Įkraunama...
Įkraunama...

Teminės vestuvės

Cia ta kur nuoroda yra, tai ten tiek ideju. VAt mastau, kad tubut teks pasinaudoti tom mintim. Juk teisingai sakai, diena issikirtine ir norisi, kad viskas butu tobula:)
Atsakyti
http://snippetandink.blogspot.com/

va- ten rasi ne tik vestuviu svenciu, bet maciau, kad kalediniu ir helovynui minciu yra smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *KAJA*: 30 lapkričio 2007 - 19:24
mergaites, kaip manot ar ziuretusi svelniai zydra spalva su pasteline rozine? g.gif ir kokia galetumete pasiulyti tema tokiom spalvom? ax.gif
Atsakyti
Man irgi sunkiausia nuspresti spalva, o paskui derinti jau ir tema.
Na pastelines spalvos,tokios kaip zydra ir rozine jau labai klasikines, tai daug ka galima priderinti ax.gif
Atsakyti
Gali pasiziurineti tame puslapiuke -ten gausu informacijos. Gal verta butu atsizvelgti i pomegiu, hobi. Tarkim, jei vyras medzioja, galima pritaikyti tema medziokles ... ten yra tema tokia, jei koks dviratininkas, tai galima retro :)dviraciu tema vystyti.Arba gal pati koki pomegi turi ar profesija kazkokia idomi.... as tai mastau apie zydra ir dramblio kaulo tokia labiau auksine. viilniuje savanoriu pr. naujame dangoraizy yra nuostabi parduotuve vestuviu proga, kur pilna ivairaus stiliaus kvietimai ir atvirukai.
Atsakyti
Sveikutes, skaiciau skaiciau tema ir visai pasimeciau smile.gif musu vstuves rugpjucio pradzioj, as mastau apie saulegrazas, bet kazi ar jos zydi tuo metu smile.gif hm.. pamergiu sukneles noreciau kad butu ryskiai oranzines, todel labai pasimeciau del tematikos gal galit kas patart ka nors smile.gif
Atsakyti
as tai turbut kazkokia trenkta as net neisivaizduoju kaip viskas vestuviu diena turetu atrodyti nzn nesuvokiu nei splavu tematikos nieko , kazkokia nesamone nors dar laiko yra doh.gif
Atsakyti
man labai patiko tema parinkta pagal daina Musu dienos kaip svente kaip zydejimas vysnios. Tai si tema jau buvo ir ant kvietimu. Pabaigoje kvietimo buvo si fraze.
O pacioje sventeje vyravo vysnines spalvos akcentai, net i nuotakos puokste buvo ikomponuota vysniu. tortas buvo su vysniomis, visiems sveciam buvo isdalinti sios dainos zodziai ir visi kartu labai linksmai ja dainavo, o atminimui sveciai kiekvienas gavo saldainiu kur vysnia yra likeryje. Beto manau kad vysnios ir siek tiek prasminga, jos auga kekelemis tai po dvi vysnaites reiske kaip ir dvieju zmoniu sajunga. Siaip is tiesu buvo labai romantiska grazu is skanu thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, būsimos nuotakos 4u.gif Noriu ir aš prisijungti į gausų jūsų būrį ax.gif

Mūsų šventė taip pat artėja.. Labai gražių minčių radau, tai noriu ir aš teminių vestuvių! smile.gif

Man tai kilo tokia mintis, kaip rytietiškų tradicijų vestuvės bigsmile.gif Bet vieta, kur planuojame švęsti, visiškai tam netinkama.. Taip kad teks kažką kita sugalvoti.. Kažkur mačiau temą Šokoladas! Manau, super thumbup.gif

Atsakyti
Mano vestuvese bus daug ramuniu visur, masinu pauosime, stalo dekoravime, pamergiu gelese, bernu atlapuose, mano puoksteje, plaukuose, pakvietimuose, ant torto, servietelese prie kiekvieno, dovaneliu visiems sveciams popierius, ir dar bala zino kur. Taip pat galvoju įtraukti ir braškes jei tik pagal sezona bus tuo metu arba kaip iseiti matau dar zemuogiu ugliai su uogom man labai grazu jos puoksteje ir siaip prie ramuniu tinka.
Atsakyti
kazkurios merginos minejot juros tematika, dabar narsydame aukcione radau vaikui jureivio kostiuma (gaila nemoku ikelt nuotrauka) tai pagalvojau, kaip fainiai atrodytu taip aprengtas berniukas, kuris ziedus nesa wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2008 02 14, 09:49)
Mano vestuvese bus daug ramuniu visur, masinu pauosime, stalo dekoravime, pamergiu gelese, bernu atlapuose, mano puoksteje, plaukuose, pakvietimuose, ant torto, servietelese prie kiekvieno, dovaneliu visiems sveciams popierius, ir dar bala zino kur.

wub.gif ir pas mus ramune dominavo visur wub.gif Labai graziai atrode ir stala puosiancios puokstes, ir mano puokste, ir t.t.
Smagu prisiminti wub.gif
Atsakyti