o kur nusipirkti skaldytu migdolu?ieskojau ir maximoj ir rimi, gal ne ten ieskojau?
Šiandien gaminau Kepenis karališkai
. Pati nespėjau paragauti, nes išlėkiau į paskaitas. Bet vyras valgė ir labai gyrė, sakė, kad įrašysim į mūsų šeimos meniu
.
Ačiū Sonatina
.


Ačiū Sonatina

QUOTE(babouziuke @ 2006 11 30, 00:31)
Šiandien gaminau Kepenis karališkai
. Pati nespėjau paragauti, nes išlėkiau į paskaitas. Bet vyras valgė ir labai gyrė, sakė, kad įrašysim į mūsų šeimos meniu
.
Ačiū Sonatina
.


Ačiū Sonatina

Tai diedas suėdė ir nepaliko, ot bardakas


Kepiau vakar varškinius raguoliukus, bet dėjau į vienus bananų riekeles, o į kitus cinamone bei cukruje apvoliotas ir palaikytas obuolio skilteles, tai patiko labiau nei su aviečių uogienę, tik tešlą per storai iškočiojau

Sonatina, dabar įkirtau kodėl man iškepė tas žydiškas obuolių pyragas iškart - pas mane forma didesnė, tai jis plonesnis gavosi, todėl geri iškepė ir iš kraštų, ir iš vidaus. Gi žiūriu į tavo nuotraukas ir matau, kad mano visi patiekalai plonesniu sluoksniu atrodo, reiškias čia forma kalta.
Vsio, reikia man trauktis iš gerbėjų būrio, nes per savaitę su trupučiu arti dviejų kg prisiauginau



QUOTE(Mama_Tania @ 2006 11 30, 09:38)



Aš tai negaliu atsidžiaugt, kad vyras makaronus pradėjo valgyt - nereikia bulvių taip dažnai skust







QUOTE(Mama_Tania @ 2006 11 30, 08:38)


Sako, kad nuo blizgaus paviršiaus karštis atsispindi, o matinis paviršius praleidžia karštį

QUOTE(Mama_Tania @ 2006 11 30, 08:38)


Aš tai jau seniai pastebėjau, kad folijis šonai skirtingi

Nežinau kodėl, bet aš visada kloju matinium paviršium į viršų.

Ar gerai darau - nežinau.

Dariau vakar kalakutieną jogurto padaže. Tikrai buvo skanu
. Pats jogurto padažas šaltas tai man šiaip sau pasirodė, gal nepratusi. Bet patroškinus su sūriu, tai tikrai toks neįprastas geras skonis gavosi. Tiesa, dariau puode ant viryklės, per kokias 45 min vakarienė buvo gatava
Pyragų matyt nekepsiu kurį laiką, nes po to ant svarstyklių užlipus šokas kaskart
. Jei atvirai, tai nesuprantu, kaip Sonatina sugeba išlaikyti formas, pamenu, kažkada rašė, kad paskutiniais metais net numetė svorio


Pyragų matyt nekepsiu kurį laiką, nes po to ant svarstyklių užlipus šokas kaskart


labai patenkinta likau varškinėm spurgom
galvojau nelabai gausis bet gavosi kaip pirmą kartą tai liux
ačiū už gerus receptus sonatinai
bandysiu kokį pyragą išsikepti iš šių receptų



bandysiu kokį pyragą išsikepti iš šių receptų

va tajp parasiau savo draugem
maniau kad lietiniai buna visi vienodi
bet pabandziau sonatinus lietinius,sedziu euforijoj,kad as tokius iskepiau
,plonyciai,traskuciai
tikrai verta pabandyt

ajnu keksui dar fotosesija daryt
Papildyta:
nenoriu pjaustyt,kol vyro ner,vakare ragausim
cia tas keksas su sikolado gabaliukais


maniau kad lietiniai buna visi vienodi

bet pabandziau sonatinus lietinius,sedziu euforijoj,kad as tokius iskepiau

tikrai verta pabandyt







ajnu keksui dar fotosesija daryt

Papildyta:
nenoriu pjaustyt,kol vyro ner,vakare ragausim

cia tas keksas su sikolado gabaliukais


babouziuke, teisingai darai su ta folija: produktus ir reikia dėti ant matinės pusės, nes jei dėsi ant blizgios, tai viskas prilips bekepant
.
Dar noriu visų paklausti, kas gaminot kiaulieną korėjietiškai: tai mėsytę kepti orkaitėje neuždengtą, ar reikia uždengti?

Dar noriu visų paklausti, kas gaminot kiaulieną korėjietiškai: tai mėsytę kepti orkaitėje neuždengtą, ar reikia uždengti?

vakar gaminau kalakutienos zuikį su sūriu tai gavosi skanus tik kaip visada viskas man prilimpa prie kepino popieriaus
dar norėčiau išsikepti keksiukų, tik nežinau ar reikia kuom patepti popierines formeles, kad nepriliptų vėl bijau

dar norėčiau išsikepti keksiukų, tik nežinau ar reikia kuom patepti popierines formeles, kad nepriliptų vėl bijau
