QUOTE(linuke @ 2007 07 26, 12:42)
Nu joooo, siandien buvom pas bendros praktikos gydytoja Cesnuleviciene, nes musiske atostogauja.
Kosmaras! "Destykit, ko atejot!" - pirmas sakinys nepatenkintu tonu. Ir taip toliau. Vaikas pasiklause ir pradejo rekti is baimes. Net nepasivargino parasyti vaistu dozavimo, "pasakysit vaistininkei vaiko svori ir amziu, jinai parasys, po kiek ir kaip gerti"
Kosmaras! "Destykit, ko atejot!" - pirmas sakinys nepatenkintu tonu. Ir taip toliau. Vaikas pasiklause ir pradejo rekti is baimes. Net nepasivargino parasyti vaistu dozavimo, "pasakysit vaistininkei vaiko svori ir amziu, jinai parasys, po kiek ir kaip gerti"

taip taip, gyd. Cesnuleviciene mane irgi "suzavejo"

taigi, nueinu pas Cesnuleviciene kai suejo 2 menesiai, pasakiau, kad norim grudintis - atsakymas - o kam jums to reikia... pasakiau, kad noriu manksteles daryti, gal gali ka patarti arba kur kokie kursai yra - atsakymas - nusipirk literaturos ir pasiskaitysi...

ir is vis sake po triju menesiu neateiti, tik po 4... nu nezinau.. jei mes sveikuteliai butume, tai nekreiptume demesio, bet ji pati mate, kad sveikatos istorijoje parasyta, kad pas mus sirdies ydele yra, tai net nepaklause, kaip jauciames... paziurejo ir tik burbtelejo, kad cia kardiologo reikalai...
vienu zodziu, ieskau, kur nuo jos pabegti... tik labai bijau uzsokti, ant tokios kaip ji ar Abromaviciene...
tiesa, del pastarosios... kai atejom suejus pirmam menesiukui, pas mane klausimu visas sarasas buvo... tai ji neleido net prasizioti... sesute pasvere, pamatavo ugi ir liepe eiti i skeipu kabineta, o gydytoja mums nespejus net apsirengti isileido i kabineta kazkoki kosinti vaika... sesute skiepydama pamate, kad maziulio aplink burnyte melynuoja ir pasiule paprasyti siuntimo pas kardiologa... kai grizom pas gydytoja paprasyti to siuntimo, atsakymas buvo toks - o ko jums cia vaikscioti... palauksit menesi, kol jusu Cesnuleviciene gris...

ir su registratura kiekviena karta tenka pasibarti, kol pas ka nors uzregistruoja - vienu zodziu, esu nepaprastai nusivylusi Naujamiescio filialu ir tik suku gala, ar bandyti eiti i Pylimo gatve ar bandyti visai kita poliklinika....
mamos, mums tikrai reikia geros gydytojos, patarkit!