Įkraunama...
Įkraunama...

Teminės vestuvės

QUOTE(Blue_rose @ 2007 04 18, 08:04)
Gal turi kokiu pati pavyzdeliu su retro tema, bet grynai vestuvems ???
Jei gali - imesk...  mirksiukas.gif

O kaip pas jus sveciai.. irgi rengsis RETRO TEMA? gal ant pakvietimu paraset...del aprangos?  ax.gif

Oi.... sveciu tai tikrai nevarginsiu su apranga (nors jiems visiems buvo pranesta ax.gif ). Jau uztenka ir del pulko susisukau sau galva doh.gif Viena nori to, o kita to. Tad paprasiau (kadangi mano pamergytes bus jaunutes), kad suknutes butu iki keliu, plaukuciai tvarkingai suristi (jokiu butu ne sanjonai doh.gif ) ir pastelines spalvos (ne ruzavos, ne elektrik). Pakvietimai, stalo korteles ir labai santurus. Restorana ir pasirinkau pagal savo stiliu (retro). Dar norejau issinuomot senovines masinikes, bet ju kainos....stulbinancios doh.gif Jau geriau medaus menesiui pasiimt tuospinigelius thumbup.gif Suknele mano bus ir laaabi paprasta, batukai ir ovaliom nosytem. Nu daugiau net nzn. Tad ir galvoju,gal dar kas kokiu ideju turi?
Atsakyti
As, atrodo, siemet nebusiu originali biggrin.gif Musu vestuves taip pat juros tema...Vyraus zydra spalva, visa kita dekoruota kriauklytemis, juru zvaigzdemis ir kt. smulkmenomis susijusiomis su jurine tema...Myliu as ta jura...ka bepadarysi wub.gif ax.gif
Atsakyti

user posted image

Vienas komentaras mergos del dekoraciju su plaukiojanciom zvakutem. As taip pat susizavejau, bet po to isitikinau, kad tai tinka tik tusciam stalui. Nes jeigu padedi tuos indus ant maistu nukrauto stalo, tai pradingsta visas grozis, nieko nebesimato.....
pas mane juokaujanciu buvo, kad cia alia naujoviska misraine ar ka biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Smailiukas @ 2007 05 15, 15:25)
Vienas komentaras mergos del dekoraciju su plaukiojanciom zvakutem. As taip pat susizavejau, bet po to isitikinau, kad tai tinka tik tusciam stalui. Nes jeigu padedi tuos indus ant maistu nukrauto stalo, tai pradingsta visas grozis, nieko nebesimato.....
pas mane juokaujanciu buvo, kad cia alia naujoviska misraine ar ka biggrin.gif biggrin.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif ir as norejau darti toki papuosima,bet is anksto pagalvojau apie tai,kad nebus vaizdo,jei stalai valgiais nusikraus blush2.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Atsakyti
Galima lietuvoje pasirodo vestuves ir karaliskai svesti... viduramziu pilyje

Karaliskos viduramziu vestuves

wub.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Blue_rose @ 2007 05 19, 12:13)
Galima lietuvoje pasirodo vestuves ir karaliskai svesti... viduramziu pilyje

Karaliskos viduramziu vestuves

wub.gif

user posted image

drinks_cheers.gif as seniai si fakta zinau ir labai norejau taip,tik tam reikia geros sumeles verysad.gif Reikes palaukti,kokia 10m,sutaupyti,o tada pasidaryti svente dar viena biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aggate @ 2007 05 19, 15:06)
drinks_cheers.gif as seniai si fakta zinau ir labai norejau taip,tik tam reikia geros sumeles verysad.gif Reikes palaukti,kokia 10m,sutaupyti,o tada pasidaryti svente dar viena biggrin.gif

O tai kokios sumelės reikia? Jų psl. jokiso info apie tai nera g.gif
Atsakyti
QUOTE(stirna_Liu @ 2007 05 23, 15:54)
O tai kokios sumelės reikia? Jų psl. jokiso info apie tai nera  g.gif

I tokio stiliaus svente ieina riteriai,fakyrai,pilis ir t.t.Tai galima suma isivaizduoti.Riteriai kainuoja 1500lt,kaip ir visa kita po tiek pat(fakyrai,muzika senovine...)+pilies nuoma...Tikslios sumos nezinau,bijau gasdinti,bet tikrai kainuoja labai daug ax.gif Kas turi pinigu daug,tam nera kas tokie dalykai,bet is algos mazos taupyti reiketu daug metu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aggate: 23 gegužės 2007 - 15:00
Pametėsiu keletą smulkių idėjų temoms: jūros, konkretaus spalvų derinio tema, drugelių, saulėgrąžų, lino, aukso, sidabro ir t.t mirksiukas.gif Gal dar kas pratęs šį sarašą?
Susiję su dekoru, puošyba, rūbais ir pan.
Atsakyti
Pas mane bus drugelių ir aukso ir prabangos tema smile.gif gal ir nuobodu, bet šiaip labai fainai viską derinti būtent su šiomis detalėmis smile.gif
Dar esu girdėjus pas vienus buvo meškiukų tema, pas kitus ruduo - viskas buvo dekotuota klevo lapais,
Atsakyti
As maciau vestuves,kuriu tema buvo obuolys blush2.gif Daug zalsvos spalvos ir prie puoksciu pritvirtinti obuoliai.Na,atrode ispudingai,nors isivaizduoti gal sunku blush2.gif As irgi nelabai isivaizdavau,kol nepamaciau gyvai ax.gif
O mes patys rinkomes pacia lengvausia tema ax.gif blush2.gif
Atsakyti