad toks vaikas ir nieko nepadarysi, reikia laukti, kol praaugs, praejo jau apie 1,5 metu, problema su miegu ishliko, tad patarimo kreipemes pas viena vaiku daktara, kuris ishklauses mane ir apziurejes mazyle, pasake, kad cia rimtas miego sutrikimas kuri reikia gydyti, ir nedaryti tokios klaidos kaip dar laukti ir laukti, skyre vaistuku, kurie reguliuoja miega.
idomu pas koki daktara

manasis nuo gimimo nemiegodavo visa nakti, atsikeldavo n kartu, neaisku del ko
bet stebuklo sulaukiau, mes jau (tfu tfu) visa savaite miegam be atsikelimo
tikiuosi taip bus toliau