Įkraunama...
Įkraunama...

Centro poliklinika Naujamiesčio fil. (Vilniuje)

QUOTE(Eriele @ 2011 08 29, 22:21)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif as is jos pabegau!
geriausia Skaisgiriene, manau ta pasako ir minios zmoniu, laukianciu pas ja, kai tuo paciu matu pas Navickiene viena kita uzeina...
pas Skaisgiriene lankausi daugiau nei metus, jinai is visos sirdies rupinasi pacientu sveikata ir nebruka nereikalingu brangiu tyrimu ar vaistu  thumbup.gif
o patekau pas ja netycia, su skausmu, gavau tada velniu, nusiunte i ligonine, dave tel. numeri savo (nors jau buvo po 8 val. vakaro) ir lepe paskambinti po apziuros ligonineje, nesvarbu kelinta valanda bebutu.. taip ir likau pas ja  ax.gif

Pritariu 100%, kad Skaisgiriene superine ginekologe thumbup.gif As pas ja lankausi jau 5metus ir esu labai patenkinta, ir nestumo metu pas ja ejau, labai ruoinasi, ikrai nekisa nereikalingu ir brangiu vaistu, pasako kokie berangesni kokie pigesni ri sako rinkites pagal galimybe. Zodziu esu as ja labai patenkinta thumbup.gif

QUOTE(Cansado @ 2011 09 07, 22:24)
Mes visa šeima buvom pas Peleckienę Pylimo gatvėj prisirašę, labai patiko..Dabar ji išėjo į vaiko priežiūros atostogas, tai mus poliklinikoj perrašė pas Rusecką Reginą, kas buvot su ja susidūrę, ji lyg Kalinausko g filiale dirba..  g.gif

Mums ta pati situacija smile.gif Tik me sjau buvome kelis kartus pas Rusecka, tai atsiliepimu geru apie ja neturiu visai. Man ji tokia nelabai ismananti savo darbo, mano vaikas sergantis nuvedu pa sja ji sugeba per 3min apziureti (pries tai sako reikes patikrinti ausytes)bet ju nepatikrino neaisku kodel unsure.gif reikejo nuo kosulio vaistu nes jau buvo paumejas kosulys tai norejo israsyti ventolina, bet sakau as turiu namie tai nerasykit sako ai turit , tai sako jie tada netinka israsysiu kitu nuo kosulio doh.gif lotuliukas.gif Ciut nenugriuvau gerai, kad sedejau. O vaistus israse ant paprasto atplesto mazo lapelio uzrsase kelis pavadinimus vaistu kuriuis reiki anusipirkti, tokiu rastu kad vaistineje niekas nesugebejo iskaityti jos ale recepto ant paprasto lapelio lotuliukas.gif
Tai vat mes ieskomes naujos pediatre vaiku, vieta mums tinka tai kas zino pylimo ar kalinausko g esancia gera besirupinancia nuosirdziai vaikais daktare? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Įsimylėjus @ 2011 10 25, 14:25)
O kas nutiko? Mes pas ją iš Pečiulienė pabėgom,tai kol kas esam patenkinti labiau nei,kad pas ankstesnę gyd.

QUOTE(amila1 @ 2011 10 27, 08:39)
Kodel?  g.gif  Mes pas ja nuo pirmos dienos. Ir veliau pati persirasiau pas ja.
Man ji kaip tik patinka. Na ir kaip gydytija pretenziju neturiu pakolkas. smile.gif

Na, stipriai nugydė mūsų leliuką, iš tikro su vyru net galvojam apie galimybę parašyti skundą dėl jos veiksmų.
Nors tikriausiai mes patys kalti, ši gydytoja laukė dovanėlių, o mes jai nedavėm, tikėjom, kad iš jaunos gydytojos galim gaut normalią kūdikio priežiūrą.
Pasirodo išraše iš gimdymo namų, buvo įrašyta, kad labai ribotas kojyčių atvedimas, galbūt displazija, ši gydytoja turėjo iškart mus siųst pas ortopedus, kaip vėliau sužinojom. Du mėnesius nieko nedarė, po to patys išsireikalavom siuntimo į Santariškes, gydytojas pasakė, kadangi atėjot vėlai, įtvarą jums reiks nešiot iki 8 mėnesių.
Čia mums baisiausia bėda, apie smulkmenas nerašysiu( tokias, kaip gydytoja nebaigus apžiūros išeina pietauti ir palieka seselei viską išaiškinti)..
Persirašius pas kitą gydytoją, supratom, kad ši gydytoja kūdikiu nesidomėjo visiškai, kortelė buvo nepildyta, nauja gydytoja nuodugniai išsiklausinėjo šeimos ligų istoriją, atidžiai apžiūrėjo kūdikėlį, išsiklausinėjo viską apie leliuką, paklausė kodėl Jūs pas ortopedus iškart nebuvot, jei išraše buvo įrašyta.., Šimanskaitei nei vieno klausimo nebuvo apie kūdikėlį, apart kiek lašų Vitamino D duodat.
Mes su vyru labai gailimės, ir galvojam, kad padarėm didelę klaidą. Aš išvis baigiu užsigraužt... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grietinietis: 20 gruodžio 2011 - 11:49
Lankomes pas J.Šumilienę ir esam labai patenkinti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Deimantuke* @ 2011 11 27, 14:33)
Ausra Apanaviciene. Pati geriausia pediatre

drinks_cheers.gif dabar jau ji ir šeimos gydytoja smile.gif
Atsakyti
O kaip gydytoja Kinkiene?
Musu gydytoja susirgo. Ir mus pas ja siuncia.
Atsakyti
Man irgi Abramaviciene superine. silta, moka isklausyt ir isklausyt, ir patart. labai ja dziaugiausi thumbup.gif

QUOTE(Ramunyte01 @ 2010 11 26, 17:56)
Tiek as tiek mano mergaite esam gydytojos Abramavicienes zinioj  smile.gif  Tikrai nesiskundziu  smile.gif  O vat ginekologes Navickienes niekam nesiulyciau  schmoll.gif  Nors aisku itikt visiems neimanoma todel geriau eiti ir ziureti kas vieniems blogai kitiems gali patikti  4u.gif

Atsakyti
O kas atsitiko su gydytoja Simanskaite? Taip jos ilgai nebus. Vaiksciojom pas Peciuliene ir jinai susirgo. g.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes,

Turiu nestandartini klausima. Jus cia patirtimi su gydytojais dalinates, o as apie kita dalyka blush2.gif
Ar yra Kalinausko CP iejimas vezimeliams pritaikytas? Jei taip, tai kur jis? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Enigm@ @ 2012 03 05, 12:45)
Sveikos mamytes,

Turiu nestandartini klausima. Jus cia patirtimi su gydytojais dalinates, o as apie kita dalyka blush2.gif
Ar yra Kalinausko CP iejimas vezimeliams pritaikytas? Jei taip, tai kur jis? doh.gif

Tai iš šono g.gif Čia ta, kur kylant į kalną po kaire puse būna? Jei taip, tai atsistojus prieš polikliniką, iš kairiojo šono 4u.gif
Atsakyti
doh.gif Kuo toliau tuo labiau isitikinu. Kad musu poliklynikoje neliko geru gydytoju.
Musu gydytoja serga jau ilgai. Teko pas daug ka apsilankyti.
Maziausia dukryte 2 metu taip nygyde,kad teko ligoninej guleti.
prirase antibiotiku neistyrusi kas yra jai. Po dvieju dienu dar blogiau pasidare. Israse stipresnius antibiotikus. Ir atsidureme ligonineje. Padideja kepenys ir bluznis.
Jau kovas o kepenys padideje. Zinoma sake, kad po puse metu praeis.
O dar geriausiai pasiskambinome siai gydytojai tai sviesiai tiesiai pasake. Jus problematiski vaikai, man sunku su jumis as jau pavargau ir pati susirgau. Taip ir likau be amo.
Atsakyti
QUOTE(amila1 @ 2012 03 20, 18:07)
doh.gif  Kuo toliau tuo labiau isitikinu. Kad musu poliklynikoje neliko geru gydytoju.
Musu gydytoja serga jau ilgai.  Teko pas daug ka apsilankyti.
Maziausia dukryte 2 metu  taip nygyde,kad teko ligoninej guleti.
prirase antibiotiku neistyrusi kas yra jai. Po dvieju dienu dar blogiau pasidare. Israse stipresnius antibiotikus. Ir atsidureme ligonineje. Padideja kepenys ir bluznis.
Jau kovas o kepenys padideje. Zinoma sake, kad po puse metu praeis.
O dar geriausiai pasiskambinome siai gydytojai tai sviesiai tiesiai pasake. Jus problematiski vaikai, man sunku su jumis as jau pavargau ir pati susirgau. Taip ir likau be amo.

butu labiau informatyvu jei pavardintumet jus "nugydziusius" gydytojus, kad ir kitos zinotu
mes saviske nesiskundziam, mergytei dar nedaug laiko bet jau kelis kartu sirgo ir isgyde puikiai, padaro visus tyrimus kuriu reikia ir labai reguliariai
Atsakyti
QUOTE(Dezdemona* @ 2012 04 05, 23:12)
butu labiau informatyvu jei pavardintumet jus "nugydziusius" gydytojus, kad ir kitos zinotu
mes saviske nesiskundziam, mergytei dar nedaug laiko bet jau kelis kartu sirgo ir isgyde puikiai, padaro visus tyrimus kuriu reikia ir labai reguliariai

Z. Cesnuleviciene skyre mums antibiotiku. O Peciuliene , kad geriau butu paskyre stipresnius antibiotikus. Tad ir "pagerejo". Teko i ligonine gultis. Mergaitei iki sioliai padideje kepenys. verysad.gif
Nors ligonine sake,kad turetu praeiti.
Atsakyti