Įkraunama...
Įkraunama...

Atėjai, sūneli

ojeeei kaip graziai!!! saunuole tu! jaunute bet nuostabiai stipriai silta moteryte - mama. Ir sunycio vardas grazus. Sekmes jums.
Atsakyti

Na, Voveryt, kaip gražiai papasakojai... et ašaros ištryško wub.gif Kai sulauki kūdikio, širdis tampa tokia didelė didelė, joje telpa šimtus kartų daugiau meilės nei iki tol wub.gif linkėjimai ir mažajam voveriukui 4u.gif
Atsakyti
ačiū jums 4u.gif
Atsakyti
wub.gif Labai, labai, labai gražiai parašei, šaunuole mamayte thumbup.gif 4u.gif
Sveikatėlės jums su suneliu
Atsakyti
Labai sauni ir drasi mamyte! 4u.gif
Didziausios laimes jusu seimynai!
Atsakyti
Labai graziai parasyta istorija ir labai kantri mamyte wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
sekmes, kantrybes, sveikatytes jusu graziai seimynelei 4u.gif 4u.gif cia nuo musu
Atsakyti
Vau kaip grazu...... wub.gif wub.gif net apsiverkiau is laimes,taip graziai papasakojai thumbup.gif As jau ir noriu antro ax.gif 4u.gif

Sekmes Jums ! 4u.gif
Atsakyti
Dar kartą ačiū, mamukai, ačiū, kad negailit gražių žodžių 4u.gif
Atsakyti
Sveikinu sulaukus sunelio.
Skaiciau tavo istorija ir man pries akis mano gimdymas - viskas labai panasiai, tik RK neteko lankytis. Irgi gulejau Antakalnio 3 aukste, vaziavau liftu i pirma, po to su dukryte gulejom antram wink.gif

Sekmes jums.
Atsakyti
user posted image

i 
 Ši gimdymo istorija apdovanota sidabro medaliu! Ji laimėjo II vietą pasakojimų konkurse "Mano gimdymo istorija" (2006 lapkritis)
Atsakyti
na mano nervine sistema po gimdymo visiskai pasileido biggrin.gif , perskaiciusi, kad puoliau verkti..aisku is laimes, sekmes ir susilaukti antro leliuko linkiu!!!!!!!!!!!!!!
ps.s beje sveikinimai uz sidabro medali!
valio valio thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Indre_G.: 08 gruodžio 2006 - 16:09