Įkraunama...
Įkraunama...

Influcid, umcalor, aflubin

o cia siaip i tema ax.gif
gydytoju keliu klausiau kaip del vaiko organizmo stiprinimo - ka naudot.
tai buvo paaiskinta, jei mama dar maitina tai iki metuku maziui nieko isskyrus zuvu taukus ir c vit neduoti mirksiukas.gif
Atsakyti
As umckalor duodu ir savo didziajam ir mazajai ax.gif mazoji dabar slogavo ir koseti biski pradejo, tai duodu po 5lasiukus du kartus dienoj, nes kai buvom 7 savaiciu, ats pats buvo ir gydytoja buvo taip paskyrusi ax.gif na lyg padeda, slogos jau lyg neber ir koseja jau maziau, ryt vaziuosim gydytojai pasirodyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(davara @ 2008 04 19, 19:44)
Influcidą geriam nuo pirmųjų mėnesių  thumbup.gif Man pačiai jis nepakeičiamas vaistas, nes anksčiau ištisai sirgdavau sloga. Dvi savaites sloguodavau, dvi savaites- ne. Ir taip nuo rudens iki pavasario  doh.gif Naudodama Influcidą sergu tik kartą ar du per metus.  thumbup.gif

o lasiukais ar tabletem geriat?kaip daznai?
Atsakyti
Aš sūneliui duodu Aflubin, geria be jokių problemų thumbup.gif
Atsakyti
Aflubin labai kartus,neskanus,mano sunus jo negeria.
Atsakyti
mano dukryte aflubino negeria, nes labai neskanus, o vat umcalora tai su malonumu ir jis tikrai geras thumbup.gif
Atsakyti
Neteko bandyti kitų, tik Aflubina. Taip jis neskanus, žolelės, taciau jį įlašinu į sultis ir nesijaučia visiškai. Juk nebūtina jį gryną gerti. taigi vaikui laisvai tokiu būdu sugirdau. Beje, labai džiaugiuosi jo poveikiu, ypač tik kai pajuntu jog liga kabinasi, verta sugerti dozę. Beveik visada išsikapstau. Taciau va mano pažystama irgi savo vaikus nuolat girde Aflubinu, tai sako dabar jau ju nebeveikia. Manau pastoviai tai nereiktu jo naudoti...
Atsakyti
mes naudojam ir umcalora ir influicida man abu jie patinka ir noriai geria thumbup.gif
Atsakyti
As savo dukrytei duodu INFLUCID kai tik susloguoja. Mums jis thumbup.gif
Kai dukrytei buvo uzsitesusi sloga ir jau ausytes "kabino", pakilo temperatura, tai mus Influcid isgelbejo ir nereikejo jokiu cheminiu vaistu. thumbup.gif
Atsakyti
cia geriau pasitart su gyditoju, umkaloras geras dalykas
Atsakyti
Mano dukruzei Umcalor nuo pat mazumes daktare vis skirdavo ir jis visada gelbedavo. Bet paskutiniu metu kazkaip nebepadeda g.gif , itariu reiks pirkti Influcid arba Aflubin.
O dar gripo epidemija artinasi, reikia but pasiruosus atlaikyt bacilas gun_bandana.gif .
Atsakyti
QUOTE(Ramune_lt @ 2009 02 01, 22:52)
Mano dukruzei Umcalor nuo pat mazumes daktare vis skirdavo ir jis visada gelbedavo. Bet paskutiniu metu kazkaip nebepadeda  g.gif , itariu reiks pirkti Influcid arba Aflubin.
O dar gripo epidemija artinasi, reikia but pasiruosus  atlaikyt bacilas gun_bandana.gif .

gal jau priprato organizmas? mums tai influcid nuo slogos ne ką pagelbėdavo ax.gif ,Umckalor thumbup.gif ,o aflubin nebandėm.
Atsakyti