Įkraunama...
Įkraunama...

Vyro sesuo- kokie jūsų santykiai?

Kaip jums sekasi sutarti su vyro seserim? bicycle.gif
O jei jus esat ta sesuo- tai del ko nemegstat brolio zmonos? g.gif

Klausiu del to, kad mums su vyro sese nepavyko surasti bendros kalbos verysad.gif Ilgai del to pergyvenau, negalejau tuo patiketi, nes esu komunikabilus zmogus, maniau kad su kiekvienu galiu "susisneketi", o cia.. Aisku, ten charakteris ir budas- doh.gif brunette.gif
Pirma laika po vestuviu gyvenom pas vyra su jo tevais ir 5metais jaunesne sese. Ji nuo pat pradziu manes "neprisileido", galejo kelias dienas vaikscioti pro sali lygtai neegzistuociau blink.gif Po saves visur palikinejo baisia netvarka, temokejo 20 metu budama makaronus isvirti, bet niekada nieko jai nepasakiau. Pirma bandziau susidraugauti, bet net pokalbi neimanoma buvo pradeti: atsako vienu zodziu arba ka nors tokio kad pasijunti kvaila.
Pirma labai krimtausi del to, kad ji manes nemegsta, paskui pati pradejau jausti jai antipatija, o po kurio laiko nusprendziau nereaguoti gun_smilie.gif Dabar ji man kaip ir neegzistuoja, nors labai gaila kad taip yra verysad.gif
Atsakyti
Gal čia aš parašiau? mastau.gif Na, gal išskirus tai kad nekaltinu jos būdo ir nieko nežinau ar ji moka virt tik makaronus ar ir dar ką nors. Man irgi labai labai skaudu, bet... po penkių metų pastangų susidaraugaut (arba nors bendraut) pasidaviau ir jau virš metų nemačiau ir nekalbėjau. verysad.gif

P.S. tokia tema jau buvo. 4u.gif
Atsakyti
Mano santykiai su vyro seserim yra puikus,mes kaip drauges mirksiukas.gif Gerai sutariam,apie viska galim pakalbet.Paskaicius kitu pasisakymus net nustebau kodel jos taip nemegsta jusu,nesuprantu del kokiu priezasciu?As pati irgi turiu brolio zmona,tai taip pat nera jokiu piktumu,nors nesam geriausios drauges,bet daugiau nei per 10metu nebuvo jokio nesusipratimo ar pykcio. thumbup.gif Gal del to kad as esu nekonfliktiskas zmogus,o gal paprasciausiai man pasiseke biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Darijana:) @ 2006 11 21, 18:49)
Mano santykiai su vyro seserim yra puikus,mes kaip drauges mirksiukas.gif Gerai sutariam,apie viska galim pakalbet.Paskaicius kitu pasisakymus net nustebau kodel jos taip nemegsta jusu,nesuprantu del kokiu priezasciu?As pati irgi turiu brolio zmona,tai taip pat nera jokiu piktumu,nors nesam geriausios drauges,bet daugiau nei per 10metu nebuvo jokio nesusipratimo ar pykcio. thumbup.gif Gal del to kad as esu nekonfliktiskas zmogus,o gal paprasciausiai man pasiseke biggrin.gif

tai ir apie save nepasakyciau kad konfliktine g.gif
dziaugiuosi kad nors vienos santykiai geri bigsmile.gif nes mano pazistamu panasi situacija, tik kai kuriu ne taip "tragiskai"
Atsakyti
QUOTE(slonko @ 2006 11 21, 23:32)
tai ir apie save nepasakyciau kad konfliktine  g.gif

tai kad ir aš nepasakyčiau, su visais sutariu išskyrus ją doh.gif Bet ji sako kad irgi su visais sutaria išskyrus mane doh.gif Tai ir rask kaltą verysad.gif Svarbiausia, iki pažinties su vyro sese net nežinojau kad tokių problemų buna, galvojau "ko čia nesutart, juk susitinki tik kelis kartus per metus", o pasirodo vat kaip.
Atsakyti
Nors dar vyro neturiu, yra draugas, bet su jo sesrim sutariu puikiai.
Labai smagiai pagyebnom kartu, kai buvo proga, dabar tik susiskambinam ir susirtašom. daug išsiklausinėjau ir sužinojau blush2.gif bet ir šiaip, mane priėmė labai gerai pagal buvusią situaciją.. ax.gif
Atsakyti
senojoj temoj rašiau kokia mano brolienė negera biggrin.gif o daba pati geriausia biggrin.gif geresnės nebūna ir niekada nebus schmoll.gif mat kartu negyvenam, o ir aš per kelis metus matyt labiau subrendau tongue.gif
Atsakyti
Vyras turi 3 seseris, ir sutariam normaliai, tiesa, retokai matomės. Jos už mane nemažai vyresnės. Kadangi esu antra žmona, kartais palygina su pirmąja, gerai, kad mano naudai. Įsivaizduoju, kiek buvo pradžioje apie mane kalbų - gal gerų, o gal ir nelabai.
Atsakyti
QUOTE(Mirėja @ 2006 11 21, 22:40)
tai kad ir aš nepasakyčiau, su visais sutariu išskyrus ją  doh.gif Bet ji sako kad irgi su visais sutaria išskyrus mane  doh.gif Tai ir rask kaltą  verysad.gif

Mano broliene irgi taip sako, tik idomu g.gif , ko brolis nebebendrauja su savo draugais (net su tais, su kuriais kartu augom ir buvo geriausi draugai iki vedybu ) lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lemone @ 2006 11 22, 02:51)
senojoj temoj rašiau kokia mano brolienė negera  biggrin.gif  o daba pati geriausia  biggrin.gif geresnės nebūna ir niekada nebus  schmoll.gif  mat kartu negyvenam, o ir aš per kelis metus matyt labiau subrendau  tongue.gif

Viliuosi kad ir musu atveju taip bus rolleyes.gif
Tik reiketu kad tas negatyvumas isgaruotu, nes vis dar su nuoskauda apie ja galvoju verysad.gif
Karta kai buvau nescia neisgirdau kad ji grizo ir ejau i balkona (jos kambario durys buvo praviros) kabinti drabuzius, o ji pasirodo stovejo uz spintos duru su kelnaitem ir maike (tai paskui paaiskejo), nemaciau jos, beveik pasiekiau balkona kai pasake kazka tipo "ei, kur varai". Pasimeciau, galvoju atsisuksiu tai pamatysiu dar nuoga tai ismukau i balkona. Tai ji isejo i vonia, paskui atejo i virtuve ir prie vyro apsauke mane tokiais necenzuriniais zodziais kuriu nebuvau girdejusi blink.gif Siaip nei mano nei vyro seimoje niekas nesikeikia..
Atsakyti
su savo broliene aš bendrauju tik tiek, kiek reikia bendraut ir ne daugiau schmoll.gif nežinau, ji jaunesnė už mane (nors ne tai esmė aišku) tačiau mūsų požiūriai į gyvenimą labai skiriasi. Ji yra materialistė, pas ją tik vienas klausimas visad: kiek? unsure.gif šiaip manau kirvis atitiko kotą doh.gif koks vyras (brolis) tokia ir žmona (brolienė), o paskiau jie sako, kad su mumis nebendrauja nieks blink.gif
Atsakyti
wub.gif Man pasisekė, visada sakiau, kad man buvo verta ištekėti dar ir dėl to, kad susipažinau su vyro seserim 4u.gif thumbup.gif
Aš su ja kaip su savo dvyne seserim bendrauju ir tai tikrai labai šilti, draugiški santykiai...
Tokio atlaidumo, supratimo ir optimizmo, išminties viename žmoguje retai surasi...
Myliu ją...
wub.gif
Atsakyti