Įkraunama...
Įkraunama...

Teminės vestuvės

QUOTE(Cheles @ 2008 10 12, 17:02)
smile.gif mes irgi planuojam vestuves geguzes men smile.gif ir tema matyt bus matyt spalvine (kol kas varinatas balta, salzva, ruzava) kaip irgi geguze menesiui - gaivus ir legvas derinys smile.gif

Kiek skaiciau pavasariui kaip tik ir yra siulomos pastelines svelnios spalvos... bigsmile.gif
O man kaip tik patinka ryskios, sodrios kurios gal labiau tinka vasarai ir rudeniui doh.gif
Papildyta:
QUOTE(eglieska @ 2008 10 13, 09:01)
musu irgi geguzi. 1 d biggrin.gif  labai megstu orchidejas - baltas ir violetines. jau turiu ziedu pagalvele su orchidejom, zinau, kokios puokstes noresiu su orchidejom, puosyboje, puokstese ir puokstelese irgi orchidejos. o spalva vyrautu svelniai violetine ir sodriai ruzava. tokia mano vizija.  ax.gif  kazi kas cia gautusi?

Manau turetu buti l. grazu wub.gif As ir galvoju panaudoti savo megstama gele - gerbera dekoracijose ir savo puoksteje bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Londi @ 2008 10 13, 15:17)
Kiek skaiciau pavasariui kaip tik ir yra siulomos pastelines svelnios spalvos...  bigsmile.gif
O man kaip tik patinka ryskios, sodrios kurios gal labiau tinka vasarai ir rudeniui doh.gif
Papildyta:
Manau turetu buti l. grazu  wub.gif  As ir galvoju panaudoti savo megstama gele - gerbera dekoracijose ir savo puoksteje  bigsmile.gif

drinks_cheers.gif man tos spalvos tokios mielos, bet jos saltos g.gif visai nepavasariskos verysad.gif bet man taip grazu wub.gif darysiu vistiek, kaip man patinka
Atsakyti
musu vestuviu tema buvo melyna-balta. Zadejome daryti vestuviu svente (puota) prie pat juros, jau buvom ir vieta rade, viska susitare, bet oras buvo paskutine savaite pries vestuves toks baisus, kad turejome viska perkelti i kaimo turizmo sodyba.. g.gif tada buvo aisku sugriuve planai ir norai, bet buvo vistiek laabai smagu thumbup.gif wub.gif ir tortas buvo uzsakytas su kriauklem ir tokiais dirbtiniai koralais wub.gif 4u.gif sokiu saleje buvo daug daug kalediniu lempuciu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(eglieska @ 2008 10 13, 12:01)
musu irgi geguzi. 1 d biggrin.gif  labai megstu orchidejas - baltas ir violetines. jau turiu ziedu pagalvele su orchidejom, zinau, kokios puokstes noresiu su orchidejom, puosyboje, puokstese ir puokstelese irgi orchidejos. o spalva vyrautu svelniai violetine ir sodriai ruzava. tokia mano vizija.  ax.gif  kazi kas cia gautusi?

ir as dievinu orhidejas,bei lelijas wub.gif kaip ir esu siuo metu pasinesus violetinei,rozinems spalvoms drinks_cheers.gif tai manau,bus kazkas panasaus tongue.gif o,kur gavai ziedu pagalvele ax.gif man geguzes 30vestuves...
Atsakyti
QUOTE(*KAJA* @ 2009 01 21, 16:44)
niu , matau, kad ideju 0 is merginu... niu pacios kaltos biggrin.gif

o as turiu kvietima i ispaniskas vestuves, kuriu kodas - raudona/juoda...ir dovanos pageidaujamos arba su ispaniska potekste - arba telpancios i vokeli... ax.gif
Atsakyti
Laba,
Mūsų vestuvės bus gegužės mėn. aš svajoju šventės vietą puošti pavasariniais baltais žiedais. Ir norėčiau, kad visur būtų daug slyvų ar vyšnių žiedų. Paprasta ir romantiška.... Tik nž ar pavyks g.gif
Atsakyti
QUOTE(negara @ 2009 01 26, 21:44)
Laba,
Mūsų vestuvės bus gegužės mėn. aš svajoju šventės vietą puošti pavasariniais baltais žiedais. Ir norėčiau, kad visur būtų daug slyvų ar vyšnių žiedų. Paprasta ir romantiška.... Tik nž ar pavyks  g.gif

vysniu ziedai - super -
galima tai panaudoti ir ant kvietimu, ir ant stalo korteliu --- 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Londi @ 2008 10 11, 14:44)
Sveikos merginos... labai daug graziu ideju jus turit...  as ir noreciau teminiu vestuviu... bet sunku tema pasirinkti...  doh.gif  musu vestuves pavasari geguzes men... gal kas turit ka pasiulyt...  ax.gif  4u.gif

alyvos smile.gif wub.gif spalva alyvine wub.gif ka manai?
Papildyta:
QUOTE(lilita7 @ 2009 01 27, 20:52)
vysniu ziedai - super -
galima tai panaudoti ir ant kvietimu, ir ant stalo korteliu ---  4u.gif

labai daug pasiulymu sia tema yra toks a le japony vysniukes
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *KAJA*: 29 sausio 2009 - 12:29
QUOTE(*KAJA* @ 2009 01 29, 12:31)
alyvos smile.gif  wub.gif spalva alyvine wub.gif  ka manai?

jei butu pasirinktos alyvos, stalas galetu buti papuostas kad ir taip smile.gif
Atsakyti
[quote=*KAJA*,2009 01 29, 10:31]
Papildyta:

alyvine grazi... wub.gif mano drauges vestuvese pamerges vilkejo alyvines spalvos sukneles thumbup.gif
pas mus vyraus gerberos.... ivory ir gesintos raudonos spalvos thumbup.gif
Atsakyti
[quote=Londi,2009 01 30, 10:43]
[quote=*KAJA*,2009 01 29, 10:31]
Papildyta:

alyvine grazi... wub.gif mano drauges vestuvese pamerges vilkejo alyvines spalvos sukneles thumbup.gif
pas mus vyraus gerberos.... ivory ir gesintos raudonos spalvos thumbup.gif
[/quote]

tai galima ir pakvietimus paderinti ir jaunosiso puokste. Gal kazkokie stalo takeliai galetu vuti tokios spalvos.
Biski ne i tama, man tai vedrynai labai grazu, o jau spalvu pasirinkimasuser posted image
Atsakyti
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *KAJA*: 30 sausio 2009 - 15:56