

starbee, sviestažuvės niekada neragavau


Miss_Lumholdt, naudoju arba štai tokį vanilinį cukrų

mamushka, na net neįsivaizduoju, kodėl manų apkepas toks gaunasi... O produktus tiksliai atmatuoji? Manus pabrinkini prieš kepdama?

Yo-yo, labai keista dėl to sviesto... O tikrai tešlą padarei tiksliai pagal receptą? Kokį sviestą naudojai? O varškę tokiems pyragams geriausiai naudoti kreminę, tada ir iškepęs įdaras gaunasi purus...
amaliuke, tikrai tai, kad cukinijos pačių augintos, negalėjo turėti jokios įtakos (kaip tik geriau - jokių chemikalų)... Riebalus blynai geria, jei keptuvė nepakankamai įkaitinta ir jei blynus per dažnai vartai (aš apverčiu tik vieną kartą)...
JaNNeTe, man atrodo, kad kaip tik skaniau, kai pyragų įdaras nėra per daug tvirtas, o minkštas ir kreminis...

Milde, migdolų plokštelių ieškok Šilo parduotuvėse...
dianute, o kas yra vanilinas?

kregzde, iškepusi lazanija nebūna standi, bet pastovėjusi - sustandėja... Bijau, kad nupylus nuo mėsos sultinį ir išvis labai sutirštinus padažus makaronų lakštams gali nepakakti skysčio, kad jie suminkštėtų normaliai...
Mama_Tania, labai sunku pasakyti, ką padarei ne taip nemačius viso proceso...



viliusi, manyčiau, kad tikrai per ilgai kepei biskvitą - kadangi jis plonas, tai ir iškepa gerokai greičiau...
rutulux, pirkau kažkokius apvalius plonyčius lakštus - mums kaip tik patiko, kad jie buvo visiškai sumirkę...

laurechka, o tu pamėgink gaminti su parūkyta žuvimi ir mums papasakok, ar skanu

lora++, ir man tešla gaunasi gana skysta... Aš tiesiog šaukštu tešlą dedu į miltus, pavolioju ir tuo pačiu šaukštu dedu į keptuvę... Viskas gaunasi puikiai... Kuo tešla tirštesnė - tuo varškėčiai kietesni...
katiliuk, jei apačia labai stipriai kepa - čia jau orkaitės problemos...

AIRA, kad iš silikoninių formelių lengviau išsiimtų patiekalai su želatina - prieš išimdama šiek tiek pašaldau šaldiklyje - tada tiesiog iššauna viskas

Paslaptingoji, padažas lizdeliuose ir man visas susigėrė... Kitą kartą padažo darysiu daugiau...


Jei varškėčius labai traukė prie dugno - panašu, kad kepei per karštoje keptuvėje... Aš keptuvę įkaitinu gana stipriai, o prieš pradėdama kepti prisuku iki vidutinio - mažesnio už vidutinį karštumo...
Shiduh, prisižvengiau iš tavo impotencijos gydymo metodų

O šiaip labai džiaugiuosi už visas, kurioms patiekalai pavyko ir patiko, liūdžiu su tomis, kurioms ne viskas gavosi taip, kaip tikėjosi... Nemanykit, kad man viskas idealiai pavyksta, aš tik čia nerodau nevykusių eksperimentų
