Įkraunama...
Įkraunama...

Centro poliklinika Naujamiesčio fil. (Vilniuje)

O ka galit apie Mildą Bružienę pasakyti? Kaip suprantu ji nauja šioje poliklinikoje?
O stomatologė nereali tiek man tiek fukrai Karlonnienė tik patekti pas ją sunku.. Kadangi dukrai nuskilo dantis eisim pas Merkienę gal ką apie ją pasakyti galit?
Atsakyti
QUOTE(vilku motinėlė @ 2012 04 22, 21:24)
Kadangi dukrai nuskilo dantis eisim pas Merkienę gal  ką apie ją pasakyti galit?

aš vaikštau pas ją..ką galiu pasakyti - nemaloni, grubi, tokia "pasikėlusi", nesutampa mūsų auros schmoll.gif
Atsakyti
sveiki,

Gal kas zinote masazistes Janinos kontaktus. (Pries tris metus pas ja lankemes, gaila pametem jos kontaktus).
Atsakyti
Sveiki,

Noriu parašyti savo patirtį pas gyd. Z.Česnulevičienę.

Esu labai nusivylusi šia gydytoja. Lankomės 3 m. 9 mėn. - nuo vyresnėlio gimimo. 1) Elementaraus kraujo tyrimo reikia prašyti, o paprašius, dar pasijauti kaltas, nes "jis gi nieko neparodys, kam vaiką badyti ir pan.; pati turiu susižinoti apie galimybę skiepyti Pneumo skiepu, Ribomunyl stiprinimą, ne ji man pasako; 2) kadangi vaikai dažnai serga ir lankomės dažnai, sulaukiu replikų, kad pati ieškau ligų. Praeitos savaitės atvejis, vaikas 1 m. 8 mėn. kosėja dvi savaites, per tą laiką joks tyrimas nebuvo darytas, nors prašiau, buvo paaiškinta, kad kraujas nieko nerodo. Kreiptis tik, jeigu kils temepratūra. Taip ir padarėme, temperatūra pirmą kartą kilo savaitgalį, todėl kreipėmės į budintį gydytoją. Tyrimų neskyrė, nors kosulys ir pasikeitęs, atsižvelgdami į tai, kad mūsų gyd. nematė reikalo juos skirti. Nukritus temperatūrai po kelių dienų ji pakilo vėl iki 39.4, skambinausi jos darbo metu, sakiau, kad užsitęsusi liga, nes norėjo nurašyti virusui (kaip visada), prašiau tyrimų, išprašiau rentgeno ir kraujo - išvada bronchitas. Turėjau kreiptis ne į savo gyd. o pas kitą tuo metu dirbusią (Pečiulienę), nes tyrimui užrašė ne savo darbo laiku - už durų su temperatūra ir diagnoze pralaukėme dvi valandas, kol gydytoja priėmė visus savo ligonius, o mus paskutinius. Apžiūrėjo lyg ir neblogai, bet užtruko 5 min. Be abejo tyrimai negeri, skyrė antibiotikus. Antradienį nuėjome, nes buvome užrašyti po penkių dienų antibiotikų vartojimo, tai gydytoja mus pasitiko tokiu maždaug sakiniu "O čia jūs, tai ar radot kokių ligų, juk taip ieškojot" blink.gif Na, garbės žodis, kaip taip galima. Tokių pavyzdžių su vaikais galėčiau rašyt ir daugiau. Taigi, po tokios sekinančios patirties keisiu ne tik gydytoją, bet ir polikliniką. Tikiuosi, pasiseks labiau. Ir žinoma, kitas faktorius, norisi arčiau namų, ir nevaikščioti su abiem vaikais per lauką, nes tikrai dažnai vaikai serga, mažyliui dažniausiai susikomplikuoja ligos, kas ir taip sekina, o dar čia kovoti pastoviai su vėjo malūnais reikia, prašyti tyrimus daryti ir pan.

Kai mūsų gyd. atostogavo esame buvę pas J.Abramavičienę - paliko labai nemalonų įspūdį abu kartus, vieną kart nugasdino be reikalo, kitą kart šiaip labai atsainiai priėmė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *gerda*: 17 sausio 2013 - 14:10
deka darbo uzsienyje, senai lankiausi savo poliklinikoj - Centro pol, naujamiescio fil. net nezinojau kad ilgai nesilankius tave neva isbraukia.. na bet siuo metu mastau pas kokia gydytoja vel uzsirasyti, anksciau buvau pas Jasiukeviciene, bet jinai man labai keista kazkokia - nemielas asmuo.
Pasidomejau reitingais gydytoju dirbanciu Naujamiescio filiale, gal galite, mielosios, ka nors parekomenduoti, arba bent issakyti savo nuomone bent apie kelis gydytojus:

Aldona Šimanskaitė - nezinia ar ji dar priima, taciau is atsiliepimu aisku kad ji tikrai sauni

Janina Abramavičienė - taip pat nemazai geru apie ja atsiliepimu

Violeta Janėnaitė - ?

Daiva Barškienė - ?

Danguolė Stepankevičienė - ?

Rita Judzentavičienė - ?

Inesa Šašniova - ?

Aušra Pečiulienė - ?

Eglė Barkauskienė - ?

is anksto labai dekoju kad ir uz minimalia jusu nomone 4u.gif
Atsakyti
Kokia tvarka su pazymomis i darzeli, kai vaikas gydomas namuose 2 savaiciu? ar reikia po to vesti pas daktara ar pazyma sesele israso, ar reikia registruotis?
Atsakyti
Sveikos mamos,

kas gydote vaikus pas Virginiją Kinkienę? Kaip ten su jos kompetencija? Ar "sunkiai" skiria tyrimus, rašo siuntimus? Ar lengva ranka parašo pažymas darželiui? Galvoju vaikus perrašyti pas ją iš BP gydytojos. g.gif

Sveteli, mūsų dabartinė gydytoja parašo pažymą lengvai, tereikia paskambinti jai pasakyti kad pvz "n" dienų slogavo, nėjo į darželį ir išduoda. tik kad trumpai mūsiškė dirba, vos spėji pas ją.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arwena: 13 kovo 2014 - 13:10
Sveiki smile.gif

Dabar esu prisiregistravusi pas bpg Eglę Barkauskienę. Lankiausi porą kartų, bet nepatiko. Pati turiu tiksliai žinoti, kokiems gydytojams reikia rašyti siuntimus dėl kokių simptomų, nes ji pati to nežino. Ir dar lieka nepatenkinta, kad išvis atėjau tų siuntimų.

Dabar atsirado naujų bėdų ir noriu persirašyti pas kitą gydytoją. Gal turite pasiūlymų? Ačiū smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Migliukas_pupuliukas: 22 balandžio 2014 - 22:10