Įkraunama...
Įkraunama...

Atėjai, sūneli

labai nuostabi istorija 4u.gif tokia silta silta wub.gif
Sveikinimai su sidabriniu ivertinimu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Ačiū! Ačiū už įvertinimą... Dabar pati susigraudinau... 4u.gif Spaudžiu ranką visoms mamytėms group.gif Savo laimėjimu dalinuosi su jumis visomis, nes, manau, mes visos esam šaunios, esam labiausiai žemėje apdovanotos - juk turim savo mažuosius stebuklėlius. wub.gif
Atsakyti

ačiū Indre biggrin.gif, ačiū She! dalinuosi laimėjimu ir su jumis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo voveraite1302: 09 gruodžio 2006 - 23:16
Kaip graziai parasyta. Net apsiverkiau. Tos pirmos minutes po gimdymo, tie jausmai, tokie pat kaip mano. Ech, gimdyti gimdyti, jei tik milijona laimeciau
Atsakyti
4u.gif sveikinu 4u.gif labai grazi istorija thumbup.gif
SVEIKATYTES JUSU SEIMYNAI smile.gif
Atsakyti
super, super istorija 4u.gif fantastiškai šauniai viską aprašei, pagarba rolleyes.gif
Atsakyti
Ačiū 4u.gif

Gimdykit, mamos, pats nerealiausias jausmas gyvenime jausti savo vaiką ant krūtinės... Tikrai smile.gif

Geeeera... Norėčiau dar vieno pupulio, bet gal per anksti? tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(voveraite1302 @ 2007 06 29, 00:08)
Ačiū  4u.gif 

Gimdykit, mamos, pats nerealiausias jausmas gyvenime jausti savo vaiką ant krūtinės... Tikrai  smile.gif

Geeeera... Norėčiau dar vieno pupulio, bet gal per anksti?  tongue.gif

tai turek, kad tik noro ir galimybiu pakanka smile.gif neperanksti, vaikai tures su kuo zaist biggrin.gif
Atsakyti
TIKRAI ŠAUNI ISTORIJA, VISOS MAMYTĖS JAU TAIP PAKOMENTAVO, KAD NĖRA JAU KĄ IR PRIDURTI.
Atsakyti
Kazko ir mane sugraudino, tikriausiai cia mano 39 savaiciu nestumas veikia....siaip nesu jautruole 4u.gif
aukit sveiki ir druti lotuliukas.gif
Atsakyti
Labai gražu. Laimės kuo didžiausios jūsų šeimynėlei. wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(voveraite1302 @ 2007 06 29, 01:08)
Ačiū  4u.gif 

Gimdykit, mamos, pats nerealiausias jausmas gyvenime jausti savo vaiką ant krūtinės... Tikrai  smile.gif

Geeeera... Norėčiau dar vieno pupulio, bet gal per anksti?  tongue.gif

Tikrai graži sitorija 4u.gif Jei jau atsirado noras antro pupulio, tai tikrai ne per anksti 4u.gif Aš tik po 4 metų pajutau,kad ir aš jau noriu antro mažulio, o iki to laiko labai bijojau, kad gali neužtekti mano meilės dviem blush2.gif Dabar turiu du ir be galo tuo džiaugiuosi 4u.gif
Sėkmės jums 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti