Įkraunama...
Įkraunama...

Vyro sesuo- kokie jūsų santykiai?

o kaip jums sita istorija?
QUOTE(slonko @ 2006 11 22, 11:44)
Karta kai buvau nescia neisgirdau kad ji grizo ir ejau i balkona (jos kambario durys buvo praviros) kabinti drabuzius, o ji pasirodo stovejo uz spintos duru su kelnaitem ir maike (tai paskui paaiskejo), nemaciau jos, beveik pasiekiau balkona kai pasake kazka tipo "ei, kur varai". Pasimeciau, galvoju atsisuksiu tai pamatysiu dar nuoga tai ismukau i balkona. Tai ji isejo i vonia, paskui atejo i virtuve ir prie vyro apsauke mane tokiais necenzuriniais zodziais kuriu nebuvau girdejusi  blink.gif  Siaip nei mano nei vyro seimoje niekas nesikeikia..

Atsakyti
jokiu santykiu ax.gif kas yra labai gerai thumbup.gif susitinkam per seimos balius ir persimetam na maximum pasisveikinimu plius vienu sakiniu. kaip ir nera jokios antipatijos, tiesiog amziaus skirtumas nemazas
Atsakyti

o kai as istekejau, mano vyro sesei buvo 34 m. tai dar ir senmerge. ( tu laiku skaiciavimais )
Dabar jai 58. ji vis dar senmerge. ax.gif
Ir mes vis dar zaibuojames. gun_rifle.gif , bet nesipykstam. Cia tokia musu bendravimo forma. thumbup.gif
Atsakyti
Kai as istekejau, mano vyro sesuo buvo 16 metu. biggrin.gif Amziaus skirtumas buvo beveik desimt metu. Nelabai daug bendravome, nelabai megau kol ji buvo neistekejusi, nebuvo man priimtinas jos mastymas,bet neignoravau. schmoll.gif Buvo sventes, aeidavo i svecius, viskas buvo normaliai. Kartais kai kas ir nepatikdavo bet nutyledavau, gal ir jai kas nepatikdavo bet man nieko nesakydavo. Dabar kai jin jau istekejusi ,turi pora vaiku, mes sutariame puikiai, vieno vaikelio esu kriksto mama. Mielai bendraujame, pasitariame, pabaliavojame kartu. rolleyes.gif
Gal tada poziuriai skyresi del brandos trukumo, taip kad ateityje gal ir jus NESUTARIANCIOS susidraugausite, reikia nesureiksminti smulkmenu ir suvokti kad mes kiekvienas turime ir to kas ne kiekvienam patinka. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirėja @ 2006 11 22, 22:56)
na, aš tai vėl bandžiau suprast gal čia aš parašiau.
P.S. nors dar kartą pakartosiu, jos nekaltinu, nežinau kodėl mūsų santykiai tokie, tiksliau dabar jokie... biolaukai nesutapo  g.gif nors man ji iš esmes patinka ir manau galėčiau bendraut, bet kažkaip santykiai neužsimezga nors tu ką  verysad.gif Ir kalbėjomes ir išsiaiškint bandėm...  irnesakyk.gif

gal cia pavydas? g.gif na, del brolio..
jauciu reikia mums, Mireja, susitikti, labai jau daug bendro lotuliukas.gif o jei rimtai tai kiek dabar tai sesei, ar didelis metu skirtumas? mus skiria 5 metai..
mes ta tema nesikalbejom, nes is vis neimanoma su ja apie nieka sneketi, viskas baigiasi keletu zodziu schmoll.gif per visus tuos 5-6 metus daugiausia 2 frazes is eiles viena kitai pasakem blink.gif ka jau sakyti apie tokius sirdingus pokalbius lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo slonko: 22 lapkričio 2006 - 23:39
QUOTE(Mirėja @ 2006 11 22, 21:56)
Ir kalbėjomes ir išsiaiškint bandėm...

na jei mano brolienė man tuo metu būtų šitaip sakius, aš turėjau labai gerą atsakymą. ji man buvo padarius zbitką, uoj didelę zbitką. labai pykau, labai rėkiau, vadinau baisiai ir pelnytai. ji tą suprato, verkė, atsiprašinėjo. be abejo atleidau. bet po to įvykio dar ilgą laiką normalių santykių nebuvo. visaip aš sau kaliau į galvą, kad jau gana piktumų, kad jau laikas pamiršti. ir kiekvieną kartą vis sau pasižadėdavau - kai tik pamatysiu, kalbėsiu lyg nieko niekad nebuvo. bet negalėjau. tik pamatydavau aš ją ir mano visi pasižadėjimai išgaruodavo. nu niekaip nepersilaužiau. bet laikas mums visas žaizdas išgydė. jau teko ir prieš brolį piestu stot, a kam jis mano bolienei negeras smile.gif
tai mažu ir pas jus buvo kažkas tokio, ko negalit / nenorit pripažint, dėl ko tos piktosios sesės taip bjauriai elgiasi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(slonko @ 2006 11 23, 00:39)
gal cia pavydas?  g.gif  na, del brolio..

itariu ir tai gali buti priezastis.
Vidurine vyro sesuo yra baisiai nesavarankiskas zmogus, kuris buvo priprates, kad vyresnis brolis aplink ja sokineje. Ir mane buvo bandziusi lygiai taip pat priversti aplink ja sokineti ( vln lankesi ne karta, bet kai atvaziavo i mandatine komisija, tai reikalavo, kad ja kas nors butinai lydetu, kad viena nesusitvarkys. Tuo kam nors tapau as. Palikusi savo metu neturinti vaika, lydejau astuoniolikos metu vaika i mandatine).
Ir kai po truputi daviau suprasti kad tikrai nebus taip kaip anksciau ( viena karta apreke mane, kaip as drisau neperspeti, jog musu masinos bagazine jau uzimta. Panele mat turejo kitu planu, apie kuriuos net nesiteike perspeti) isizeide. Dabar nebendraujame - nebent susitinkame darbo reikalais ( dirbame vienoje srityje) arba kai nuvaziuojam pas vyro tevus. Bet tai apsiriboja tik labas ir mandagumo tikslais " kaip sekasi"
Labiausiai gaila, kad del to kencia mano sunus - jinai yra jo krikstamote, bet visiskai nesiteikia bendrauti su vaiku.
Atsakyti
QUOTE(Lemone @ 2006 11 23, 01:30)
tai mažu ir pas jus buvo kažkas tokio, ko negalit / nenorit pripažint, dėl ko tos piktosios sesės taip bjauriai elgiasi  mirksiukas.gif

koks ten "kazkas", jei nuo pat pirmu dienu manes venge; mes tiek nebendravom, kad galetume kazko viena kitai pridirbti, is vis viena kitos gyvenime nedalyvavom niekada g.gif
buvo tas nemalonus konfliktas (auksciau), bet jau metai po vestuviu (t.y. gerus 3 metus jau viena kita pazinojom), ir santykiai be to ivykio jau buvo nekokie doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lemone @ 2006 11 23, 01:30)
tai mažu ir pas jus buvo kažkas tokio, ko negalit / nenorit pripažint, dėl ko tos piktosios sesės taip bjauriai elgiasi  mirksiukas.gif

Mane apstaugė maždaug 10-15 sekundžių nuo pažinties pradžios. Jos brolis net nespėjo mano vardo ištart. Manai per TIEEEEEEEK DAUG laiko spėjau kažką prisidirbt? g.gif

QUOTE(slonko @ 2006 11 23, 11:05)
koks ten "kazkas", jei nuo pat pirmu dienu manes venge; mes tiek nebendravom, kad galetume kazko viena kitai pridirbti, is vis viena kitos gyvenime nedalyvavom niekada  g.gif
buvo tas nemalonus konfliktas (auksciau), bet jau metai po vestuviu (t.y. gerus 3 metus jau viena kita pazinojom), ir santykiai be to ivykio jau buvo nekokie  doh.gif

blink.gif Klausyk, jau nebejuokinga biggrin.gif Gal tu tai aš???
Atsakyti
QUOTE(Mirėja @ 2006 11 23, 15:42)
blink.gif Klausyk, jau nebejuokinga  biggrin.gif Gal tu tai aš???

tai sakau laikas mums susitikt ir alc.gif is bedos biggrin.gif
juolab kad tame pat rajone gyvenam tongue.gif
Atsakyti
Sy vyro sese sutariam labai gerai. Tiesa, gyvenam toli viena nuo kitos, bet kai susitinkam, negalim atsišnekėt thumbup.gif
O va su brolio drauge sutariam... Hm, kaip čia pasakyt? g.gif Nei gerai, nei blogai. Susitinkam labai retai, nors abi gyvenam tam pačiam mieste. Kai susitinkam, jei aš kalbinu, ji man atsako. Jei ne - tyli. Aš prieš ją tikrai nieko blogo neturiu. Jei broliui su ja gerai, man-juo labiau. Bet kažkodėl santykiai nesiriša.
Atsakyti
QUOTE(RenataA @ 2006 11 23, 16:55)
O va su brolio drauge sutariam... Hm, kaip čia pasakyt?  g.gif  Nei gerai, nei blogai. Susitinkam labai retai, nors abi gyvenam tam pačiam mieste. Kai susitinkam, jei aš kalbinu, ji man atsako. Jei ne - tyli. Aš prieš ją tikrai nieko blogo neturiu. Jei broliui su ja gerai, man-juo labiau. Bet kažkodėl santykiai nesiriša.

tai gal ji jauna labai, drovi, kad taip nekalba g.gif
nors "musiske" ne is drovioju, bet irgi kalbet nenori lotuliukas.gif
Atsakyti