http://snippetandink.blogspot.com/
va- ten rasi ne tik vestuviu svenciu, bet maciau, kad kalediniu ir helovynui minciu yra
va- ten rasi ne tik vestuviu svenciu, bet maciau, kad kalediniu ir helovynui minciu yra

Man irgi sunkiausia nuspresti spalva, o paskui derinti jau ir tema.
Na pastelines spalvos,tokios kaip zydra ir rozine jau labai klasikines, tai daug ka galima priderinti
Na pastelines spalvos,tokios kaip zydra ir rozine jau labai klasikines, tai daug ka galima priderinti

Gali pasiziurineti tame puslapiuke -ten gausu informacijos. Gal verta butu atsizvelgti i pomegiu, hobi. Tarkim, jei vyras medzioja, galima pritaikyti tema medziokles ... ten yra tema tokia, jei koks dviratininkas, tai galima retro :)dviraciu tema vystyti.Arba gal pati koki pomegi turi ar profesija kazkokia idomi.... as tai mastau apie zydra ir dramblio kaulo tokia labiau auksine. viilniuje savanoriu pr. naujame dangoraizy yra nuostabi parduotuve vestuviu proga, kur pilna ivairaus stiliaus kvietimai ir atvirukai.
man labai patiko tema parinkta pagal daina Musu dienos kaip svente kaip zydejimas vysnios. Tai si tema jau buvo ir ant kvietimu. Pabaigoje kvietimo buvo si fraze.
O pacioje sventeje vyravo vysnines spalvos akcentai, net i nuotakos puokste buvo ikomponuota vysniu. tortas buvo su vysniomis, visiems sveciam buvo isdalinti sios dainos zodziai ir visi kartu labai linksmai ja dainavo, o atminimui sveciai kiekvienas gavo saldainiu kur vysnia yra likeryje. Beto manau kad vysnios ir siek tiek prasminga, jos auga kekelemis tai po dvi vysnaites reiske kaip ir dvieju zmoniu sajunga. Siaip is tiesu buvo labai romantiska grazu is skanu
O pacioje sventeje vyravo vysnines spalvos akcentai, net i nuotakos puokste buvo ikomponuota vysniu. tortas buvo su vysniomis, visiems sveciam buvo isdalinti sios dainos zodziai ir visi kartu labai linksmai ja dainavo, o atminimui sveciai kiekvienas gavo saldainiu kur vysnia yra likeryje. Beto manau kad vysnios ir siek tiek prasminga, jos auga kekelemis tai po dvi vysnaites reiske kaip ir dvieju zmoniu sajunga. Siaip is tiesu buvo labai romantiska grazu is skanu

Sveikos, būsimos nuotakos
Noriu ir aš prisijungti į gausų jūsų būrį
Mūsų šventė taip pat artėja.. Labai gražių minčių radau, tai noriu ir aš teminių vestuvių!
Man tai kilo tokia mintis, kaip rytietiškų tradicijų vestuvės
Bet vieta, kur planuojame švęsti, visiškai tam netinkama.. Taip kad teks kažką kita sugalvoti.. Kažkur mačiau temą Šokoladas! Manau, super

Mūsų šventė taip pat artėja.. Labai gražių minčių radau, tai noriu ir aš teminių vestuvių!

Man tai kilo tokia mintis, kaip rytietiškų tradicijų vestuvės

Mano vestuvese bus daug ramuniu visur, masinu pauosime, stalo dekoravime, pamergiu gelese, bernu atlapuose, mano puoksteje, plaukuose, pakvietimuose, ant torto, servietelese prie kiekvieno, dovaneliu visiems sveciams popierius, ir dar bala zino kur. Taip pat galvoju įtraukti ir braškes jei tik pagal sezona bus tuo metu arba kaip iseiti matau dar zemuogiu ugliai su uogom man labai grazu jos puoksteje ir siaip prie ramuniu tinka.
kazkurios merginos minejot juros tematika, dabar narsydame aukcione radau vaikui jureivio kostiuma (gaila nemoku ikelt nuotrauka) tai pagalvojau, kaip fainiai atrodytu taip aprengtas berniukas, kuris ziedus nesa

QUOTE(Ingusia31 @ 2008 02 14, 09:49)
Mano vestuvese bus daug ramuniu visur, masinu pauosime, stalo dekoravime, pamergiu gelese, bernu atlapuose, mano puoksteje, plaukuose, pakvietimuose, ant torto, servietelese prie kiekvieno, dovaneliu visiems sveciams popierius, ir dar bala zino kur.

Smagu prisiminti