Įkraunama...
Įkraunama...

Teminės vestuvės

dar teminems vestuvems 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pantera83: 30 sausio 2009 - 19:50
O man labai graziai atrodo, kai dominuoja ryskios, svelnios spalvos...tokios kaip sviesiai melsva, zalia, rozine, geltona ar sviesiai alyvine... Jolab jei vestuves vasara ar pavasari, tokiu budu labai graziai dera spalvos prie zalumynu, gamtos. ax.gif
Atsakyti
Musu vestuviu tema bus aukso spalva. Kvietimus, saldianiu dezutes parinkom auksinius, tik nesugalvoju, kokias geles rinktis stalo puosybai, kaip dar idomiau papuosti sale...
Atsakyti
gal tau tiktu,geltonos geles ax.gif dar sale,puosdama imaisyk rausvu atpalviu,kad butu koks ats[indys 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes,
As nauja siame forume, pokolkas dar nieko nezinu apie vestuves nes as savo planuoju 2010, bet zinau viena kad mano vestuviu tema bus saulegrazos, turiu kelias nuotraukas, gal ir jums bus idomu. smile.gif

http://www.beach-wed...ding-cakes.html
http://theweddingdec...sunflowers.html
http://www.streetdir...corations/2592/
http://www.brides.co...?#_slide=125098

Tai tiek pasiulimu, jeigu turite kokiu patarimu ar pasiulimu nuosirdziai laukiu. smile.gif
Atsakyti
Ir as apsigalvojau tongue.gif Imsim baltus balandelius musu sventei, manau bus begalo romantiska wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dovilia85 @ 2009 03 04, 04:28)
Sveikutes,
As nauja siame forume, pokolkas dar nieko nezinu apie vestuves nes as savo  planuoju 2010, bet zinau viena kad mano vestuviu tema bus saulegrazos, turiu kelias nuotraukas, gal ir jums bus idomu. smile.gif

Tai tiek pasiulimu, jeigu turite kokiu patarimu ar pasiulimu nuosirdziai laukiu. smile.gif

oi labai grazu tema saulegrazos thumbup.gif

mes tai tik antrai dienai renkames tema, havajai, perspejom visus, jokiu priekaistu thumbup.gif visus svecius aprupinsim havajiskom girliandom biggrin.gif tikiuosi bus sauni dienike thumbup.gif
Atsakyti
ax.gif Ruosiu tema su angeliukais..... gal kas turi pavyzdziu.....
gal kas zinote kur pirkti mazu stikliuniu (plastikiniu) angeliuku??
Papildyta:
Pantera83 - tu nuostabi ax.gif
pabelbejai man smile.gif
Atsakyti
kaip grazu ir saulegrazos, ir angeliukai....
as tai dabar tik renkuosi spalvas - ka patartumet rugsejo menesio vestuviu spalvu paletei?
as galvoju gal saulegrazas - jos man su rudeniu asociuojasi. butu geltona, rusva gal spalvos... oranzine...
nzn.... wink.gif
Atsakyti
QUOTE(wit@ @ 2009 05 14, 17:27)

Pantera83 - tu nuostabi  ax.gif
pabelbejai man smile.gif

kuo pagelbejau? mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(VikiPiki @ 2009 05 14, 20:44)
kaip grazu ir saulegrazos, ir angeliukai....
as tai dabar tik renkuosi spalvas - ka patartumet rugsejo menesio vestuviu spalvu paletei?

tiktu obuoliuku tema, foto jau esu ikelusi mirksiukas.gif

gal rugsejui ir ankstoka, bet gal ir si tema tiks, ypac jei men. pab.: gal rugsejui ir ankstoka, bet gal ir tiks, ypac jei men. pab. 4u.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif ziuriu temuke kaip ir pamirsta, susigalvojau, kad noriu teminiu vestuviu, man vien spalvinio per maza, be to ta pacia tematika ir dovaneles sveciams padaryciau pati. Tik vat dabar suku galva ka cia idomesnio sugalvojus g.gif ? Pavyzdziui roziu, sirdziu, gulbiu, balandziu ir ypac drugiu temos nenoriu, nes man atrodo per daug jau sitie visi dalykai nuvalkioti ir nebeidomus, norisi kazko orginalaus, bet kartu ir kad tiktu vestuviu tematikai, pvz, galvojau kazka su medumi, bitutemis, bet MB kazkaip nelabai sitai patiko, nors jis pats net labai susijas su bitemis blush2.gif kadangi vestuves pavasari, norisi kazko gaivaus, bet vel, kad tokiu kaip po geliu nelabai noriu, nes neturiu savo megstamiausios, o kose perkrauti vel gi doh.gif ka dar galima sugalvoti? Nuo juros toli, tad mums ne i tema, saulegrazos-rudeniui tik, kazko zalio nei i kalbas, net purto nuo sios spalvos doh.gif ka dar sugalvojus? gal kas mestels kokia ideja?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ign@siux: 10 spalio 2009 - 14:08
QUOTE(ign@siux @ 2009 10 10, 15:06)
sveikutes 4u.gif ziuriu temuke kaip ir pamirsta, susigalvojau, kad noriu teminiu vestuviu, man vien spalvinio per maza, be to ta pacia tematika ir dovaneles sveciams padaryciau pati. Tik vat dabar suku galva ka cia idomesnio sugalvojus g.gif ? Pavyzdziui roziu, sirdziu, gulbiu, balandziu ir ypac drugiu temos nenoriu, nes man atrodo per daug jau sitie visi dalykai nuvalkioti ir nebeidomus, norisi kazko orginalaus, bet kartu ir kad tiktu vestuviu tematikai, pvz, galvojau kazka su medumi, bitutemis, bet MB kazkaip nelabai sitai patiko, nors jis pats net labai susijas su bitemis blush2.gif kadangi vestuves pavasari, norisi kazko gaivaus, bet vel, kad tokiu kaip po geliu nelabai noriu, nes neturiu savo megstamiausios, o kose perkrauti vel gi  doh.gif ka dar galima sugalvoti? Nuo juros toli, tad mums ne i tema, saulegrazos-rudeniui tik, kazko zalio nei i kalbas, net purto nuo sios spalvos  doh.gif  ka dar sugalvojus? gal kas mestels kokia ideja?

g.gif o kodel nenori juros tematika, man tai grazu ir idomiai galima sugalvoti papuosima sales, kvietimus padaryti taip pat
Atsakyti