Įkraunama...
Įkraunama...

Teminės vestuvės

Sveikutes, musus vestuves 2011 4u.gif
planuojam tematika: jurine, nes gyvenam salia juros 4u.gif 4u.gif
radau keleta pavysduku pas jus. labai faini wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Gaivinu temelę. Aš irgi sprendžiu bent jau kokias spalvas pasirinkti puošybai, kad pakvietimai, stalo korteles ir sales dekoras butu suderinti. Mastau apie balta ir sampanine spalva, aisku nieko ryskaus, bet manau visai iskilmingai turetu atrodyti, tik perziurejus temele neradau tokiu pavyzdeliu, gal kuri taip pat rinkotes tokias spalvas ir galite pasidalinti idejomis, nuotraukomis?
Atsakyti
Dabar šovė į galvą, o jeigu per vestuves angeliukų tema būtų, kaip jums? Pamergėms nupirkti sparnelius baltus mirksiukas.gif lotuliukas.gif o pabroliai gal be nieko arba su aureolem? ar jau čia karnavalas ne vestuves butu?
Atsakyti
QUOTE(jurakvepuok @ 2010 11 26, 13:41)
Dabar šovė į galvą, o jeigu per vestuves angeliukų tema būtų, kaip jums? Pamergėms nupirkti sparnelius baltus  mirksiukas.gif  lotuliukas.gif o pabroliai gal be nieko arba su aureolem? ar jau čia karnavalas ne vestuves butu?

turbut priskirciau tokia tematika karnavalui g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurakvepuok @ 2010 11 26, 14:41)
Dabar šovė į galvą, o jeigu per vestuves angeliukų tema būtų, kaip jums? Pamergėms nupirkti sparnelius baltus  mirksiukas.gif  lotuliukas.gif o pabroliai gal be nieko arba su aureolem? ar jau čia karnavalas ne vestuves butu?

Karnavalas. Ir dar toks kicinis.
Nebent pasiimt ta "angeliuku" tema tik stalo, sales puosimui. Bet jau pamerges su sparneliais ir pabroliai su aureolem - vaiku darzeli primena...
Atsakyti
QUOTE(jurakvepuok @ 2010 11 26, 14:41)
ar jau čia karnavalas ne vestuves butu?

Nebent vestuvės Kalėdų laikotarpiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš irgi temą sugalvojau, norėčiau, kad kas pakritikuotų su argumentais. MB be nuomonės, o brolis sako, kad labai jau nuvalkiota tema rolleyes.gif

Na žodžiu, tema būtų retro. Tai yra viskas, kas liečia aprangą, šukuosenas, netgi papuošimus ir muziką. O spalvos: žalia ir geltona smile.gif pagrinde žalia
Atsakyti
QUOTE(mafijozė @ 2010 11 30, 16:27)
Aš irgi temą sugalvojau, norėčiau, kad kas pakritikuotų su argumentais. MB be nuomonės, o brolis sako, kad labai jau nuvalkiota tema  rolleyes.gif

Na žodžiu, tema būtų retro. Tai yra viskas, kas liečia aprangą, šukuosenas, netgi papuošimus ir muziką. O spalvos: žalia ir geltona smile.gif pagrinde žalia

drinks_cheers.gif labai labai labai gera tema biggrin.gif mano tema tokia pat wub.gif tik spalvos dominuojancios tai auksine ir tamsiai melyna bigsmile.gif manau tik suknele beliks kur rast retro stiliaus,o gal tiks A-line? kaip manote? ar geriau su neriniais?
Atsakyti
QUOTE(Lady*love @ 2010 11 30, 18:47)
drinks_cheers.gif  labai labai labai gera tema biggrin.gif  mano tema tokia pat wub.gif  tik spalvos dominuojancios tai auksine ir tamsiai melyna bigsmile.gif  manau tik suknele beliks kur rast retro stiliaus,o gal tiks A-line? kaip manote? ar geriau su neriniais?

na, as tai su neriniais galvoju. Suknele turetu but siek tiek pusta, bet nesiekti zemes ir tada priderinus kokius spalvotus batelius turetu gana zaismingai atrodyt:)
Atsakyti
QUOTE(mafijozė @ 2010 11 30, 17:27)
Aš irgi temą sugalvojau, norėčiau, kad kas pakritikuotų su argumentais. MB be nuomonės, o brolis sako, kad labai jau nuvalkiota tema  rolleyes.gif

Tema nebloga, bet jei norit buti labai originalus - netinka, nes tokios vestuves jau mazai ka stebina smile.gif
Man asmeniskai - grazu, bet tik tada, kai viskas sudeliota iki maziausiu smulkmenu, o ne tik retro stiliaus nuotaka.
Smagu, jei ir sveciai "pasiraso" tokiai idejai ir neiskris is bendro konteksto, kad butu parinkta tam tikra muzika, papuosimai, automobiliai, galbut net gi maistas, vakaro zaidimai (jei tokiu bus).
Spalvos - zalia ir geltona man nelabai, bet tikiu, kad pasistengus galima sukurt ypatinga atmosfera:)
Atsakyti
QUOTE(Wunderbar @ 2010 12 01, 22:32)
Spalvos - zalia ir geltona man nelabai, bet tikiu, kad pasistengus galima sukurt ypatinga atmosfera:)

o kokia spalva jūsų nuomone tiktų retro stiliui ? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mafijozė @ 2010 11 30, 13:27)
Na žodžiu, tema būtų retro.

Kelinto dešimtmečio retro imat, nes retro gali būti ir 20-ieji ir 70-ieji, o stiliaus skirtumas tai ojojoi koks wink.gif
Atsakyti