Įkraunama...
Įkraunama...

Pabudimas naktimis

QUOTE(giedred @ 2009 09 01, 09:20)
AS MANAU KAD VISU NAKTI PRABUNDA KURIOS PACIOS MAITINO.

Drįsčiau ginčytis smile.gif

Maniškė net po gimimo išparpdavo visą naktį, vėliau pradėjo prašytis pienuko vieną kart per naktį, o nuo metukų laiko išvykus į bendras atostogas prie pajūrio stebuklingai naktinio užkandžiavimo pati atsisakė ir nebegrįžo prie jo.

O naktiniai prabudimai yra būdingi visiems žmonėms. Tokios yra miego fazės. Svarbu į vaiką nekreipt dėmesio ir nepult linksminti jei jau jo akys atmerktos, jis truputį rangosi, krebžda, balbatuoja kažką. Jei dėmesio negaus, truputi paburbuliuos ir toliau miegos.
Maniškei dabar 2,3 m. ir galiu pasigirti, kad neturėjau nė vienos bemiegės nakties. Tai nežinau ar mano vaikas auksinis, ar mano gyvenimo filosofija - nekelt bėdų, ten kur jų nėra, teisinga.
Atsakyti
QUOTE(giedred @ 2009 09 01, 09:20)
AS MANAU KAD VISU NAKTI PRABUNDA KURIOS PACIOS MAITINO.

schmoll.gif visiskai nesutinku.Mano drauge maitino savo mergaite iki 1 metuku,o si ismiegodavo visa nakti nuo pat gimimo,neatsikeldavo net pavalgyti.ir taip kietai miega jau 10 metu lotuliukas.gif
O mano sesuo visai neturejo pienuko ,bet jos vaikuciai prabudinedavo "standartiskai" biggrin.gif kaip dauguma kudikiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurge3: 13 rugsėjo 2009 - 20:37
O mes lyg siol vargstam, prabunda nuo 2kartu iki 4k. Ir ypac dabar taip suaktyvejo, tai irgi pradejau ligu ieskoti, tai eisim pas neurologa, dar galvoju, kad nuo paskutiniu kruminuku, arba kirmeliu, tai daromes tyrimus bus matyti, nes jau pavargau labai, nors is kitos puses kartais nesuprantu, vakar pvz. pries nakti daviau melisos kosytes Milupos, tai nakti tik viena kart pabudo pienuko atsigerti, po to tik ryte nubudo, tai negalejau patiketi, bet taip laukiu kada jau visa nakti ismiegos bigsmile.gif dabar mums beveik 1.6m
Atsakyti
Mums 13men. miegam visa nakti buna redkarceis prabunda kai soske pameta [ nes be soskes nakti tai negali visa diena nelabai reike]o seip mes nuo dvieju men. pabusdavo tik viena karta per miega pavalgidavo mirksiukas.gif
Atsakyti
mano sunelis (dveju) taip pat pabunda,geria nežmoniškai daug arbatos,po to užmiega,po to vel pabunda,,žodžiu darbuojames visa nakti,pampersu keitimas ir taip toliau,nekalbu apie miegojima musu lovoj,, doh.gif buvo isisukus alergija kol buvo mažesnis,kasydavau per naktis,todel iprato,dabar ačiu dievui praejo,bet vienas nemiega verysad.gif pavargau juodai..nežinau ko griebtis,,,aplink kai pasiklausai kokie draugiu vaikai "teisingi" ir gudrus...net pavydas suima kartais,,matyt pati esu kalta,kažka netaip darau..bet nebegaliu kest to klyksmo..kai negauna atsigert,o skamba nakti kaip žinia dar garsiau negu diena blink.gif
Atsakyti
mum gydytoja patare profilaktiskai duoti vaistuku nu spalinukiu, pabandykite gal pades , vadinasi pirantelis apie 5 lt kainuoja, bet geriau aisku pasitarti pries tai su pediatru smile.gif
Atsakyti
Mniškei tikriausiai iltiniai dantukai dygsta. Siaubas ką ji išdarinėja. Visą naktį virkauja. O jie išsibudina, tai min. valandą reikia čiūčiuoti. Ir ne tai, kad lovelėje, bet ant rankų. Daug kantrybės reikia.
Atsakyti
Mes taip pat susidureme su sia problemele.. jau kokia savaite naktimis kas pusvalandi zyzia, jauciu kad dantukai (kalasi keturi kruminiai). Kitos priezasties nematau, nes viska jau pergalvojau ir nebezinau kas cia dar galetu buti g.gif bet tik keista man ar kruminiai gali greiciau issikalti negu iltiniai? jie auga ne is eiles? nes iltiniu dar neturime blush2.gif kol augo kiti astuoni tai jokiu problemu nebuvo..
dar truputi sunerimau ir del komentaro del spaliniu... unsure.gif
Atsakyti
Žinoma, kad dantukai gali dygti ne iš eilės. Ydomiausia tai, kad dukrytei pirmiausiai viršuje išdygo šoniniai, o tik priekiniai dantukai. IR dabar tikriausiai greičiau išdigs krūminiai nei iltiniai.
Bet sako, kad iltiniai skaudžiausiai dygsta. O jei dar krūvomis, tai išvis...
Atsakyti
nu gal kvailokai paklausiau blush2.gif bet dabar dar gerai paziurejus tai atrodo ir iltiniai greit lys.. tai jei kruminiai nespes islysti ir tie prades tai tada jau kosmaras... nzn kaip cia tvarkysimes doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Linike77 @ 2009 10 02, 13:45)
Mniškei tikriausiai iltiniai dantukai dygsta. Siaubas ką ji išdarinėja. Visą naktį virkauja. O jie išsibudina, tai min. valandą reikia čiūčiuoti. Ir ne tai, kad lovelėje, bet ant rankų. Daug kantrybės reikia.

Maniskei irgi iltiniai kalasi, tai vis darziau ir ilgiau paverkia naktimis. Nors pastoviai ji paverkdavo kol ikisi ciulptuka, net ir nedygstant dantims. Labai jau jautri, visko issigasta- tai telefonas suskambo, tai kas pabelde i duris, bega persigandus tada pas mane verkdama.
Atsakyti
Na, mano dukrytė neleidžia apžiūrėti dantukų, bet kiek spėjau pamatyti, tos iltys ir krūminiai lyg ir neišlindę dar, bet jau nurimo, gerutė pasidarė ir šiąnakt labai gerai miegojo (neskaitant vieno valgymo). O dantenos labai sutinusios, net daktarė stebėjosi, kai buvom nuėjusios skiepytis.
Atsakyti